Weergaveopties:

Van 09:30 tot 12:00 | de Bibliotheek Berkel-Enschot

Altijd al eens een eigen verhaal of zelfs een boek willen schrijven? Of heb je al heel veel geschreven en zou je graag feedback willen ontvangen van anderen? Schuif dan aan bij het Schrijfatelier in de Bibliotheek Berkel-Enschot!

do 22 aug

• OpvoedCafé Bekijk details

Van 20:00 tot 21:00 | De Bibliotheek Berkel-Enschot

Het OpvoedCafé is een tweemaandelijkse avond voor ouders met kinderen van 0 tot 12 jaar. Aan de hand van een thema wordt kennis gedeeld, ervaringen uitgewisseld en inspiratie opgedaan. Je wordt deze avond ontvangen door Heidy van Ommeren die samen met de Bibliotheek het OpvoedCafé verzorgt. Donderdag 29 augustus sluit voedingscoach en personal chef Miranda Klomp aan om samen met jullie van gedachten te wisselen en tips te geven over het thema “Etenstijd; hoe doe je dat gezond, lekker en leuk voor iedereen?”. Uiteraard staan koffie en thee klaar!

do 29 aug

• Voorleeshalfuurtje in Berkel-Enschot Bekijk details

Van 10:00 tot 10:30 | de Bibliotheek Berkel-Enschot

Voorlezen aan kinderen is heel belangrijk. Naast dat het natuurlijk erg gezellig is, is het ook van groot belang voor de taalontwikkeling van een kind. Kinderen die regelmatig worden voorgelezen hebben namelijk een grotere woordenschat. Elke eerste woensdag van de maand is er in de Bibliotheek Berkel-Enschot een voorleeshalfuurtje voor peuters. Kom je ook luisteren?

wo 04 sep

do 05 sep

• Cursusmarkt Bekijk details

Van 12:00 tot 16:00 | De Bibliotheek LocHal

Het nieuwe cursusseizoen staat voor de deur en daarom organiseert de Bibliotheek Midden-Brabant een Cursusmarkt. Kom gratis kennismaken met de cursussen die we dit seizoen aanbieden en doe mee met de verschillende workshops rondom het cursusaanbod!

za 07 sep

• Werkplaats Berkel-Enschot: Minecraft Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | de Bibliotheek Berkel Enschot

In de Werkplaats in de Bibliotheek Berkel Enschot mag jij aan de slag gaan met gamen, virtual reality, video en nog veel meer! Wat ga jij maken in de Werkplaats?

wo 11 sep

• Training: Sterker naar de brugklas! Bekijk details

Van 15:30 tot 17:00 | de Bibliotheek Berkel-Enschot

De overstap van de basisschool naar de middelbare school kan best spannend zijn. Er veranderen allerlei dingen: nieuwe vrienden, nieuw gebouw, elk uur een ander docent etc. In de 'Sterk naar de brugklas!’-training wordt de leerling uit groep 8 op deze overstap voorbereid. Hierdoor wordt de start op de middelbare school makkelijker, want een goed begin is het halve werk!

wo 11 sep

• Inloopspreekuur e-books Berkel-Enschot Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | de Bibliotheek Berkel-Enschot

Ben je in het bezit van een iPad, e-reader of tablet en wil je graag advies over hoe je e-books kunt lezen op dit apparaat? Kom dan naar het inloopspreekuur. Wij vertellen je er alles over zodat je volledig geïnformeerd naar huis gaat.

vr 13 sep

do 19 sep

• Start cursus Les in Jazz Bekijk details

Van 19:30 tot 21:10 | StemmingMakerij (Bibliotheek LocHal)

Een lesprogramma voor jazzliefhebbers en concertbezoekers. Deze cursus van vier lessen gaat over jazz stijlen en is een vervolg op de Les in Jazz colleges door Vera Vingerhoeds, zoals die vorig jaar werd gegeven. De cursus is bedoeld voor jazzliefhebbers en concertbezoekers en is ook toegankelijk voor mensen die de eerste cursus niet hebben gevolgd.

ma 30 sep