Weergaveopties:

• Juridisch spreekuur Rechtwijzer Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

Heb je iets gekocht en ben je daar ontevreden over? Ga je scheiden? Heb je problemen met de gemeente? Of wil je misschien je geldzaken op orde krijgen en af van de schulden? Kom dan naar het gratis juridisch spreekuur Rechtwijzer!

wo 01 mei

• R-newt: De GeneratieQuiz Bekijk details

Van 19:00 tot 22:00 | KennisMakerij (Bibliotheek LocHal)

Ben jij een goede koppel met je oma, opa of tante? Of weet jij net zoveel van Tilburgse gezegdes als je kleinzoon van straattaal? Dan zijn jullie het juiste team voor de Generatiequiz!

wo 01 mei

• Schrijfatelier Hilvarenbeek Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | de Bibliotheek Hilvarenbeek

Houd jij al jarenlang van schrijven? Of wil je er eindelijk een keer mee beginnen? Schuif dan aan bij het Schrijfatelier.

do 02 mei

• Taalcaf├ę Hilvarenbeek Bekijk details

Van 12:30 tot 14:30 | de Bibliotheek Hilvarenbeek

Nieuwe inwoners van Hilvarenbeek gaan in een ontspannen sfeer, los van gezin, school en huiswerk, in gesprek met elkaar en met dorpsgenoten.

za 04 mei

• Inloopspreekuur e-books Hilvarenbeek Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | de Bibliotheek Hilvarenbeek

Ben je in het bezit van een iPad, e-reader of tablet en wil je graag advies over hoe je e-books kunt lezen op dit apparaat? Kom dan naar het inloopspreekuur. Wij vertellen je er alles over zodat je volledig geïnformeerd naar huis gaat.

ma 06 mei

• Digi-spreekuur Hilvarenbeek Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | de Bibliotheek Hilvarenbeek

Heb je vragen over de computer, e-reader, mobiel, tablet, iPad en de toepassingen ervan? Of heb je problemen met je mobiele toestel en kom je er zelf niet uit? Kom naar het Digi-spreekuur! In samenwerking met KBO (Katholieke Bond voor Ouderen) worden je vragen beantwoord en zoeken we samen naar een oplossing.

ma 06 mei

• Kennissessie: Google's geheimen Bekijk details

Van 19:30 tot 21:15 | de Bibliotheek Hilvarenbeek

Nieuwsgierigheid is van alle tijden. In Hilvarenbeek hebben we daar een mooie plek voor, maar hoe gaat dat in het digitale tijdperk? Veel lokale ondernemers, professionals en verenigingen zijn nieuwsgierig naar de geheimen van online platforms als Google en Facebook. Speciaal voor hen komen Ondernemend Hilvarenbeek, de Tussenheid en de Bibliotheek Hilvarenbeek met een kennissessie over online marketing.

di 07 mei

• Schrijfavond Amnesty International Bekijk details

Van 20:00 tot 22:00 | de Bibliotheek Hilvarenbeek

Op dinsdag 7 mei is er een schrijfavond van Amnesty International in de Bibliotheek Hilvarenbeek. Iedereen die de mensenrechten een warm hart toedraagt, kan tijdens deze avond brieven schrijven voor mensen die onterecht gevangen zitten.

di 07 mei

• Juridisch spreekuur Rechtwijzer Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

wo 08 mei

• Books 4 Life Bekijk details

Van 11:00 tot 16:00 | de Bibliotheek LocHal

Op zaterdag 11 mei is Books 4 Life Tilburg aanwezig in de Bibliotheek LocHal. Tussen 11.00 en 16.00 uur kun je bij hun kraam terecht om tweedehands boeken te kopen en om boeken te doneren.

za 11 mei