Weergaveopties:

• wo 01 mrt Spreekuur ‘Hulp bij websites overheid’ Bekijk details

Van 16:00 tot 17:00 | Elke week | de Bibliotheek Hilvarenbeek

Dingen regelen met de overheid: het gebeurt steeds vaker op de computer, via internet. Heb je een vraag over het aanvragen van zorgtoeslag? Inburgering? Een rijbewijs verlengen? Studiefinanciering aanvragen? Of een afspraak maken bij de gemeente? Loop dan eens binnen bij het spreekuur van het Informatiepunt Digitale Overheid op woensdag-middag. Speciaal opgeleide medewerkers helpen je de juiste informatie te vinden, denken mee of verwijzen je door naar de juiste organisatie.

• do 02 mrt 'Taal met Thee' Nederlands leren spreken voor anderstaligen Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Elke week | 't Podium, Gelderstraat 7 (de Bibliotheek Hilvarenbeek)

Bij 'Taal met Thee' leer je beter Nederlands spreken op een laagdrempelige manier. Je praat met elkaar over gewone dagelijkse dingen. Bijvoorbeeld over het nieuws, de supermarkt of een bezoek aan de huisarts. Als het thema het toestaat, ga je ook op excursie, bijvoorbeeld naar de Molen de Doornboom in Hilvarenbeek.

• ma 06 mrt Digi-spreekuur Hilvarenbeek Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Hilvarenbeek

Heb je vragen over de computer, e-reader, mobiel, tablet, iPad en de toepassingen ervan? Of heb je problemen met je mobiele toestel en kom je er zelf niet uit? Kom naar het Digi-spreekuur! In samenwerking met KBO (Katholieke Bond voor Ouderen) worden je vragen beantwoord en zoeken we samen naar een oplossing.

• ma 06 mrt Start cursus Basis Windows 10 en 11 Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | de Bibliotheek 't Sant

De basis van de computer is Windows, waarbinnen alle andere programma’s werken. Leer de standaard functionaliteit en instellingsmogelijkheden van je Windows computer kennen. Heb je Windows 10 of 11, dan biedt deze cursus je de mogelijkheid om dit besturingssysteem beter te leren kennen. De cursus onder leiding van Karin Saris start maandag 6 maart om 19.00 uur in de Bibliotheek 't Sant.

• wo 08 mrt Spreekuur ‘Hulp bij websites overheid’ Bekijk details

Van 16:00 tot 17:00 | Elke week | de Bibliotheek Hilvarenbeek

• do 09 mrt 'Taal met Thee' Nederlands leren spreken voor anderstaligen Bekijk details

• do 09 mrt Start cursus Online veiligheid & privacy Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | de Bibliotheek LocHal

• vr 10 mrt Voorleeshalfuurtje in de Bibliotheek Hilvarenbeek Bekijk details

Van 10:45 tot 11:15 | de Bibliotheek Hilvarenbeek

Er was eens… een plek voor peuters en kleuters waar ze komen luisteren naar mooie en spannende verhalen. Samen met hun moeder, vader, opa of oma zijn de kinderen welkom om samen te genieten van een leuk boek. Voorlezen is niet alleen gezellig, maar het is ook belangrijk voor de taalontwikkeling van het kind. Kinderen die regelmatig worden voorgelezen hebben namelijk een grotere woordenschat. Kom je ook luisteren naar een mooi verhaal?

• wo 15 mrt Spreekuur ‘Hulp bij websites overheid’ Bekijk details

Van 16:00 tot 17:00 | Elke week | de Bibliotheek Hilvarenbeek

• do 16 mrt 'Taal met Thee' Nederlands leren spreken voor anderstaligen Bekijk details

Paginanavigatie