Weergaveopties:

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

Heb je iets gekocht en ben je daar ontevreden over? Ga je scheiden? Heb je problemen met de gemeente? Of wil je misschien je geldzaken op orde krijgen en af van de schulden? Kom dan naar het gratis juridisch spreekuur Rechtwijzer!

wo 21 aug

• Schrijfatelier Berkel-Enschot Bekijk details

Van 09:30 tot 12:00 | de Bibliotheek Berkel-Enschot

Altijd al eens een eigen verhaal of zelfs een boek willen schrijven? Of heb je al heel veel geschreven en zou je graag feedback willen ontvangen van anderen? Schuif dan aan bij het Schrijfatelier in de Bibliotheek Berkel-Enschot!

do 22 aug

wo 28 aug

• Voorleeshalfuurtje in Berkel-Enschot Bekijk details

Van 10:00 tot 10:30 | de Bibliotheek Berkel-Enschot

Voorlezen aan kinderen is heel belangrijk. Naast dat het natuurlijk erg gezellig is, is het ook van groot belang voor de taalontwikkeling van een kind. Kinderen die regelmatig worden voorgelezen hebben namelijk een grotere woordenschat. Elke eerste woensdag van de maand is er in de Bibliotheek Berkel-Enschot een voorleeshalfuurtje voor peuters. Kom je ook luisteren?

wo 04 sep

wo 04 sep

• Schrijfatelier Berkel-Enschot Bekijk details

Van 09:30 tot 12:00 | de Bibliotheek Berkel-Enschot

do 05 sep

• Werkplaats Berkel-Enschot: Minecraft Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | de Bibliotheek Berkel Enschot

In de Werkplaats in de Bibliotheek Berkel Enschot mag jij aan de slag gaan met gamen, virtual reality, video en nog veel meer! Wat ga jij maken in de Werkplaats?

• Training: Sterker naar de brugklas! Bekijk details

Van 15:30 tot 17:00 | de Bibliotheek Berkel-Enschot

De overstap van de basisschool naar de middelbare school kan best spannend zijn. Er veranderen allerlei dingen: nieuwe vrienden, nieuw gebouw, elk uur een ander docent etc. In de 'Sterk naar de brugklas!’-training wordt de leerling uit groep 8 op deze overstap voorbereid. Hierdoor wordt de start op de middelbare school makkelijker, want een goed begin is het halve werk!

• Inloopspreekuur e-books Berkel-Enschot Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | de Bibliotheek Berkel-Enschot

Ben je in het bezit van een iPad, e-reader of tablet en wil je graag advies over hoe je e-books kunt lezen op dit apparaat? Kom dan naar het inloopspreekuur. Wij vertellen je er alles over zodat je volledig geïnformeerd naar huis gaat.

vr 13 sep