Weergaveopties:

• Zomer Werkplaats: Minecraft workshop Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | de Bibliotheek Berkel-Enschot

Heb jij samenkomen in de Werkplaats ook zo gemist? Nu de deuren weer open zijn, start de Bibliotheek Berkel-Enschot dinsdagmiddag 14 juli ook weer met ‘offline’ kinderactiviteiten in de Werkplaats van de bieb. Alle kinderen van 7 jaar en ouder kunnen gratis meedoen aan een Minecraft-workshop in de Werkplaats van de Bibliotheek.

di 14 jul

• Workshop Letters en Liedjes Bekijk details

Van 09:30 tot 10:30 | de Bibliotheek Berkel-Enschot

Kom je ook luisteren en meedoen? Lezen en muziek is een dubbelfeest voor peuters en (groot) (oppas) ouders. De leesconsulent van de Bibliotheek leest voor en geeft voorlees- en boekentips. De Muziek op Schootdocent van het Factorium geeft muzikale adviezen.

vr 17 jul

Van 10:30 tot 12:00 | Telefonisch via telefoonnummer 088 – 787 1580

Zit je in een lastige situatie thuis of met je werk en wil je weten wat je rechten en plichten zijn? Bel dan gratis naar het telefonisch spreekuur Rechtwijzer. De studenten van de Juridische Hogeschool Avans & Fontys helpen je op weg naar een oplossing.

vr 17 jul

• Zomer Werkplaats Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | de Bibliotheek Berkel-Enschot

Heb jij samenkomen in de Werkplaats ook zo gemist? In de zomer worden dit jaar in de bibliotheken van Berkel-Enschot, Udenhout en Wagnerplein digitale workshops georganiseerd. Kinderen kunnen daarbij op een speelse en creatieve manier, hun digitale vaardigheden ontwikkelen en hun talent ontdekken. Er wordt steeds met een ander thema gewerkt.

vr 24 jul

• Workshop Letters en Liedjes Bekijk details

Van 09:30 tot 10:30 | de Bibliotheek Berkel-Enschot

vr 31 jul

vr 31 jul

• Zomer Werkplaats Bekijk details

vr 07 aug

vr 14 aug

• Webinar: Symboliek in de 17e-eeuwse Hollandse schilderkunst Bekijk details

Van 20:00 tot 21:15 | Online

Wil jij ook met andere ogen (leren) kijken naar 17e eeuwse Hollandse schilderkunt? Dat kan door meer te leren over de symboliek in deze schilderijen. Volg hiervoor de gratis webinar op donderdag 27 augustus.

do 27 aug

vr 28 aug