Weergaveopties:

• We helpen ontmoetingsplek Bekijk details

Van 10:00 tot 12:30 | Elke week | de Bibliotheek Goirle

Mensen die hulp nodig hebben bij boodschappen doen of bij het verzorgen van de tuin kunnen bij het WeHelpen ontmoetings- en ondersteuningsplek in de Goirlese bibliotheek terecht.

• Klik & Tik-inloopspreekuur Goirle (donderdag) Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Goirle

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik & Tik-training en het Klik & Tik-inloopspreekuur.

• Informatiecafé De Beurs Bekijk details

Van 10:30 tot 12:30 | Elke week | de Bibliotheek Goirle

In het leescafé van de Bibliotheek Goirle kun je iedere donderdag van 10.30 uur tot 12.30 uur langskomen voor vrijblijvend en gratis advies over jouw financiën en hulp krijgen met regelingen en formulieren.

• Voorleeshalfuurtje Leybron (Riel) Bekijk details

Van 10:30 tot 11:00 | De Leybron Riel, Dorpsstraat 20 5133 AM

Voorlezen aan kinderen is heel belangrijk. Naast dat het natuurlijk erg gezellig is, is het ook van groot belang voor de taalontwikkeling van een kind. Kinderen die regelmatig worden voorgelezen hebben namelijk een grotere woordenschat.

vr 18 jan

• Literaire Estafette Bekijk details

Van 20:00 tot 22:00 | de Bibliotheek Goirle

Mix literatuur en live muziek samen en dan krijg je de Vierde Literaire Estafette in Goirle, met drie debuterende schrijvers, één interviewer en veel muziek.

vr 18 jan

• Kennissessie: boost je online marketing kennis Bekijk details

Van 09:15 tot 11:15 | de Bibliotheek Goirle (Internetcafé)

Niet alleen de Gôolse Geheimen staan in de belangstelling. Veel lokale ondernemers en professionals zijn ook nieuwsgierig naar de geheimen van digitale reuzen als Google en Facebook. Speciaal voor hen komt de Bibliotheek Goirle met een reeks kennissessies over online marketing.

di 22 jan

• Klik & Tik-inloopspreekuur Goirle (woensdag) Bekijk details