Weergaveopties:

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Goirle

Had je uitstel aangevraagd voor je belastingaangifte? Dan mag je deze nu uiterlijk 1 september indienen. Maar misschien kun je hier nog wel wat hulp bij gebruiken. Maak dan deze zomermaanden een afspraak in de Bibliotheek Goirle.

do 09 jul

• Leen-je-VoorleesHut! Bekijk details

11 juli 2020, 14:00 t/m 23 augustus 2020, 18:00 | de Bibliotheek Goirle

Misschien blijven jullie dit jaar dichter bij huis of misschien gaan jullie wel helemaal niet weg? Grote kans dat jullie plannen voor de zomer helemaal omgegooid zijn. Gelukkig kun je veel doen in eigen land, maar ook ….. in je eigen tuin, zolder of slaapkamer. Wist je dat je bij de Goolse bibliotheek deze zomer een VoorleesHut kunt lenen? Ga op reis in de allerleukste verhalen, gewoon in je eigen tent!

11 jul t/m 23 aug

Van 10:30 tot 11:00 | de Bibliotheek Goirle

Houd jij er ook zo van om voorgelezen te worden? En heb je de voorleeshalfuurtjes van de bibliotheek de afgelopen tijd gemist? Goed nieuws! In de zomervakantie heeft de Bibliotheek Goirle de ZomerLeesFeesten. Iedere woensdagochtend lezen we voor.

wo 15 jul

do 16 jul

• Rechtwijzer – telefonisch spreekuur Bekijk details

Van 10:30 tot 12:00 | Telefonisch via telefoonnummer 088 – 787 1580

Zit je in een lastige situatie thuis of met je werk en wil je weten wat je rechten en plichten zijn? Bel dan gratis naar het telefonisch spreekuur Rechtwijzer. De studenten van de Juridische Hogeschool Avans & Fontys helpen je op weg naar een oplossing.

vr 17 jul

wo 22 jul