Weergaveopties:

• di 28 feb Spreekuur ‘Hulp bij websites overheid’ Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Kaatsheuvel

Dingen regelen met de overheid: het gebeurt steeds vaker op de computer, via internet. Heb je een vraag over het aanvragen van zorgtoeslag? Inburgering? Een rijbewijs verlengen? Studiefinanciering aanvragen? Of een afspraak maken bij de gemeente? Loop dan eens binnen bij het spreekuur van het Informatiepunt Digitale Overheid op dinsdagmiddag. Speciaal opgeleide medewerkers helpen je de juiste informatie te vinden, denken mee of verwijzen je door naar de juiste organisatie.

• wo 01 mrt Voorleesmiddag met Marianne in de Bibliotheek Kaatsheuvel Bekijk details

Van 14:00 tot 14:30 | de Bibliotheek Kaatsheuvel

Elke maand kun je in Bibliotheek Kaatsheuvel luisteren naar de mooiste, grappigste, spannendste verhalen van Marianne. Alle peuters, kleuters en natuurlijk (groot)ouders zijn van harte welkom bij dit leuke voorleesmoment.

• ma 06 mrt Start cursus Basis Windows 10 en 11 Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | de Bibliotheek 't Sant

De basis van de computer is Windows, waarbinnen alle andere programma’s werken. Leer de standaard functionaliteit en instellingsmogelijkheden van je Windows computer kennen. Heb je Windows 10 of 11, dan biedt deze cursus je de mogelijkheid om dit besturingssysteem beter te leren kennen. De cursus onder leiding van Karin Saris start maandag 6 maart om 19.00 uur in de Bibliotheek 't Sant.

• di 07 mrt Klik & Tik-training Kaatsheuvel Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Elke week | de Bibliotheek Kaatsheuvel

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik en Tik-training.

• di 07 mrt Spreekuur ‘Hulp bij websites overheid’ Bekijk details

• do 09 mrt Start cursus Online veiligheid & privacy Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | de Bibliotheek LocHal

• di 14 mrt Klik & Tik-training Kaatsheuvel Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Elke week | de Bibliotheek Kaatsheuvel

• di 14 mrt Spreekuur ‘Hulp bij websites overheid’ Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Kaatsheuvel

• wo 15 mrt Voorleesmiddag met Marianne in de Bibliotheek Kaatsheuvel Bekijk details

Van 14:00 tot 14:30 | de Bibliotheek Kaatsheuvel

• do 16 mrt Start cursus familieopstellingen Bekijk details

Van 13:00 tot 16:00 | Den Bolder (de Bibliotheek Waspik)

Iedereen is onderdeel van één of meerdere leefsystemen: gezin, familie of een team van collega’s. Bert Hellinger, de grondlegger van Systemisch Werk, heeft ontdekt dat er wetmatigheden en ordeningen zijn in elk systeem, die vaak voor ons blote oog verborgen blijven. Ervaar je problemen of belemmeringen die lastig te verklaren zijn, dan kan een Familie-of Systeemopstelling deze verborgen dynamieken zichtbaar maken. Leer hierover tijdens deze cursus van Lianne Staps startend op donderdag 16 maart om 13.00 uur in Den Bolder.

Paginanavigatie