Agenda | in de bieb & online

• di 08 nov Taalhuisspreekuur Oisterwijk Bekijk details

Van 09:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

• di 08 nov Spreekuur ‘Hulp bij websites overheid’ Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | de Bibliotheek Loon op Zand

Dingen regelen met de overheid: het gebeurt steeds vaker op de computer, via internet. Heb je een vraag over het aanvragen van zorgtoeslag? Inburgering? Een rijbewijs verlengen? Studiefinanciering aanvragen? Of een afspraak maken bij de gemeente? Loop dan eens binnen bij het spreekuur van het Informatiepunt Digitale Overheid op dinsdag. Speciaal opgeleide medewerkers helpen je de juiste informatie te vinden, denken mee of verwijzen je door naar de juiste organisatie.

• di 08 nov Klik & Tik-training Oisterwijk Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Wil jij ook minder afhankelijk worden van anderen voor je digitale zaken? Doe dan mee met de Klik & Tik cursus. Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven: bankzaken regelen, een reis boeken, een baan zoeken, tweedehands koopjes, informatie van de woningbouwvereniging, gemeente en overheid.

• di 08 nov Digicafé in de Bibliotheek LocHal Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | FutureLab (Bibliotheek LocHal)

Heb je vragen over je mobiele telefoon, tablet, iPad, laptop, computer en de toepassingen ervan? Of heb je bijv. een smartphone of iPad cadeau gekregen en kom je er zelf niet uit? Geen vraag is te gek voor onze vrijwilligers. Zij helpen je graag verder elke dinsdagochtend.

• di 08 nov Klik & Tik-training Wagnerplein Bekijk details

Van 12:30 tot 14:30 | Elke week | de Bibliotheek Wagnerplein

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik en Tik-training.

• di 08 nov Klik & Tik-training Kaatsheuvel Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Elke week | de Bibliotheek Kaatsheuvel

• di 08 nov Spreekuur ‘Hulp bij websites overheid’ Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Kaatsheuvel

Dingen regelen met de overheid: het gebeurt steeds vaker op de computer, via internet. Heb je een vraag over het aanvragen van zorgtoeslag? Inburgering? Een rijbewijs verlengen? Studiefinanciering aanvragen? Of een afspraak maken bij de gemeente? Loop dan eens binnen bij het spreekuur van het Informatiepunt Digitale Overheid op dinsdagmiddag. Speciaal opgeleide medewerkers helpen je de juiste informatie te vinden, denken mee of verwijzen je door naar de juiste organisatie.

• di 08 nov Taalhuisspreekuur Wagnerplein Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | de Bibliotheek Wagnerplein

• di 08 nov Spreekuur Dementieconsulenten Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | Elke week | de Bibliotheek LocHal

Het is heel normaal om zo nu en dan iets te vergeten. Dat doen we allemaal. Vergeetachtigheid kan echter ook een teken zijn van (beginnende) dementie. Of het gevolg van een andere hersenaandoening. Vergeetachtigheid brengt hierdoor vaak onzekerheid of angst met zich mee. Vooral als je wat ouder wordt. Heb je vragen over vergeetachtigheid, (beginnende) dementie) of zaken die hiermee te maken hebben? Dan ben je welkom bij het inloopspreekuur Dementieconsulenten.

• di 08 nov Taalcafé Oisterwijk Bekijk details

Van 15:30 tot 16:30 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk, ingang Lindeplein

Voor iedereen die graag beter Nederlands wil leren spreken én Oisterwijkers die het leuk vinden om nieuwe inwoners hierbij op weg te helpen.

Paginanavigatie