Weergaveopties:

• Taalcafé Goirle Bekijk details

Van 13:30 tot 14:45 | de Bibliotheek Goirle

Iedere derde zaterdag van de maand is er in de Bibliotheek Goirle een Taalcafé: een middag voor nieuwkomers en vluchtelingen die graag beter Nederlands willen leren spreken. En voor Goirlenaren die het leuk vinden om nieuwe inwoners op weg te helpen.

za 17 aug

• Klik & Tik-training Goirle (woensdag) Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Goirle

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik & Tik-training.

wo 21 aug

• Taalhuisspreekuur Goirle Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Goirle

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

• We helpen ontmoetingsplek Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Goirle

Mensen die hulp nodig hebben bij boodschappen doen of bij het verzorgen van de tuin kunnen bij het WeHelpen ontmoetings- en ondersteuningsplek in de Goirlese bibliotheek terecht.

• Klik & Tik-training Goirle (donderdag) Bekijk details

• Informatiecafé De Beurs Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Goirle

In het leescafé van de Bibliotheek Goirle kun je iedere donderdag van 10.00 uur tot 12.00 uur langskomen voor vrijblijvend en gratis advies over jouw financiën en hulp krijgen met regelingen en formulieren.

• Klik & Tik-training Goirle (woensdag) Bekijk details

wo 28 aug