Agenda | in de bieb & online

• ma 03 okt Spreekuur UWV: Scholing en STAP-budget Bekijk details

Van 09:00 tot 11:00 | de Bibliotheek LocHal

De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging. Banen veranderen, je wilt je kennis uitbreiden, of wellicht wil je van beroep veranderen. Dan is omscholing of bijscholing mogelijk iets voor jou. Het UWV kan je daarbij helpen.

• ma 03 okt Samen lezen en zingen – voorlezen in twee talen Bekijk details

Van 09:15 tot 10:00 | Bibliotheek Wagnerplein

De Bibliotheek Wagnerplein organiseert samen met Ouderkamer De Dirigent en Factorium voorlezen in verschillende talen. De Kinderboekenweek is een mooie start voor het nieuwe voorleesseizoen. Op maandag 3 oktober gaan we weer "Samen lezen en zingen", deze keer in 't Somalisch en Nederlands. Peuters, kleuters en hun ouders zijn van harte welkom bij De Bibliotheek Wagnerplein.

• ma 03 okt Klik & Tik-training Moergestel Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Moergestel

Wil jij ook minder afhankelijk worden van anderen voor je digitale zaken? Doe dan mee met de Klik & Tik cursus. Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven: bankzaken regelen, een reis boeken, een baan zoeken, tweedehands koopjes, informatie van de woningbouwvereniging, gemeente en overheid.

• ma 03 okt Inloopspreekuur Meedenkers voor jongeren Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | de Bibliotheek LocHal

Ben jij tussen de 16 jaar en 35 jaar? Is het lastig om aan te geven wat er precies aan de hand is en wat jij nodig hebt? Wil jij een maatje tijdens een gesprek met een professionele organisatie? Kom naar het maandelijkse inloopspreekuur Meedenkers.

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | de Bibliotheek LocHal

Dingen regelen met de overheid: het gebeurt steeds vaker op de computer, via internet. Heb je een vraag over het aanvragen van zorgtoeslag? Inburgering? Een rijbewijs verlengen? Studiefinanciering aanvragen? Of een afspraak maken bij de gemeente? Loop dan eens binnen bij het spreekuur van het Informatiepunt Digitale Overheid op maandagochtend. Speciaal opgeleide medewerkers helpen je de juiste informatie te vinden, denken mee of verwijzen je door naar de juiste organisatie.

Van 10:30 tot 11:30 | Elke week | woonzorgcentrum Park Stanislaus, Moergestel

Dingen regelen met de overheid: het gebeurt steeds vaker op de computer, via Internet. Dat is soms lastig. Heb je een vraag over bijvoorbeeld het aanvragen van een DigiD, belastingen, toeslagen, pensioen of het verlengen van je rijbewijs? Stel je vraag dan aan een van onze speciaal opgeleide bibliotheekmedewerkers. Tijdens het inloopspreekuur Digitale Overheid helpen we je graag op weg, denken mee of verwijzen je door naar de juiste organisatie. Kom naar het spreekuur bij het Informatiepunt Digitale Overheid ín woonzorgcentrum Park Stanislaus. Dan helpt een bibliotheekmedewerker je graag verder.

• ma 03 okt Digi-spreekuur Hilvarenbeek Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Hilvarenbeek

Heb je vragen over de computer, e-reader, mobiel, tablet, iPad en de toepassingen ervan? Of heb je problemen met je mobiele toestel en kom je er zelf niet uit? Kom naar het Digi-spreekuur! In samenwerking met KBO (Katholieke Bond voor Ouderen) worden je vragen beantwoord en zoeken we samen naar een oplossing.

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek 't Sant

Dingen regelen met de overheid: het gebeurt steeds vaker op de computer, via Internet. Dat is soms lastig. Heb je een vraag over bijvoorbeeld het aanvragen van een DigiD, belastingen, toeslagen, pensioen of het verlengen van je rijbewijs? Stel je vraag dan aan een van onze speciaal opgeleide bibliotheekmedewerkers. Tijdens het inloopspreekuur Digitale Overheid helpen we je graag op weg, denken mee of verwijzen je door naar de juiste organisatie. Kom naar het spreekuur bij het Informatiepunt Digitale Overheid ín de Bibliotheek 't Sant. Dan helpt een bibliotheekmedewerker je graag verder.

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Dingen regelen met de overheid: het gebeurt steeds vaker op de computer, via Internet. Dat is soms lastig. Heb je een vraag over bijvoorbeeld het aanvragen van een DigiD, belastingen, toeslagen, pensioen of het verlengen van je rijbewijs? Stel je vraag dan aan een van onze speciaal opgeleide bibliotheekmedewerkers. Tijdens het inloopspreekuur Digitale Overheid helpen we je graag op weg, denken mee of verwijzen je door naar de juiste organisatie. Kom naar het spreekuur bij het Informatiepunt Digitale Overheid ín de Bibliotheek Oisterwijk. Dan helpt een bibliotheekmedewerker je graag verder.

• ma 03 okt Voorleeshalfuurtje in 't Sant Bekijk details

Van 15:30 tot 16:00 | de Bibliotheek 't Sant

Elke maand wordt er meerdere dagen op maandag voorgelezen aan peuters en kleuters in Wijkcentrum ’t Sant. Michelle leest voor voor de leeftijd van 2 tot en met 6 jaar.

Paginanavigatie