Weergaveopties:

• Spellenmiddag Heyhoef Bekijk details

Van 14:00 tot 17:00 | de Bibliotheek Heyhoef

Een slechter geheugen hoort helaas bij ouder worden, maar je kunt van alles doen om je hersenen zo fit mogelijk te houden. Tijdens deze spellenmiddag op woensdag 26 juni in de Bibliotheek Heyhoef train je je geheugen. Er worden oud-Hollandse spellen gespeeld. En er zijn natuurlijk prijzen te winnen!

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

Heb je iets gekocht en ben je daar ontevreden over? Ga je scheiden? Heb je problemen met de gemeente? Of wil je misschien je geldzaken op orde krijgen en af van de schulden? Kom dan naar het gratis juridisch spreekuur Rechtwijzer!

Van 22:00 tot 23:00 | theater De Nieuwe Vorst (binnentuin)

Kort & Laat is een reeks zomeravonden in de tuin van De Nieuwe Vorst waarop liefhebbers van korte verhalen elkaar voorlezen. Met een kampvuur, en met drankjes. Én met een zendmast, want samen met samen met De Nieuwe Vorst, Tilt en Omroep Tilburg zet de Bibliotheek Midden-Brabant haar eerste schreden op het podcastpad: luister deze zomer naar ‘Kort & Laat: de podcast’.

• Openbaar college: Opvoeden in de digitale wereld Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | KennisMakerij (Bibliotheek LocHal)

Op 27 juni is er een openbaar college - georganiseerd door Fontys for Society - over opvoeding in de digitale wereld.

do 27 jun

• OpvoedCafe Heyhoef Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | de Bibliotheek Heyhoef

Het OpvoedCafé is een ochtend voor ouders met kinderen van 0 tot 12 jaar. Aan de hand van een thema wordt kennis gedeeld, ervaringen uitgewisseld en inspiratie opgedaan. Je wordt deze ochtend ontvangen door Eline die samen met de Bibliotheek het OpvoedCafé verzorgt.

vr 28 jun

• Schrijfatelier Heyhoef Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | de Bibliotheek Heyhoef

Schrijfateliers zijn werkplaatsen voor mensen die graag schrijven. Samen schrijven en feedback geven op elkaars werk, zijn de hoofdactiviteiten van een Schrijfatelier.

wo 10 jul

wo 10 jul