Weergaveopties:

• di 07 feb Klik & Tik-training Kaatsheuvel Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Elke week | de Bibliotheek Kaatsheuvel

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik en Tik-training.

• di 07 feb Spreekuur ‘Hulp bij websites overheid’ Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Kaatsheuvel

Dingen regelen met de overheid: het gebeurt steeds vaker op de computer, via internet. Heb je een vraag over het aanvragen van zorgtoeslag? Inburgering? Een rijbewijs verlengen? Studiefinanciering aanvragen? Of een afspraak maken bij de gemeente? Loop dan eens binnen bij het spreekuur van het Informatiepunt Digitale Overheid op dinsdagmiddag. Speciaal opgeleide medewerkers helpen je de juiste informatie te vinden, denken mee of verwijzen je door naar de juiste organisatie.

• di 14 feb Klik & Tik-training Kaatsheuvel Bekijk details

• di 14 feb Spreekuur ‘Hulp bij websites overheid’ Bekijk details

• di 14 feb [vol] Start cursus praktische filosofie Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | De Bibliotheek LocHal

De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten met de thema's: Identiteit: wie zijn wij eigenlijlk, Sociaal-economische veranderingen: wat doet geld met ons, Sociaal-Culturele verschillen: bedreiging of verrijking, Kunst: wat heet mooi, Religie en spiritualiteit: waarnaar zijn we op zoek, Ethiek en moraal: waarom doen we zoals we doen. De cursus startend op dinsdag 14 februari onder leiding van Ineke van Pelt om 19.30 uur in de Bibliotheek LocHal is vol.

• wo 15 feb Voorleesmiddag met Marianne in de Bibliotheek Kaatsheuvel Bekijk details

Van 14:00 tot 14:30 | de Bibliotheek Kaatsheuvel

Elke maand kun je in Bibliotheek Kaatsheuvel luisteren naar de mooiste, grappigste, spannendste verhalen van Marianne. Alle peuters, kleuters en natuurlijk (groot)ouders zijn van harte welkom bij dit leuke voorleesmoment.

• di 21 feb Klik & Tik-training Kaatsheuvel Bekijk details

• di 21 feb Spreekuur ‘Hulp bij websites overheid’ Bekijk details

• di 28 feb Start cursus Engels B2.1 Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | de Bibliotheek 't Sant

Tijdens deze cursus breid je je kennis van het Engels uit met extra veel aandacht voor de luister- en spreekvaardigheid. Uiteraard komen woordenschat en grammatica ook aan bod middels oefeningen en leesopdrachten. Ook zullen er (beperkt) huiswerkopdrachten gegeven worden. De cursus gevgeen door Marion Bernard-Groen start dinsdag 28 februari in de Bibliotheek 't Sant om 10.00 uur.

• di 28 feb Klik & Tik-training Kaatsheuvel Bekijk details

Paginanavigatie