Weergaveopties:

• vr 17 mrt Belastinghulp in kleine groepjes Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Kaatsheuvel

Vanaf 1 maart kun je weer belastingaangifte doen. Kun jij hier wel wat hulp bij gebruiken? Expert Djoline van der Heijden helpt je graag. Voor gratis hulp en antwoord op jouw vragen kun je je inschrijven voor een workshop in kleine groepjes in de Bibliotheek Kaatsheuvel op vrijdag 17 maart. Je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek en hulp is gratis.

• di 21 mrt Klik & Tik-training Kaatsheuvel Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Elke week | de Bibliotheek Kaatsheuvel

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik en Tik-training.

• di 21 mrt Spreekuur ‘Hulp bij websites overheid’ Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Kaatsheuvel

Dingen regelen met de overheid: het gebeurt steeds vaker op de computer, via internet. Heb je een vraag over het aanvragen van zorgtoeslag? Inburgering? Een rijbewijs verlengen? Studiefinanciering aanvragen? Of een afspraak maken bij de gemeente? Loop dan eens binnen bij het spreekuur van het Informatiepunt Digitale Overheid op dinsdagmiddag. Speciaal opgeleide medewerkers helpen je de juiste informatie te vinden, denken mee of verwijzen je door naar de juiste organisatie.

• di 28 mrt Klik & Tik-training Kaatsheuvel Bekijk details

• di 28 mrt Spreekuur ‘Hulp bij websites overheid’ Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Kaatsheuvel

• wo 29 mrt Voorleesmiddag met Marianne in de Bibliotheek Kaatsheuvel Bekijk details

Van 14:00 tot 14:30 | de Bibliotheek Kaatsheuvel

Elke maand kun je in Bibliotheek Kaatsheuvel luisteren naar de mooiste, grappigste, spannendste verhalen van Marianne. Alle peuters, kleuters en natuurlijk (groot)ouders zijn van harte welkom bij dit leuke voorleesmoment.

• ma 03 apr Start online cursus Financieel je btw op orde Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | online(*)

Als startend ondernemer of ondernemer in spé komt er veel op je pad en moet je veel regelen. Je komt met veel nieuwe regels en onderwerpen in aanraking en deze hebben (waarschijnlijk) niks met je eigen business te maken. Toch wil je alles bij de start van je bedrijf goed geregeld hebben. Neem als eerste taak de tijd, om de financiële kant van je onderneming goed neer te zetten. Daar is nu het moment voor! Tijdens onze training nemen we je bij de hand als het om de BTW Aangifte gaat. Dan kan jij goed van start met wat je echt graag doet én waar je goed in bent. Deze online cursus is maandagavond 3 april en wordt gegeven door Nihal Vogels vanaf 19.00 uur.

• di 04 apr Klik & Tik-training Kaatsheuvel Bekijk details

• di 04 apr Spreekuur ‘Hulp bij websites overheid’ Bekijk details

• do 06 apr Start online cursus Je factuur op orde Bekijk details

Van 19:00 tot 20:00 | online(*)

Nihal Vogels neemt je in 1 uur online mee in de wereld van betaalde facturaties en het verdelen van je inkomsten over de diverse potjes die je als ondernemer “rijk” kunt zijn op donderdagavond 6 april vanaf 19.00 uur. Hiermee voorkom je dat financiële stress ervaart, omdat je de ontvangen betalingen al uitgegeven hebt! Met andere woorden: Wat zet je opzij voor de Belastingdienst, bij elk betaalde factuur?

Paginanavigatie