De Kennismakerij

 • De Kennismakerij

 • De Kennismakerij

Agenda van de Kennismakerij

 • 9tot5 werksessie

  Hallo collega's! Bij deze ben je van harte uitgenodigd om samen met je nieuwe collega’s deel te nemen aan 9tot5. Wat zeg je? Je hebt geen idee wie die collega’s zijn? Hè! Laat dat nu net de bedoeling zijn....

  Van 09:00 tot 17:00

  de Kennismakerij

  di 20 nov

 • Avond over loverboys

  Op dinsdag 20 november - in de week van de kindermishandeling - organiseert Taskforce Kindermishandeling samen met de Bibliotheek Tilburg Centrum een avond over exposure, uitbuiting en chantage van kinderen...

  Van 19:00 tot 20:30

  de Kennismakerij

  di 20 nov

 • Wereldse ontmoeting over Venezuela

  Op 21 november organiseren Fontys Hogescholen (minor Global Development Issues), De Kennismakerij en Het Wereldpodium een Wereldse Ontmoeting over (het in crisis zittende) Venezuela. Niet zomaar een land...

  Van 19:30 tot 22:00

  de Kennismakerij

  wo 21 nov

Bekijk de hele agenda van de Kennismakerij

Contactgegevens

Adres: 
Burgemeester Brokxlaan 18
5041SB Tilburg

De Kennismakerij is de voorloper van de Bibliotheek in de LocHal. Begin 2019 verhuist de Bibliotheek Tilburg Centrum naar die prachtlocatie in de Spoorzone. Heb je er vragen, opmerkingen of ideeën over?

Openingstijden & bereikbaarheid

De Kennismakerij is van maandag t/m vrijdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur én tijdens evenementen rond actuele onderwerpen. Bekijk de agenda voor een overzicht van alle activiteiten.

Indien je ongestoord wil werken of vergaderen in de Kennismakerij, controleer dan even de agenda. Op ongezette tijden vinden er rumoerige activiteiten plaats.

Route

Kom bij voorkeur fietsend of met het openbaar vervoer, want er is slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen in de directe omgeving.

Kom je toch met de auto? Parkeer dan in de Tivoligarage. Loop vanuit de garage naar het westen, langs de Spoorlaan. Ga onder het viaduct door naar het NS-plein. Ga bij de eerste afslag linksaf de Spoorzone in. Je bent dan in de Burgemeester Brokxlaan. De Kennismakerij bevindt zich in Gebouw 79, naast Het Ontdekstation, rechts van Gebouw 88 – zie plattegrond.

Video: welkom in de Kennismakerij

Proeftuin, testlab, broedplaats, broeinest. De Kennismakerij in de Tilburgse Spoorzone is al met van alles vergeleken. In de video geeft tekenaar Jeroen de Leijer alle benodigde achtergronden over deze 'Bibliotheek Nieuwe Stijl'.

Ontwikkel mee

Heb je (ideeën voor) activiteiten die in de Kennismakerij moeten plaatsvinden? Bezoek ons in de Spoorzone, stuur een e-mail, of volg de Kennismakerij op Facebook en laat het daar weten!

Geïnformeerd blijven over alle activiteiten van de Kennismakerij?