Weergaveopties:

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

Heb je iets gekocht en ben je daar ontevreden over? Ga je scheiden? Heb je problemen met de gemeente? Of wil je misschien je geldzaken op orde krijgen en af van de schulden? Kom dan naar het gratis juridisch spreekuur Rechtwijzer!

wo 18 sep

• Schrijfatelier Berkel-Enschot Bekijk details

Van 09:30 tot 12:00 | de Bibliotheek Berkel-Enschot

Altijd al eens een eigen verhaal of zelfs een boek willen schrijven? Of heb je al heel veel geschreven en zou je graag feedback willen ontvangen van anderen? Schuif dan aan bij het Schrijfatelier in de Bibliotheek Berkel-Enschot!

do 19 sep

wo 25 sep

• Start cursus Les in Jazz Bekijk details

Van 19:30 tot 21:10 | StemmingMakerij (Bibliotheek LocHal)

Een lesprogramma voor jazzliefhebbers en concertbezoekers. Deze cursus van vier lessen gaat over jazz stijlen en is een vervolg op de Les in Jazz colleges door Vera Vingerhoeds, zoals die vorig jaar werd gegeven. De cursus is bedoeld voor jazzliefhebbers en concertbezoekers en is ook toegankelijk voor mensen die de eerste cursus niet hebben gevolgd.

ma 30 sep

• Voorleeshalfuurtje in Berkel-Enschot Bekijk details

Van 10:00 tot 10:30 | de Bibliotheek Berkel-Enschot

Voorlezen aan kinderen is heel belangrijk. Naast dat het natuurlijk erg gezellig is, is het ook van groot belang voor de taalontwikkeling van een kind. Kinderen die regelmatig worden voorgelezen hebben namelijk een grotere woordenschat. Elke eerste woensdag van de maand is er in de Bibliotheek Berkel-Enschot een voorleeshalfuurtje voor peuters. Kom je ook luisteren?

wo 02 okt

wo 02 okt

• Schrijfatelier Berkel-Enschot Bekijk details

Van 09:30 tot 12:00 | de Bibliotheek Berkel-Enschot

do 03 okt

• KennisPlaats Vesper Bekijk details

Van 20:00 tot 22:00 | Ons Koningsoord (Bibliotheek Berkel-Enschot)

Wat is een mooiere locatie om kennis te delen, inspiratie op te doen en in gesprek te gaan met anderen, dan in de rust van een voormalig klooster? In Koningsoord groeide vanuit dat idee een nieuw initiatief: in samenwerking met een aantal ondernemers startte de Bibliotheek Berkel-Enschot KennisPlaats Vesper.

di 08 okt

wo 09 okt

• Werkplaats Berkel-Enschot: SketchNation & Puppet Pals Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | de Bibliotheek Berkel Enschot

In de Werkplaats in de Bibliotheek Berkel Enschot mag jij aan de slag gaan met gamen, virtual reality, video en nog veel meer. Vanwege de herfstvakantie is er een extra activiteit in de Werkplaats!

za 12 okt