Agenda | in de bieb & online

Van 10:00 tot 12:00 | online(*)

Ben je op zoek naar (ander) werk? Daar kan je soms wel wat hulp bij gebruiken. Walk & Talk is voor werkzoekenden in Waalwijk en omgeving. Met de maandelijkse netwerkbijeenkomst biedt de Bibliotheek Midden-Brabant je de kans om op een laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en ervaringen te delen. Ook krijg je tips van een deskundige: elke editie is er een andere gastspreker aanwezig die vertelt over succesvol solliciteren.

do 02 sep

• Start cursus Wandkleedjes weven voor beginners Bekijk details

Van 19:00 tot 22:00 | De Bibliotheek Waspik

Tijdens deze workshop leer je het weefraam opspannen, verschillende weeftechnieken en het afwerken van je wandkleedje. Na de workshop beschik je over de basisvaardigheden van het weven en je neemt uiteraard een uniek kunstwerkje voor aan de muur mee naar huis. De cursus is een avond op dinsdagavond 7 september 2021.

di 07 sep

• Start cursus Handlettering voor beginners Bekijk details

Van 19:00 tot 21:30 | De Bibliotheek Waspik

Een hippe handletterworkshop biedt kansen! Heel laagdrempelig gaan we stap-voor-stap simpele letters mooier maken. En waar kun je het niet voor gebruiken? Je kunt je helemaal uitleven op kaarten, cadeautjes, canvastasjes en krijtborden. Ook is handlettering superhandig voor je eigen logo, uitnodigingen, menukaarten, cadeaubonnen of reclameteksten. De cursus is 2 avonden en start op dinsdag 14 september.

di 14 sep

do 07 okt

do 04 nov

• Walk&Talk online Bekijk details

Van 11:00 tot 13:00 | online(*)

do 02 dec

• Start cursus Handlettering voor beginners Bekijk details

Van 19:00 tot 21:30 | De Bibliotheek Waspik

Een hippe handletterworkshop biedt kansen! Heel laagdrempelig gaan we stap-voor-stap simpele letters mooier maken. En waar kun je het niet voor gebruiken? Je kunt je helemaal uitleven op kaarten, cadeautjes, canvastasjes en krijtborden. Ook is handlettering superhandig voor je eigen logo, uitnodigingen, menukaarten, cadeaubonnen of reclameteksten. De cursus is 2 avonden en start op dinsdag 1 februari 2022.

di 01 feb

• Start cursus Wandkleedjes weven voor beginners Bekijk details

Van 19:00 tot 22:00 | De Bibliotheek Waspik

Tijdens deze workshop leer je het weefraam opspannen, verschillende weeftechnieken en het afwerken van je wandkleedje. Na de workshop beschik je over de basisvaardigheden van het weven en je neemt uiteraard een uniek kunstwerkje voor aan de muur mee naar huis. De cursus is een avond op dinsdagavond 15 februari 2022.

di 15 feb