Weergaveopties:

• wo 07 dec Voorleesmiddag met Marianne Bekijk details

Van 14:00 tot 14:30 | de Bibliotheek Kaatsheuvel

Elke maand kun je in Bibliotheek Kaatsheuvel luisteren naar de mooiste, grappigste, spannendste verhalen van Marianne. Alle peuters, kleuters en natuurlijk (groot)ouders zijn van harte welkom bij dit leuke voorleesmoment.

• za 10 dec Chill n Play: live Fortnite sessie Bekijk details

Van 13:00 tot 16:00 | GameLab (Bibliotheek LocHal)

In samenwerking met NextUp en jongerenwerk R-Newt organiseert het GameLab op zaterdag 10 december weer een open Fortnite sessie, met prijzen voor de winnaars! Een gezellig middagje met elkaar gamen, nieuwe gamevrienden ontmoeten, kletsen en lachen. Doe je mee?

• di 13 dec Klik & Tik-training Kaatsheuvel Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Elke week | de Bibliotheek Kaatsheuvel

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik en Tik-training.

• di 13 dec Spreekuur ‘Hulp bij websites overheid’ Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Kaatsheuvel

Dingen regelen met de overheid: het gebeurt steeds vaker op de computer, via internet. Heb je een vraag over het aanvragen van zorgtoeslag? Inburgering? Een rijbewijs verlengen? Studiefinanciering aanvragen? Of een afspraak maken bij de gemeente? Loop dan eens binnen bij het spreekuur van het Informatiepunt Digitale Overheid op dinsdagmiddag. Speciaal opgeleide medewerkers helpen je de juiste informatie te vinden, denken mee of verwijzen je door naar de juiste organisatie.

• di 20 dec Klik & Tik-training Kaatsheuvel Bekijk details

• di 20 dec Spreekuur ‘Hulp bij websites overheid’ Bekijk details

• wo 21 dec Voorleesmiddag met Marianne Bekijk details

Van 14:00 tot 14:30 | de Bibliotheek Kaatsheuvel

• za 24 dec Chill n Play: live Fortnite Kerst sessie Bekijk details

Van 13:00 tot 16:00 | GameLab (Bibliotheek LocHal)

In samenwerking met Next Up en jongerenwerk R-Newt organiseert het GameLab op zaterdag 24 december een open Fortnite KERST sessie, met prijzen voor de winnaars! Kerst-levels, kerst-outfits en speciale game modes: jingle all the way! Kom gezellig een winters middagje met elkaar gamen, nieuwe gamevrienden ontmoeten, kletsen en lachen.

• di 27 dec Klik & Tik-training Kaatsheuvel Bekijk details

• di 27 dec Spreekuur ‘Hulp bij websites overheid’ Bekijk details