Agenda | in de bieb & online

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | de Bibliotheek LocHal

Dingen regelen met de overheid: het gebeurt steeds vaker op de computer, via internet. Heb je een vraag over het aanvragen van zorgtoeslag? Inburgering? Een rijbewijs verlengen? Studiefinanciering aanvragen? Of een afspraak maken bij de gemeente? Loop dan eens binnen bij het spreekuur van het Informatiepunt Digitale Overheid op zaterdagochtend. Speciaal opgeleide medewerkers helpen je de juiste informatie te vinden, denken mee of verwijzen je door naar de juiste organisatie.

• Taalcafé Oisterwijk Bekijk details

Van 11:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk, ingang Lindeplein

Voor iedereen die graag beter Nederlands wil leren spreken én Oisterwijkers die het leuk vinden om nieuwe inwoners hierbij op weg te helpen.

• Juridisch inloopspreekuur Bekijk details

Van 11:00 tot 13:00 | Elke week | Overlegruimte 0.5 (Bibliotheek LocHal)

Kun jij juridisch advies gebruiken? Tijdens het inloopspreekuur (elke zaterdag) in de Bibliotheek LocHal geven juristen van Jureka gratis juridische ondersteuning op allerlei vlakken.

• Open Source Space Bekijk details

Van 13:00 tot 17:00 | Elke week | DigiLab (Bibliotheek LocHal)

In het DigiLab kun je iedere zaterdag kennis maken met open source hard- en software. In de Open Source Space staat de Linux Education Foundation klaar om al je vragen over open source te beantwoorden, en kun je meedoen met leuke projecten waarin je zelf aan de slag gaat met programmeren van open source toepassingen en het bouwen van open source hardware.

• Open Source Space Bekijk details

Van 13:00 tot 17:00 | Elke week | DigiLab (Bibliotheek LocHal)

In het DigiLab kun je iedere zondag kennis maken met open source hard- en software. In de Open Source Space staat de Linux Education Foundation klaar om al je vragen over open source te beantwoorden, en kun je meedoen met leuke projecten waarin je zelf aan de slag gaat met programmeren van open source toepassingen en het bouwen van open source hardware.

zo 29 mei

• Klik & Tik-training Moergestel Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Moergestel

Wil jij ook minder afhankelijk worden van anderen voor je digitale zaken? Doe dan mee met de Klik & Tik cursus. Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven: bankzaken regelen, een reis boeken, een baan zoeken, tweedehands koopjes, informatie van de woningbouwvereniging, gemeente en overheid.

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | de Bibliotheek LocHal

Dingen regelen met de overheid: het gebeurt steeds vaker op de computer, via internet. Heb je een vraag over het aanvragen van zorgtoeslag? Inburgering? Een rijbewijs verlengen? Studiefinanciering aanvragen? Of een afspraak maken bij de gemeente? Loop dan eens binnen bij het spreekuur van het Informatiepunt Digitale Overheid op maandagochtend. Speciaal opgeleide medewerkers helpen je de juiste informatie te vinden, denken mee of verwijzen je door naar de juiste organisatie.

• Taalhuis Spreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | de Bibliotheek LocHal

Als je graag nog meer wilt leren over de Nederlandse taal of digitale vaardigheden, dan kunnen we je tips geven over andere interessante activiteiten, workshops of cursussen. Kom langs op een spreekuur en wij helpen je verder.

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Dingen regelen met de overheid: het gebeurt steeds vaker op de computer, via Internet. Dat is soms lastig. Heb je een vraag over bijvoorbeeld het aanvragen van een DigiD, CoronaCheck, belastingen, toeslagen, pensioen of het verlengen van je rijbewijs? Stel je vraag dan aan een van onze speciaal opgeleide bibliotheekmedewerkers. Tijdens het inloopspreekuur Digitale Overheid helpen we je graag op weg, denken mee of verwijzen je door naar de juiste organisatie. Kom naar het spreekuur bij het Informatiepunt Digitale Overheid ín de Bibliotheek Oisterwijk. Dan helpt een bibliotheekmedewerker je graag verder.

ma 30 mei

• Spreekuur ‘Hulp bij websites overheid’ in Wijkcentrum Spijkerbeemden Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Wijkcentrum De Spijkerbeemden

Dingen regelen met de overheid: het gebeurt steeds vaker op de computer, via internet. Heb je een vraag over het aanvragen van zorgtoeslag? Inburgering? Een rijbewijs verlengen? Studiefinanciering aanvragen? Of een afspraak maken bij de gemeente? Loop dan eens binnen bij het spreekuur van het Informatiepunt Digitale Overheid. Speciaal opgeleide medewerkers helpen je de juiste informatie te vinden, denken mee of verwijzen je door naar de juiste organisatie.

Paginanavigatie