Weergaveopties:

• Open Source Space [zaterdag] Bekijk details

Van 13:30 tot 17:30 | Elke week | DigiLab (Bibliotheek LocHal)

In het DigiLab kun je iedere woensdag-, vrijdag-, en zaterdagmiddag kennis maken met open source hard- en software. In de Open Source Space staat de Linux Education Foundation klaar om al je vragen over open source te beantwoorden, en kun je meedoen met leuke projecten waarin je zelf aan de slag gaat met programmeren van open source toepassingen en het bouwen van open source hardware.

za 21 dec

• Schrijfatelier LocHal [maandag] VOL Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | WoordLab (Bibliotheek LocHal)

Altijd al eens een eigen verhaal of zelfs een boek willen schrijven? Of heb je al heel veel geschreven en zou je graag feedback willen ontvangen van anderen? Schuif dan aan bij de schrijfatelier in de Bibliotheek LocHal.

ma 23 dec

• Inloopspreekuur Dementieconsulenten Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek LocHal

Het is heel normaal om zo nu en dan iets te vergeten. Dat doen we allemaal. Vergeetachtigheid kan echter ook een teken zijn van (beginnende) dementie. Of het gevolg van een andere hersenaandoening. Vergeetachtigheid brengt hierdoor vaak onzekerheid of angst met zich mee. Vooral als je wat ouder wordt. Heb je vragen over vergeetachtigheid, (beginnende) dementie) of zaken die hiermee te maken hebben? Dan ben je welkom bij het inloopspreekuur Dementieconsulenten.

di 24 dec

• Open Source Space [vrijdag] Bekijk details

vr 27 dec

• Juridisch inloopspreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 13:00 | Elke week | Overlegruimte 0.4 (Bibliotheek LocHal)

Kun jij juridisch advies gebruiken? Tijdens het inloopspreekuur (elke zaterdag) in de Bibliotheek LocHal geven juristen van Jureka gratis juridische ondersteuning op allerlei vlakken.

za 28 dec

• Open Source Space [zaterdag] Bekijk details

za 28 dec

• Hack/Make/Learn Bekijk details

Van 20:00 tot 22:00 | DigiLab (Bibliotheek LocHal)

Ben je graag bezig met technologie; maak je zelf producten met 3D printers en/of lasersnijders; bouw je robots of apparatuur; programmeer je games of andere zaken; dan is hack/make/learn de avond waarop je kunt komen sparren met gelijkgestemden; lekker aan eigen projecten knutselt en nieuwe kennis opdoet!

ma 30 dec

• Internet of Things Meet Up Bekijk details

Van 19:00 tot 22:00 | FutureLab (Bibliotheek LocHal)

De vaste Meet Up avond van de LoRa/Internet of Things community over de mogelijkheden van het inzetten van LoRa en Internet of Things toepassingen.

wo 08 jan

• Start cursus Neuro-linguïstisch programmeren Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | De Bibliotheek LocHal

Wil je een boost geven aan je persoonlijke ontwikkeling? Wil je effectiever kunnen communiceren of meer grip op je emoties? Wil je inzicht in je eigen denkprocessen en die van een ander, gemakkelijker je doelen kunnen bereiken? NLP biedt een breed scala aan methodieken die de onderliggende principes duidelijk maken en geeft handvaten om ze toe te passen. In deze training, gegeven door Jos Verbunt, leer je de essenties van NLP op een zeer praktische manier. Met veel oefeningen en inspirerende theorie. Alles toepasbaar zowel zakelijk als privé. De cursus start woensdag 8 januari 2020 in de Bibliotheek LocHal om 19.30 uur.

wo 08 jan

• Wikicafé Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | de Bibliotheek LocHal

Op donderdag 9 januari vindt het maandelijkse Wikicafé weer plaats. Met ondersteuning van echte Wikipedianen, vrijwilligers van Wikipedia, delen de deelnemers hun kennis met elkaar en plaatsen deze op Wikipedia.

do 09 jan