Weergaveopties:

Van 13:00 tot 15:00 | Online

Hou je van gamen? Ben je creatief en nieuwsgierig naar wat er allemaal komt kijken bij het maken van een game? Misschien geïnteresseerd in een vervolgopleiding rondom games? Of wil je het toepassen in je werk? Verveel je je in deze vreemde (en saaie) corona tijd? Doe dan mee aan de online workshops ‘Maak je eigen game’ (13+)!

ma 15 jun

do 18 jun

vr 19 jun

• Start cursus Les in Jazz [VOL] Bekijk details

Van 19:30 tot 21:10 | StemmingMakerij (Bibliotheek LocHal)

Een lesprogramma voor jazzliefhebbers en concertbezoekers. Deze cursus van vier lessen gaat over jazz stijlen en is een vervolg op de Les in Jazz colleges door Vera Vingerhoeds, zoals die vorig jaar werd gegeven. De cursus is bedoeld voor jazzliefhebbers en concertbezoekers en is ook toegankelijk voor mensen die de eerste cursus niet hebben gevolgd.

di 22 sep

• Start cursus Introductie in filosofie Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | De Bibliotheek LocHal

Aan de hand van de belangrijkste filosofen krijg je een indruk wat filosofie betekent. Filosofie is een kunst om het leven vorm te geven en inzicht te krijgen hoe je in het leven staat. De cursus start dinsdag 29 september 2020 onder leiding van Ineke van Pelt in de Bibliotheek LocHal om 19.30 uur.

di 29 sep

• Start cursus Basis Windows 10 [VOL] Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | de Bibliotheek LocHal

Met de introductie van Windows 8 van Microsoft kwam er een totaal nieuwe Windows op de markt. Voortbouwend op Windows 7, maar met een volledig nieuwe gebruikersinterface die draait om touch. Inmiddels bestaat de mogelijkheid om te upgraden naar Windows 10.

do 01 okt

• Start cursus Online veiligheid & privacy Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | de Bibliotheek 't Sant

do 12 nov

• Start cursus Basis Windows 10 Bekijk details

ma 08 mrt

• Start cursus Introductie in filosofie Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | De Bibliotheek LocHal

Aan de hand van de belangrijkste filosofen krijg je een indruk wat filosofie betekent. Filosofie is een kunst om het leven vorm te geven en inzicht te krijgen hoe je in het leven staat. De cursus start dinsdag 16 maart 2021 onder leiding van Ineke van Pelt in de Bibliotheek LocHal om 19.30 uur.

di 16 mrt

• Start cursus Online veiligheid & privacy Bekijk details