Weergaveopties:

• Voorlezen voor peuters in de LocHal Bekijk details

Van 11:00 tot 11:30 | de LocHal

Voorlezen aan kinderen is heel belangrijk. Naast dat het natuurlijk erg gezellig is, is het ook van groot belang voor de taalontwikkeling een kind. Kinderen die regelmatig worden voorgelezen hebben namelijk een grotere woordenschat. Elke eerste woensdag van de maand is er in de LocHal een voorleeshalfuurtje voor peuters. Kom je ook luisteren?

• Inloopspreekuur individuele dienstverlening Bekijk details

Van 11:00 tot 12:30 | de Bibliotheek LocHal

Heb jij of ken jij iemand met een laag inkomen en wil je weten waar je recht op heeft? Heb je zorg nodig of ken je iemand die zorg nodigt heeft, maar weet je niet waar te beginnen? Kom dan naar het gratis spreekuur 'individuele dienstverlening'.

• Open Source Space [woensdag] Bekijk details

Van 13:30 tot 17:30 | Elke week | DigiLab (Bibliotheek LocHal)

In het DigiLab kun je iedere woensdag-, vrijdag-, en zaterdagmiddag kennis maken met open source hard- en software. In de Open Source Space staat de Linux Education Foundation klaar om al je vragen over open source te beantwoorden, en kun je meedoen met leuke projecten waarin je zelf aan de slag gaat met programmeren van open source toepassingen en het bouwen van open source hardware.

• Juridisch spreekuur Rechtwijzer Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

Heb je iets gekocht en ben je daar ontevreden over? Ga je scheiden? Heb je problemen met de gemeente? Of wil je misschien je geldzaken op orde krijgen en af van de schulden? Kom dan naar het gratis juridisch spreekuur Rechtwijzer!

• Op weg naar Roze Maandag: Zomer Meet-Up Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | KennisMakerij (Bibliotheek LocHal)

Elke zomer staat de maandag van de Tilburgse kermis sinds decennia bekend als Roze Maandag, dit jaar op 22 juli. Het hele jaar verkondigt Stichting Roze Maandag de boodschap voor acceptatie en diversiteit. De vrijwilligersorganisatie zet zich in voor het feestje met een boodschap en tegelijkertijd voor een boodschap met een feestje. In samenwerking met de KennisMakerij in de Bibliotheek LocHal gaan we gezamenlijk ‘Op Weg Naar Roze Maandag’. Met onder andere de Roze Maandag Zomer Meet-Up.

• Open Source Space [vrijdag] Bekijk details

vr 05 jul

• Juridisch inloopspreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 13:00 | Elke week | Overlegruimte 0.4 (Bibliotheek LocHal)

Kun jij juridisch advies gebruiken? Tijdens het wekelijkse inloopspreekuur in de Bibliotheek LocHal geven juristen van Jureka gratis juridische ondersteuning op allerlei vlakken.

za 06 jul

• Open Source Space [zaterdag] Bekijk details

za 06 jul

• Blockchain co-working day Bekijk details

Van 10:00 tot 15:00 | DigiLab (Bibliotheek LocHal)

Blockchain technologie gaat mogelijk verschillende bedrijfsmodellen op zijn kop zetten en heeft de potentie in zich om de grootste technologische ontwikkeling sinds het internet te worden. Ben je zelf bezig met blockchain, of heb je ideeën voor een project met blockchain? Kom dan naar de blockchain co-working day om je ervaringen delen, te brainstormen en samen te werken.

ma 08 jul

• Klik & Tik-inloopspreekuur Digilab Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Elke week | DigiLab (Bibliotheek LocHal)

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is het gratis Klik&Tik-inloopspreekuur in het Digilab.

di 09 jul