Weergaveopties:

• Voorleesontbijt Heyhoef (Nationale Voorleesdagen) Bekijk details

Van 09:30 tot 10:30 | de Bibliotheek Heyhoef

Woensdag 23 januari om 9.30 uur starten we de Nationale voorleesdagen met het voorleesontbijt in de Bibliotheek Heyhoef. Yvette Kouwenberg - eigenaresse van Kattencafé ‘De Spinnerij’ - leest voor uit 'Een huis voor Harry', het prentenboek van het jaar 2019. Daarna genieten we samen van een lekker hapje en drankje.

wo 23 jan

• Human Library Tilburg Bekijk details

Van 13:00 tot 18:30 | de Bibliotheek LocHal

Op vrijdag 25 januari opent Human Library Tilburg haar deuren weer. Tussen 13:00 en 18:30 kun je vrij binnenlopen om in gesprek te gaan met een of meer levende boeken, deel te nemen aan groepsgesprekken en om verschillende lezingen bij te wonen. Özcan Akyol verzorgt de opening. Kom langs en leen een bijzonder persoon in plaats van een boek voor een goed gesprek!

vr 25 jan

• Theatervoorstelling Van Niks en van Alles Bekijk details

Van 10:00 tot 10:50 | de Bibliotheek Heyhoef

Tijdens de Nationale Voorleesdagen kunnen alle kinderen weer genieten van een theatervoorstelling van 'van Niks en van Alles'. Natuurlijk in het thema van het prentenboek van het jaar 'Een huis voor Harry'.

vr 01 feb

• Voorleeshalfuurtje voor peuters in de Bibliotheek Heyhoef Bekijk details

Van 09:30 tot 10:00 | de Bibliotheek Heyhoef

Voorlezen aan kinderen is heel belangrijk. Naast dat het natuurlijk erg gezellig is, is het ook van groot belang voor de taalontwikkeling van een kind. Kinderen die regelmatig worden voorgelezen hebben namelijk een grotere woordenschat. Kom je ook luisteren naar een mooi verhaal?

di 05 feb

Van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Heyhoef

Je kunt goed overweg met je computer of je smartphone. Je bezoekt veel websites, speelt games, struint op social media… Maar, heb je er wel eens aan gedacht om zelf dingen te produceren? En dan bedoelen we niet het schrijven van blogs of het maken van YouTube filmpjes, maar bijvoorbeeld zelf een website bouwen of een game ontwikkelen. Kom dan eens langs bij een CoderDojo!

za 16 feb

di 05 mrt