Weergaveopties:

• Werkplaats Berkel-Enschot: SketchNation & Puppet Pals Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | de Bibliotheek Berkel Enschot

In de Werkplaats in de Bibliotheek Berkel Enschot mag jij aan de slag gaan met gamen, virtual reality, video en nog veel meer. Vanwege de herfstvakantie is er een extra activiteit in de Werkplaats!

wo 16 okt

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

Heb je iets gekocht en ben je daar ontevreden over? Ga je scheiden? Heb je problemen met de gemeente? Of wil je misschien je geldzaken op orde krijgen en af van de schulden? Kom dan naar het gratis juridisch spreekuur Rechtwijzer!

wo 16 okt

Van 09:30 tot 12:00 | de Bibliotheek Berkel-Enschot

Altijd al eens een eigen verhaal of zelfs een boek willen schrijven? Of heb je al heel veel geschreven en zou je graag feedback willen ontvangen van anderen? Schuif dan aan bij het Schrijfatelier in de Bibliotheek Berkel-Enschot!

do 17 okt

wo 23 okt

wo 30 okt

do 31 okt

• Voorleeshalfuurtje in Berkel-Enschot Bekijk details

Van 10:00 tot 10:30 | de Bibliotheek Berkel-Enschot

Voorlezen aan kinderen is heel belangrijk. Naast dat het natuurlijk erg gezellig is, is het ook van groot belang voor de taalontwikkeling van een kind. Kinderen die regelmatig worden voorgelezen hebben namelijk een grotere woordenschat. Elke eerste woensdag van de maand is er in de Bibliotheek Berkel-Enschot een voorleeshalfuurtje voor peuters. Kom je ook luisteren?

wo 06 nov

• Werkplaats Berkel-Enschot: Virtual Reality Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | de Bibliotheek Berkel Enschot

In de Werkplaats in de Bibliotheek Berkel Enschot mag jij aan de slag gaan met gamen, virtual reality, video en nog veel meer! Wat ga jij maken in de Werkplaats?

wo 13 nov

do 14 nov