Weergaveopties:

Van 09:30 tot 12:00 | de Bibliotheek Berkel-Enschot

Altijd al eens een eigen verhaal of zelfs een boek willen schrijven? Of heb je al heel veel geschreven en zou je graag feedback willen ontvangen van anderen? Schuif dan aan bij het Schrijfatelier in de Bibliotheek Berkel-Enschot!

do 05 sep

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

Heb je iets gekocht en ben je daar ontevreden over? Ga je scheiden? Heb je problemen met de gemeente? Of wil je misschien je geldzaken op orde krijgen en af van de schulden? Kom dan naar het gratis juridisch spreekuur Rechtwijzer!

wo 11 sep

• Training: Sterker naar de brugklas! Bekijk details

Van 15:30 tot 17:00 | de Bibliotheek Berkel-Enschot

De overstap van de basisschool naar de middelbare school kan best spannend zijn. Er veranderen allerlei dingen: nieuwe vrienden, nieuw gebouw, elk uur een ander docent etc. In de 'Sterk naar de brugklas!’-training wordt de leerling uit groep 8 op deze overstap voorbereid. Hierdoor wordt de start op de middelbare school makkelijker, want een goed begin is het halve werk!

wo 11 sep

wo 18 sep

do 19 sep

wo 25 sep

• Voorleeshalfuurtje in Berkel-Enschot Bekijk details

Van 10:00 tot 10:30 | de Bibliotheek Berkel-Enschot

Voorlezen aan kinderen is heel belangrijk. Naast dat het natuurlijk erg gezellig is, is het ook van groot belang voor de taalontwikkeling van een kind. Kinderen die regelmatig worden voorgelezen hebben namelijk een grotere woordenschat. Elke eerste woensdag van de maand is er in de Bibliotheek Berkel-Enschot een voorleeshalfuurtje voor peuters. Kom je ook luisteren?

wo 02 okt

wo 02 okt

do 03 okt

• KennisPlaats Vesper Bekijk details

Van 20:00 tot 22:00 | Ons Koningsoord (Bibliotheek Berkel-Enschot)

Wat is een mooiere locatie om kennis te delen, inspiratie op te doen en in gesprek te gaan met anderen, dan in de rust van een voormalig klooster? In Koningsoord groeide vanuit dat idee een nieuw initiatief: in samenwerking met een aantal ondernemers startte de Bibliotheek Berkel-Enschot KennisPlaats Vesper.

di 08 okt