Weergaveopties:

• Voorleesontbijt Kaatsheuvel (Nationale Voorleesdagen) Bekijk details

Van 09:30 tot 10:30 | Animal Center, Kaatsheuvel

Op woensdag 23 januari kun je genieten van een mooi verhaal en een lekker hapje en drankje tijdens het voorleesontbijt in het Animal Center van Kaatsheuvel.

wo 23 jan

• Human Library Tilburg Bekijk details

Van 13:00 tot 18:30 | de Bibliotheek LocHal

Op vrijdag 25 januari opent Human Library Tilburg haar deuren weer. Tussen 13:00 en 18:30 kun je vrij binnenlopen om in gesprek te gaan met een of meer levende boeken, deel te nemen aan groepsgesprekken en om verschillende lezingen bij te wonen. Özcan Akyol verzorgt de opening. Kom langs en leen een bijzonder persoon in plaats van een boek voor een goed gesprek!

vr 25 jan

• Klik & Tik-training Kaatsheuvel Bekijk details

5 februari 2019, 09:00 t/m 19 maart 2019, 11:00 | de Bibliotheek Kaatsheuvel

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik en Tik-training.

05 feb t/m 19 mrt

Van 13:30 tot 14:30 | de Bibliotheek Kaatsheuvel

Voorlezen aan kinderen is heel belangrijk. Naast dat het natuurlijk erg gezellig is, is het ook van groot belang voor de taalontwikkeling van een kind. Kinderen die regelmatig worden voorgelezen hebben namelijk een grotere woordenschat. Elke maand is er in de Bibliotheek Kaatsheuvel een voorleesuurtje voor peuters. Kom je ook luisteren?

wo 06 feb

wo 06 mrt