Weergaveopties:

• Schrijfatelier Goirle Bekijk details

Van 20:00 tot 22:00 | de Bibliotheek Goirle

Altijd al eens een eigen verhaal of zelfs een boek willen schrijven? Of heb je al heel veel geschreven en zou je graag feedback willen ontvangen van anderen? Schuif dan aan bij het Schrijfatelier in de Bibliotheek Goirle!

ma 17 jun

• Klik & Tik-training Goirle (woensdag) Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Goirle

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik & Tik-training.

• Juridisch spreekuur Rechtwijzer Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

Heb je iets gekocht en ben je daar ontevreden over? Ga je scheiden? Heb je problemen met de gemeente? Of wil je misschien je geldzaken op orde krijgen en af van de schulden? Kom dan naar het gratis juridisch spreekuur Rechtwijzer!

• Kort & Laat: voorlezen bij het kampvuur Bekijk details

Van 22:00 tot 23:00 | theater De Nieuwe Vorst (binnentuin)

Kort & Laat is een reeks zomeravonden in de tuin van De Nieuwe Vorst waarop liefhebbers van korte verhalen elkaar voorlezen. Met een kampvuur, en met drankjes. Én met een zendmast, want samen met samen met De Nieuwe Vorst, Tilt en Omroep Tilburg zet de Bibliotheek Midden-Brabant haar eerste schreden op het podcastpad: luister deze zomer naar ‘Kort & Laat: de podcast’.

• Taalhuisspreekuur Goirle Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Goirle

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

• We helpen ontmoetingsplek Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Goirle

Mensen die hulp nodig hebben bij boodschappen doen of bij het verzorgen van de tuin kunnen bij het WeHelpen ontmoetings- en ondersteuningsplek in de Goirlese bibliotheek terecht.

• Klik & Tik-training Goirle (donderdag) Bekijk details

• Informatiecafé De Beurs Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Goirle

In het leescafé van de Bibliotheek Goirle kun je iedere donderdag van 10.00 uur tot 12.00 uur langskomen voor vrijblijvend en gratis advies over jouw financiën en hulp krijgen met regelingen en formulieren.

• Voorleeshalfuurtje Leybron (Riel) Bekijk details

Van 10:30 tot 11:00 | De Leybron Riel, Dorpsstraat 20 5133 AM

Voorlezen aan kinderen is heel belangrijk. Naast dat het natuurlijk erg gezellig is, is het ook van groot belang voor de taalontwikkeling van een kind. Kinderen die regelmatig worden voorgelezen hebben namelijk een grotere woordenschat.

vr 21 jun

• Loopbaancheck voor 45+'ers Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | de Bibliotheek Goirle

Herken je dit? Je hebt het prima naar je zin op je werk. Leuke collega’s, werk waar je goed in bent, geschikte werktijden en een salaris waar je tevreden mee bent. Kortom, een goede werkplek. Maar merk je dat het tegenwoordig anders is dan vroeger? Vraag je je wel eens af hou je je huidige werk tot je AOW-leeftijd kunt volhouden? Hoe houd je het leuk? Of wil je het misschien heel anders?

za 22 jun