De Kennismakerij

 • De Kennismakerij

 • De Kennismakerij

Agenda van de Kennismakerij

 • KennisKans: Leren omgaan met stress

  Langdurige stress is zeer ongezond en eveneens een belangrijke veroorzaker van veel welvaartsziekten. In onze huidige maatschappij is vermijden van stress zeer moeilijk (en ook niet helemaal wenselijk)...

  Van 10:00 tot 11:30

  de Kennismakerij

  ma 10 dec

 • Workshop Eerste Hulp Bij Polarisatie

  Wil jij je eigen stem laten horen én beter leren snappen wat er omgaat in ‘die ander’? Leren hoe je ‘t verschil kan maken door verschillen te waarderen? Samen bouwen aan een verdraagzame stad met andere...

  Van 12:30 tot 17:00

  De Kennismakerij

  wo 12 dec

 • 9tot5 werksessie

  Hallo collega's! Bij deze ben je van harte uitgenodigd om samen met je nieuwe collega’s deel te nemen aan 9tot5. Wat zeg je? Je hebt geen idee wie die collega’s zijn? Hè! Laat dat nu net de bedoeling zijn....

  Van 09:00 tot 17:00

  de Kennismakerij

  ma 17 dec

Bekijk de hele agenda van de Kennismakerij

Contactgegevens

Adres: 
Burgemeester Brokxlaan 18
5041SB Tilburg

De Kennismakerij is de voorloper van de Bibliotheek in de LocHal. Begin 2019 verhuist de Bibliotheek Tilburg Centrum naar die prachtlocatie in de Spoorzone. Heb je er vragen, opmerkingen of ideeën over?

Openingstijden & bereikbaarheid

De Kennismakerij verhuist mee naar de LocHal en is daarom t/m woensdag 19 december geopend van 09.00 tot 17.00 uur én tijdens evenementen rond actuele onderwerpen. Bekijk de agenda voor een overzicht van alle activiteiten.

Indien je ongestoord wil werken of vergaderen in de Kennismakerij, controleer dan even de agenda. Op ongezette tijden vinden er rumoerige activiteiten plaats.

Route

Kom bij voorkeur fietsend of met het openbaar vervoer, want er is slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen in de directe omgeving.

Kom je toch met de auto? Parkeer dan in de Tivoligarage. Loop vanuit de garage naar het westen, langs de Spoorlaan. Ga onder het viaduct door naar het NS-plein. Ga bij de eerste afslag linksaf de Spoorzone in. Je bent dan in de Burgemeester Brokxlaan. De Kennismakerij bevindt zich in Gebouw 79, naast Het Ontdekstation, rechts van Gebouw 88 – zie plattegrond.

Video: welkom in de Kennismakerij

Proeftuin, testlab, broedplaats, broeinest. De Kennismakerij in de Tilburgse Spoorzone is al met van alles vergeleken. In de video geeft tekenaar Jeroen de Leijer alle benodigde achtergronden over deze 'Bibliotheek Nieuwe Stijl'.

Ontwikkel mee

Heb je (ideeën voor) activiteiten die in de Kennismakerij moeten plaatsvinden? Bezoek ons in de Spoorzone, stuur een e-mail, of volg de Kennismakerij op Facebook en laat het daar weten!

Geïnformeerd blijven over alle activiteiten van de Kennismakerij?