Agenda | in de bieb & online

• Klik & Tik-training Wagnerplein Bekijk details

Van 12:30 tot 14:30 | Elke week | de Bibliotheek Wagnerplein

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik en Tik-training.

• Taalhuisspreekuur Oisterwijk Bekijk details

Van 09:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

• Klik & Tik-training Oisterwijk Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Wil jij ook minder afhankelijk worden van anderen voor je digitale zaken? Doe dan mee met de Klik & Tik cursus. Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven: bankzaken regelen, een reis boeken, een baan zoeken, tweedehands koopjes, informatie van de woningbouwvereniging, gemeente en overheid.

• Klik & Tik-training Kaatsheuvel Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Elke week | de Bibliotheek Kaatsheuvel

• Taalhuisspreekuur Wagnerplein Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | de Bibliotheek Wagnerplein

• Spreekuur rechtwijzer Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | de Bibliotheek 't Sant

Zit je in een lastige situatie thuis of met je werk en wil je weten wat je rechten en plichten zijn? Kom dan naar het spreekuur Rechtwijzer. De studenten van de Juridische Hogeschool Avans & Fontys helpen je op weg naar een oplossing.

• Spreekuur rechtwijzer Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Workshopruimte (Bibliotheek LocHal)

• Spreekuur Dementieconsulenten Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek LocHal

Het is heel normaal om zo nu en dan iets te vergeten. Dat doen we allemaal. Vergeetachtigheid kan echter ook een teken zijn van (beginnende) dementie. Of het gevolg van een andere hersenaandoening. Vergeetachtigheid brengt hierdoor vaak onzekerheid of angst met zich mee. Vooral als je wat ouder wordt. Heb je vragen over vergeetachtigheid, (beginnende) dementie) of zaken die hiermee te maken hebben? Dan ben je welkom bij het inloopspreekuur Dementieconsulenten.

• Klik & Tik-training Wagnerplein Bekijk details

Van 15:00 tot 17:00 | Elke week | de Bibliotheek Wagnerplein

• TaalcafĂ© voor kinderen Bekijk details

Van 15:30 tot 16:30 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Bij het Taalcafé voor kinderen op dinsdagmiddag wordt er op een ontspannen manier, spelenderwijs, met de Nederlandse taal geoefend.