Weergaveopties:

Van 10:30 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Kaatsheuvel

Dingen regelen met de overheid: het gebeurt steeds vaker op de computer, via internet. Bijvoorbeeld zorgtoeslag aanvragen. Inburgering. Een rijbewijs verlengen. Studiefinanciering aanvragen. Werk en uitkering. Of een afspraak maken bij de gemeente. Daarvoor moet je wel kunnen omgaan met een computer. En een DigiD kunnen aanvragen. Dit kan lastig zijn. Maar als je eenmaal weet hoe het werkt via de computer, is het misschien minder moeilijk dan je eerst dacht. Vaak heb je dan ook sneller antwoord. Soms zelfs meteen.

wo 21 aug

wo 28 aug

wo 04 sep

• Cursusmarkt Bekijk details

Van 12:00 tot 16:00 | De Bibliotheek LocHal

Het nieuwe cursusseizoen staat voor de deur en daarom organiseert de Bibliotheek Midden-Brabant een Cursusmarkt. Kom gratis kennismaken met de cursussen die we dit seizoen aanbieden en doe mee met de verschillende workshops rondom het cursusaanbod!

za 07 sep

Van 09:00 tot 11:00 | Elke week | de Bibliotheek Kaatsheuvel

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik en Tik-training.

di 10 sep

wo 11 sep

di 17 sep

di 24 sep

• Start cursus Les in Jazz Bekijk details

Van 19:30 tot 21:10 | StemmingMakerij (Bibliotheek LocHal)

Een lesprogramma voor jazzliefhebbers en concertbezoekers. Deze cursus van vier lessen gaat over jazz stijlen en is een vervolg op de Les in Jazz colleges door Vera Vingerhoeds, zoals die vorig jaar werd gegeven. De cursus is bedoeld voor jazzliefhebbers en concertbezoekers en is ook toegankelijk voor mensen die de eerste cursus niet hebben gevolgd.

ma 30 sep

di 01 okt