Agenda | in de bieb & online

• ma 03 okt Meeleesclub ‘t Sant Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | de Bibliotheek 't Sant

Iedere maandagavond is in Wijkcentrum ’t Sant de meeleesclub. Voor mensen die moeite hebben met lezen en graag willen ervaren hoeveel plezier je kunt hebben bij het lezen van een verhaal Wij zijn op zoek naar nieuwe deelnemers, meld je nu aan!

• ma 03 okt Inloopspreekuur Thuisadministratie Bekijk details

Van 19:00 tot 20:00 | Elke week | de Bibliotheek LocHal

Heb jij wat hulp nodig bij de administratie? Of vind je het lastig formulieren van bijvoorbeeld de gemeente goed in te vullen? De vrijwilligers van het inloopspreekuur Thuisadministratie helpen je. Ook geven ze informatie over allerlei regelingen en toeslagen. Loop dus eens binnen bij een van hun gratis spreekuren in de Bibliotheek LocHal!

• ma 03 okt Tegenlicht Meetup Tilburg: In de Ban van het Bos Bekijk details

Van 19:30 tot 21:45 | de Bibliotheek LocHal - Stadsbalkon

De Bibliotheek LocHal en Senses of Change organiseren een Tegenlicht Meetup over de aflevering 'In de Ban van het Bos', waarin we samen gaan onderzoeken hoe we ons op een andere manier tot de natuur kunnen gaan verhouden. We gaan in discussie met inspirerende lokale sprekers zoals natuur jurist Anne de Vries en gaan daarbij 'out of the box' aan de hand van muziek

• di 04 okt Taalhuisspreekuur Oisterwijk Bekijk details

Van 09:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

• di 04 okt Digicafé in de Bibliotheek LocHal Bekijk details

Van 09:00 tot 13:00 | Elke week | FutureLab (Bibliotheek LocHal)

Heb je vragen over je mobiele telefoon, tablet, iPad, laptop, computer en de toepassingen ervan? Of heb je bijv. een smartphone of iPad cadeau gekregen en kom je er zelf niet uit? Geen vraag is te gek voor onze vrijwilligers. Zij helpen je graag verder elke dinsdagochtend.

• di 04 okt Voorleeshalfuurtje in de Bibliotheek Heyhoef Bekijk details

Van 09:30 tot 10:00 | de Bibliotheek Heyhoef

Voorlezen aan kinderen is heel belangrijk. Naast dat het natuurlijk erg gezellig is, is het ook van groot belang voor de taalontwikkeling van een kind. Kinderen die regelmatig worden voorgelezen hebben namelijk een grotere woordenschat.

• di 04 okt Klik & Tik-training Oisterwijk Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Wil jij ook minder afhankelijk worden van anderen voor je digitale zaken? Doe dan mee met de Klik & Tik cursus. Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven: bankzaken regelen, een reis boeken, een baan zoeken, tweedehands koopjes, informatie van de woningbouwvereniging, gemeente en overheid.

• di 04 okt Digicafé in Oisterwijk Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibiotheek Oisterwijk

Heb je hulp nodig bij het oplossen van problemen of vragen rondom de mobiele telefoon, tablet, Ipad, E-reader of laptop? Onze vrijwilliger helpt je, in de Bibliotheek, met bijvoorbeeld het aanmaken van een account, het downloaden van een app of e-book, instellen van je social media account etc.

• di 04 okt Klik & Tik-training Wagnerplein Bekijk details

Van 12:30 tot 14:30 | Elke week | de Bibliotheek Wagnerplein

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik en Tik-training.

• di 04 okt Klik & Tik-training Kaatsheuvel Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Elke week | de Bibliotheek Kaatsheuvel