Weergaveopties:

• Klik & Tik-training Hilvarenbeek Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Elke week | de Bibliotheek Hilvarenbeek

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik en Tik-training.

do 19 sep

• Voorleeshalfuurtje in Hilvarenbeek Bekijk details

Van 10:30 tot 11:00 | de Bibliotheek Hilvarenbeek

Voorlezen aan kinderen is heel belangrijk. Naast dat het natuurlijk erg gezellig is, is het ook van groot belang voor de taalontwikkeling van een kind. Kinderen die regelmatig worden voorgelezen hebben namelijk een grotere woordenschat. Kom je ook luisteren naar een mooi verhaal? Toegang is gratis.

wo 25 sep

• Logopediespreekuur Bekijk details

Van 11:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Hilvarenbeek

Elke maand is er in de Bibliotheek Hilvarenbeek na afloop van het voorleeshalfuurtje (10.30 - 11.00 uur) een inloopspreekuur logopedie van 11.00 tot 12.00 uur. Heb je vragen over spraak- en taalontwikkeling, stem, stotteren, luistergerichtheid, auditieve verwerking, woordenschat, zinsbouw, mondmotoriek en adem? Loop dan gerust eens binnen.

wo 25 sep

• Klik & Tik-training Hilvarenbeek Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Elke week | de Bibliotheek Hilvarenbeek

do 26 sep

• Ouders Meet-up: Hoogsensitieve kinderen Bekijk details

Van 20:00 tot 21:30 | de Bibliotheek Hilvarenbeek

Hoe herken je dat je kind hoogsensitief is? Hoe reageert je kind in een drukke omgeving? Wat gebeurt er als je kind teveel prikkels ervaart? Kortom, hoe kunnen kinderen, zowel op school als thuis, omgaan met hun hooggevoeligheid en hoe kun je hen, als ouder (en leerkracht), daarin ondersteunen? Hierover gaan we het hebben op donderdagavond 26 september.

do 26 sep

• Schrijfatelier Hilvarenbeek Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | de Bibliotheek Hilvarenbeek

Houd jij al jarenlang van schrijven? Of wil je er eindelijk een keer mee beginnen? Schuif dan aan bij het Schrijfatelier.

vr 27 sep

• Coderdojo Hilvarenbeek Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Hilvarenbeek

Je kunt goed overweg met je computer of je smartphone. Je bezoekt veel websites, speelt games, struint op social media… Maar, heb je er wel eens aan gedacht om zelf dingen te produceren? En dan bedoelen we niet het schrijven van blogs of het maken van YouTube filmpjes, maar bijvoorbeeld zelf een website bouwen of een game ontwikkelen. Iedere Coderdojo is er een ander thema.

za 28 sep

• Start cursus Les in Jazz Bekijk details

Van 19:30 tot 21:10 | StemmingMakerij (Bibliotheek LocHal)

Een lesprogramma voor jazzliefhebbers en concertbezoekers. Deze cursus van vier lessen gaat over jazz stijlen en is een vervolg op de Les in Jazz colleges door Vera Vingerhoeds, zoals die vorig jaar werd gegeven. De cursus is bedoeld voor jazzliefhebbers en concertbezoekers en is ook toegankelijk voor mensen die de eerste cursus niet hebben gevolgd.

ma 30 sep

• Schrijfavond Amnesty International Bekijk details

Van 20:00 tot 22:00 | de Bibliotheek Hilvarenbeek

Op dinsdag 1 oktober is er een schrijfavond van Amnesty International in de Bibliotheek Hilvarenbeek. Iedereen die de mensenrechten een warm hart toedraagt, kan tijdens deze avond brieven schrijven voor mensen die onterecht gevangen zitten.

di 01 okt

• Opvoedcafé Hilvarenbeek Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | de Bibliotheek Hilvarenbeek

Op woensdag 2 oktober is in de Bibliotheek Hilvarenbeek weer een Opvoedcafé. Het OpvoedCafé is een ochtend voor ouders met kinderen van 0 tot 6 jaar. Er wordt kennis gedeeld, ervaringen uitgewisseld en inspiratie opgedaan.

wo 02 okt