Weergaveopties:

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

Heb je iets gekocht en ben je daar ontevreden over? Ga je scheiden? Heb je problemen met de gemeente? Of wil je misschien je geldzaken op orde krijgen en af van de schulden? Kom dan naar het gratis juridisch spreekuur Rechtwijzer!

wo 27 mrt

• Verhalenochtend: een ode aan de vrouw Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Mantel-Match (Peperstraat 13, Kaatsheuvel)

In het kader van de Boekenweek 2019 organiseren de Bibliotheek Midden Brabant en Mantel-Match samen: 'De verhalenochtend' met als thema 'een ode aan de vrouw'.

do 28 mrt

• Inloopspreekuur e-books Kaatsheuvel Bekijk details

Van 13:00 tot 14:00 | de Bibliotheek Kaatsheuvel

Ben je in het bezit van een iPad, e-reader of tablet en wil je graag advies over hoe je e-books kunt lezen op dit apparaat? Kom dan naar het inloopspreekuur. Wij vertellen je er alles over zodat je volledig geïnformeerd naar huis gaat.

do 28 mrt

• Voorleesmomentje in Kaatsheuvel Bekijk details

Van 13:30 tot 14:30 | de Bibliotheek Kaatsheuvel

Voorlezen aan kinderen is heel belangrijk. Naast dat het natuurlijk erg gezellig is, is het ook van groot belang voor de taalontwikkeling van een kind. Kinderen die regelmatig worden voorgelezen hebben namelijk een grotere woordenschat. Elke maand is er in de Bibliotheek Kaatsheuvel een voorleesuurtje voor peuters. Kom je ook luisteren?

wo 03 apr

wo 03 apr

wo 10 apr

• Hou jij CuBra op de rails? Bekijk details

Van 13:30 tot 16:00 | WoordLab (Bibliotheek LocHal)

Ben je geïnteresseerd in de cultuur van Noord-Brabant? Voel je je aangetrokken tot redactioneel werk? Heb je (inhoudelijke en/of technische) ideeën voor een eigentijdse website?

za 13 apr

wo 17 apr