Agenda | in de bieb & online

Van 13:00 tot 14:00 | Elke week | de Bibliotheek Heyhoef

Heb je al enige computerervaring, maar nog moeite om zelfstandig problemen op te lossen op je smartphone, tablet of laptop? Heb je vragen over het internet? Dan is het Digi-Spreekuur iets voor jou!

do 03 jun

• CoderDojo Online: Virtual Reality in CoSpaces Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | online(*)

Alles leren over coderen, programmeren en zelf apps en games ontwerpen: nu we even niet samen in de bieb aan de slag kunnen, kun je gewoon vanuit huis meedoen met onze CoderDojo Online. Voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Meld je snel aan en doe mee 1 mei, 5 juni en/of 3 juli!

za 05 jun

• Inloopspreekuur e-books Goirle Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Goirle

Ben je in het bezit van een iPad, e-reader of tablet en wil je graag advies over hoe je e-books kunt lezen op dit apparaat? Kom dan naar het inloopspreekuur. Wij vertellen je er alles over zodat je volledig geïnformeerd naar huis gaat.

ma 07 jun

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | telefonisch

Zit je in een lastige situatie thuis of met je werk en wil je weten wat je rechten en plichten zijn? Bel dan naar het telefonisch spreekuur Rechtwijzer. De studenten van de Juridische Hogeschool Avans & Fontys helpen je op weg naar een oplossing.

wo 09 jun

do 10 jun

Van 10:30 tot 12:00 | telefonisch

vr 11 jun

• CoderDojo online: Scratch Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | online(*)

Ben je tussen de 7-12 jaar en wil je op een eenvoudige manier leren programmeren? In de Bibliotheek Oisterwijk is er een Coderdojo waar je van alles kunt leren over programmeren. In dit blok gaan we werken met Scratch. Je maakt kennis met Scratch door het maken van een naam-project. Heb je al ervaring met Scratch of ben je toe aan een volgende programmeerstap, dan leer je vanuit een naamproject een e-card maken en versturen!

za 12 jun

• Digicafé in Oisterwijk Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | de Bibiotheek Oisterwijk

Heb je hulp nodig bij het oplossen van problemen of vragen rondom de mobiele telefoon, tablet, Ipad, E-reader of laptop? Onze vrijwilliger helpt je, in de Bibliotheek, met bijvoorbeeld het aanmaken van een account, het downloaden van een app of e-book, instellen van je social media account etc.

di 15 jun

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | telefonisch