Weergaveopties:

• Juridisch spreekuur Rechtwijzer Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

Heb je iets gekocht en ben je daar ontevreden over? Ga je scheiden? Heb je problemen met de gemeente? Of wil je misschien je geldzaken op orde krijgen en af van de schulden? Kom dan naar het gratis juridisch spreekuur Rechtwijzer!

• Leren in de Bieb (woensdag) Bekijk details

Van 15:30 tot 18:00 | Elke week | de Bibliotheek Heyhoef

Heb jij moeite met leren of ben je op zoek naar een fijne leerplek? En zou je graag begeleiding willen bij het maken van je huiswerk? In samenwerking met SmartStart kan jij elke woensdag en vrijdag huiswerkbegeleiding volgen in de Bibliotheek Heyhoef.

• Van PET naar PRET Bekijk details

Van 15:30 tot 17:00 | de Bibliotheek Heyhoef

Iedereen kent vast wel de kleine petflesjes waar water of frisdrank in zit. Hiervan wordt vele miljoenen jaarlijks weggegooid. Ook wel eens op straat. Wist je dat veel van deze flesjes als worden gerecycled. Je weet wel wat dat is toch? Van oude dingen weer nieuwe dingen maken. Dat gaan we nu precies doen tijdens de workshop vanPETnaarPRET. Vind je het leuk om een eigen apparaatje te maken, een raket af te schieten en een eigen 3D ontwerp te maken?

• Schrijfatelier Heyhoef Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | de Bibliotheek Heyhoef

Schrijfateliers zijn werkplaatsen voor mensen die graag schrijven. Samen schrijven en feedback geven op elkaars werk, zijn de hoofdactiviteiten van een Schrijfatelier.

• Kunst- en cultuurworkshops voor ouderen Bekijk details

Van 14:30 tot 17:00 | de Bibliotheek Heyhoef

De Bibliotheek Midden Brabant en stichting Stoute Schoenen organiseren samen activerende en vitaliserende kunst- en cultuurprogramma’s voor ouderen in de vorm van workshops. Een uitstekend recept voor het welzijn van ouderen, extra levenslust en een positief zetje richting nieuwe sociale contacten. Dit keer met het thema 'Geluk'.

do 28 mrt

• Leren in de Bieb (vrijdag) Bekijk details

vr 29 mrt

• Voorleeshalfuurtje in de Bibliotheek Heyhoef Bekijk details

Van 09:30 tot 10:00 | de Bibliotheek Heyhoef

Voorlezen aan kinderen is heel belangrijk. Naast dat het natuurlijk erg gezellig is, is het ook van groot belang voor de taalontwikkeling van een kind. Kinderen die regelmatig worden voorgelezen hebben namelijk een grotere woordenschat. Kom je ook luisteren naar een mooi verhaal?

di 02 apr

• Juridisch spreekuur Rechtwijzer Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

• Leren in de Bieb (woensdag) Bekijk details