Agenda

Resultaat 51 - 60 (van 65)

Weergaveopties:

 • ma 25 sep Start cursus Engels niveau A1 Bekijk details

  Van 18:45 tot 20:15 | De Bibliotheek 't Sant

  Wanneer je klaar bent met dit niveau zul je in staat zijn alledaagse uitdrukkingen en elementaire zinnen over concrete vragen te begrijpen en te gebruiken. Je zult jezelf en anderen kunnen voorstellen en persoonlijke vragen kunnen beantwoorden zoals waar je woont, mensen die je kent en de dingen die je graag doet. Je zult in staat zijn om samen te werken op een eenvoudige manier, wanneer de andere persoon langzaam en duidelijk praat en bereid is te helpen. De cursus Engels A1 van John Gommers start maandag 25 september in de Bibliotheek 't Sant om 18.45 uur.

 • ma 25 sep Start cursus Engels niveau A2 Bekijk details

  Van 20:25 tot 21:55 | de Bibliotheek 't Sant

  Heb je de cursus op niveau I gevolgd? Of heb je 2 à 3 jaar onderwijs in de Engelse taal gehad? Dan is deze cursus iets voor jou! De grammatica wordt verder uitgelegd en de spreekvaardigheid wordt geoefend. In de cursus wordt veel aandacht besteed aan conversatie. Het zich goed kunnen redden in alledaagse situaties d.m.v. het aanscherpen van de al aanwezige kennis, uitbreiding van de woordenschat, grammatica e.d. Heb je elders Engels geleerd? Dan is niveaubepaling noodzakelijk. De cursus Engels A2 van John Gommers start maandag 25 september in de Bibliotheek 't Sant om 20.25 uur.

 • di 26 sep Start cursus Spaans A1.2 (Spaans 2) Bekijk details

  Van 18:45 tot 20:15 | De Bibliotheek 't Sant

  Heb je al een redelijke basiskennis van de Spaanse taal? Dan kun je met deze cursus je taalkennis verder uitbreiden. Aan het eind van de cursus beheers je de taal op niveau A1. De belangrijkste lesthema’s zijn: vertellen over dagelijkse bezigheden/hobby’s, praten over familie, iemands uiterlijk beschrijven, afspraken maken, het weer, praten over vakantie, iets vertellen in de verleden tijd. De cursus Spaans 2 (A1.2) start op dinsdag 26 september in de Bibliotheek 't Sant om 18.45 uur.

 • di 26 sep Start cursus improvisatietheater Bekijk details

  Van 19:45 tot 21:45 | de Bibliotheek LocHal

  Improviseren is een vaardigheid die je op je werk, tijdens je studie en in het dagelijks leven vaak gebruikt. Niet alles gaat immers zoals je het gepland had. En improviseren... kun je leren! Bij deze cursus zet je niet alleen de volgende stap in het improviseren, je voelt je ook gemakkelijker met spreken voor groepen, maakt nieuwe vrienden en hebt veel lol. De cursus gegeven door IT’s – Improschool Tilburg start dinsdag 26 september om 19.45 uur in de Bibliotheek LocHal.

 • di 26 sep Start cursus Spaans A2.1 (Spaans 3) Bekijk details

  Van 20:15 tot 21:55 | De Bibliotheek 't Sant

  Als je de Spaanse taal al op niveau A1 beheerst, kun je met deze cursus je taalkennis verder uitbreiden. Je leert in de lessen onder andere: een woning beschrijven, verhalen vertellen in de verleden tijd, praten over gezondheid, iemand uitnodigen, feesten beschrijven, klachten beschrijven. De cursus Spaans A2.1 start op dinsdag 26 september in de Bibliotheek 't Sant om 20.25 uur.

 • wo 27 sep Start cursus Spaans B1.1 (Spaans 5) Bekijk details

  Van 18:45 tot 20:15 | de Bibliotheek LocHal

  Beheers je de taal al op niveau A2 of hoger? Met deze cursus kun je werken aan het verder perfectioneren van de taal. De cursus is geschikt voor iedereen die al eerder een ruime taalkennis heeft opgebouwd. Aan de hand van leuke lesthema’s over gevarieerde onderwerpen oefen je de Spaanse taal. Er is veel aandacht voor het spreken en kunnen verstaan van de taal. Grammatica komt ook ruimschoots aan bod. Daarnaast oefen je ook je lees- en schrijfvaardigheid. De cursus Spaans B1.1 start op woensdag 27 september in de Bibliotheek LocHal om 18.45 uur.

 • wo 27 sep Start cursus Spaans A1.1 (Spaans 1) Bekijk details

  Van 20:25 tot 21:55 | De Bibliotheek LocHal

  Heb je geen of weinig kennis van de Spaanse taal en wil je de taal leren spreken? Dan is deze cursus geschikt voor je. In de lessen leer je onder andere: de uitspraak van het Spaans, jezelf voorstellen, steden en dorpen beschrijven, de weg vragen, winkelen/boodschappen doen, eten en drinken bestellen. De cursus Spaans 1 (A1.1) start op woensdag 27 september in de Bibliotheek LocHal om 20.25 uur.

 • do 28 sep Start cursus Spaans B1.2 (conversatie) Bekijk details

  Van 18:45 tot 20:15 | de Bibliotheek 't Sant

  Een cursus die geschikt is voor wie de taal nog net niet op niveau B1 beheerst. Deze cursus geeft je net dat extra zetje dat nodig is. Aan de hand van leuke lesthema’s over gevarieerde onderwerpen oefen je de Spaanse taal. Er is veel aandacht voor het spreken en kunnen verstaan van de taal. Grammatica komt ook ruimschoots aan bod. Daarnaast oefen je ook je lees- en schrijfvaardigheid. De cursus Spaans B1.2 start op donderdag 28 september in de Bibliotheek 't Sant om 18.45 uur.

 • di 03 okt Start cursus Italiaans voor beginners Bekijk details

  Van 18:45 tot 20:15 | de Bibliotheek 't Sant

  Deze beginnerscursus, gegeven door Ineke Gijzen-Kleemans, is voor hen die geen of weinig kennis van het Italiaans hebben. Verschillende grammaticale onderwerpen komen aan bod en we oefenen ons in het spreken van de taal. Wanneer je klaar bent met dit niveau ben je in staat alledaagse uitdrukkingen en elementaire zinnen over concrete behoeften te begrijpen en te gebruiken. Je kunt jezelf en anderen voorstellen en persoonlijke vragen kunnen beantwoorden zoals je woonplaats, mensen die je kent en de dingen die je graag doet. De cursus start dinsdag 3 oktober in de Bibliotheek 't Sant om 18.45 uur.

 • di 03 okt Start cursus Astrologie beginners Bekijk details

  Van 19:45 tot 21:45 | de Bibliotheek LocHal

  Astrologie is een prachtige wetenschap uit oude bron en modern inzetbaar, o.a. als een mooie eye-opener bij vragen en wensen. Praktisch toepasbaar pedagogisch, psychologisch en geneeskundig. Het vak heeft niets te maken met zoiets als Astro-tv of kijken in glazen bollen. Het is een mooie oude techniek om ons energiepatroon te leren kennen. Toos de Wildt neemt beginners mee aan de hand vanaf 3 oktober om 19.45 uur in de Bibliotheek LocHal.

Paginanavigatie