Weergaveopties:

• Schrijfatelier Heyhoef Bekijk details

Van 19:15 tot 21:15 | de Bibliotheek Heyhoef

Schrijfateliers zijn werkplaatsen voor mensen die graag schrijven. Samen schrijven en feedback geven op elkaars werk, zijn de hoofdactiviteiten van een Schrijfatelier.

wo 29 jun

• Spreekuur ‘Hulp bij websites overheid’ Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Heyhoef

Dingen regelen met de overheid: het gebeurt steeds vaker op de computer, via Internet. Dat is soms lastig. Heb je een vraag over bijvoorbeeld het aanvragen van een DigiD, CoronaCheck, belastingen, toeslagen, pensioen of het verlengen van je rijbewijs? Stel je vraag dan aan een van onze speciaal opgeleide bibliotheekmedewerkers. Tijdens het inloopspreekuur Digitale Overheid helpen we je graag op weg, denken mee of verwijzen je door naar de juiste organisatie. Elke donderdag ben je welkom met je vragen bij het Informatiepunt Digitale Overheid ín de Bibliotheek.

• Digi-spreekuur Heyhoef Bekijk details

Van 13:00 tot 14:00 | Elke week | de Bibliotheek Heyhoef

Heb je al enige computerervaring, maar nog moeite om zelfstandig problemen op te lossen op je smartphone, tablet of laptop? Heb je vragen over het internet? Dan is het Digi-Spreekuur iets voor jou!

• Herdenking 'Dag van besef' Bekijk details

Van 17:00 tot 19:00 | De Pont Museum

Op donderdag 30 juni besteed De Pont museum ruim aandacht aan Keti Koti. Dat doen zij middels voordrachten, een workshop, een boekpresentatie en een lezing. De Bibliotheek Heyhoef staat met een boeken expositie en 2 activiteiten in het museum.

• Hulp tegemoetkoming voor energierekening Bekijk details

Van 18:30 tot 19:30 | de Bibliotheek Heyhoef

Is jouw inkomen laag? Dan kun je vanaf nu eenmalig 800 euro energietoeslag aanvragen. Dit bedrag is een tegemoetkoming voor de stijgende energieprijzen. Kun je hierbij hulp gebruiken? Kom dan hiervoor op vrijdagavond naar de Bibliotheek Heyhoef.

vr 01 jul

• Voorleeshalfuurtje in de Bibliotheek Heyhoef Bekijk details

Van 09:30 tot 10:00 | de Bibliotheek Heyhoef

Voorlezen aan kinderen is heel belangrijk. Naast dat het natuurlijk erg gezellig is, is het ook van groot belang voor de taalontwikkeling van een kind. Kinderen die regelmatig worden voorgelezen hebben namelijk een grotere woordenschat. Kom je ook luisteren naar een mooi verhaal?

di 05 jul

• Hulp tegemoetkoming voor energierekening Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | de Bibliotheek Heyhoef

Is jouw inkomen laag? Dan kun je vanaf nu eenmalig 800 euro energietoeslag aanvragen. Dit bedrag is een tegemoetkoming voor de stijgende energieprijzen. Kun je hierbij hulp gebruiken? Kom dan hiervoor op dinsdagochtend naar de Bibliotheek Heyhoef.

di 05 jul

• De Tovertuin Bekijk details

Van 15:00 tot 17:00 | Elke week | de Bibliotheek Heyhoef

Wil je leren over het verzorgen, groeien, bloeien en oogsten van een moestuin? Ben jij tussen de 8 en 12 jaar, dan is dit 'moestuinproject' echt iets voor jou! Dit jaar staat de Kinderboekenweek in het teken van gi-ga-groen! Samen gaan we vanaf woensdag 15 juni wekelijks aan de slag in De Tovertuin bij Giardino d’Italia.

wo 06 jul

• Spreekuur ‘Hulp bij websites overheid’ Bekijk details