Weergaveopties:

• Literair interview met Bart van Loo Bekijk details

Van 20:00 tot 23:00 | Cultureel Centrum Jan van Besouw

In de Boekenweek is auteur Bart van Loo te gast op 26 maart in het CC Jan van Besouw.

di 26 mrt

• Klik & Tik-inloopspreekuur Goirle (woensdag) Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Goirle

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik & Tik-training en het Klik & Tik-inloopspreekuur.

wo 27 mrt

• Juridisch spreekuur Rechtwijzer Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

Heb je iets gekocht en ben je daar ontevreden over? Ga je scheiden? Heb je problemen met de gemeente? Of wil je misschien je geldzaken op orde krijgen en af van de schulden? Kom dan naar het gratis juridisch spreekuur Rechtwijzer!

wo 27 mrt

• Taalhuisspreekuur Goirle Bekijk details

Van 09:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Goirle

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

• Belastingaangifte spreekuren in de Bibliotheek Goirle Bekijk details

Van 10:00 tot 16:00 | Elke week | de Bibliotheek Goirle

Vragen over je belastingaangifte? Wij helpen je verder in de Bibliotheek. De experts bij informatiecafé De Beurs en Sociaal Raadslieden staan voor je klaar tijdens de spreekuren in de Bibliotheek Goirle.

• We helpen ontmoetingsplek Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Goirle

Mensen die hulp nodig hebben bij boodschappen doen of bij het verzorgen van de tuin kunnen bij het WeHelpen ontmoetings- en ondersteuningsplek in de Goirlese bibliotheek terecht.

• Klik & Tik-inloopspreekuur Goirle (donderdag) Bekijk details

• Informatiecafé De Beurs Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Goirle

In het leescafé van de Bibliotheek Goirle kun je iedere donderdag van 10.00 uur tot 12.00 uur langskomen voor vrijblijvend en gratis advies over jouw financiën en hulp krijgen met regelingen en formulieren.

• Digi-spreekuur in Goirle Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Goirle

Heb je vragen over de computer, e-reader, mobiel, tablet, iPad en de toepassingen ervan? Of heb je problemen met je mobiele toestel en kom je er zelf niet uit? Kom naar het Digi-spreekuur! In samenwerking met KBO (Katholieke Bond voor Ouderen) worden je vragen beantwoord en zoeken we samen naar een oplossing.

ma 01 apr

• Spreekuur Stamboomonderzoek Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | de Bibliotheek Goirle

In samenwerking met genealogievereniging Golse Genen vindt er elke eerste dinsdag van de maand een Spreekuur Stamboomonderzoek plaats in de Bibliotheek Goirle. Golse Genen heeft inmiddels miljoenen namen in beeld gebracht, beginnend in Goirle en inmiddels uitwaaierend over heel Brabant.

di 02 apr