Weergaveopties:

• Start cursus Grafisch ontwerp voor beginners Bekijk details

Van 19:30 tot 21:45 | Workshopruimte (Bibliotheek LocHal)

Maak tijdens deze cursus, onder leiding van Sharon Hamers, kennis met grafisch ontwerpen en krijg inzicht en hulp bij de keuzes voorafgaand aan een ontwerp, zoals typografie, kleurgebruik en beeldmateriaal. De uitleg over de programma’s Photoshop, Illustrator en InDesign helpen de cursist om deze keuzes om te zetten naar een eindproduct. De cursus start maandag 2 november om 19.30 uur in de Bibliotheek LocHal.

ma 02 nov

• Start cursus Presentaties maken met Powerpoint 2016 Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | de Bibliotheek LocHal

Je idee overbrengen aan een groep, doe je met een Powerpoint presentatie. De dia’s ondersteunen je verhaal in beeld en tekst. In deze cursus leer je o.a. dia’s toevoegen en opmaken en foto’s, video’s en links invoegen.

do 19 nov

• Start cursus Neuro-linguïstisch programmeren Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | De Bibliotheek LocHal

Wil je een boost geven aan je persoonlijke ontwikkeling? Wil je effectiever kunnen communiceren of meer grip op je emoties? Wil je inzicht in je eigen denkprocessen en die van een ander, gemakkelijker je doelen kunnen bereiken? NLP biedt een breed scala aan methodieken die de onderliggende principes duidelijk maken en geeft handvaten om ze toe te passen. In deze training, gegeven door Jos Verbunt, leer je de essenties van NLP op een zeer praktische manier. Met veel oefeningen en inspirerende theorie. Alles toepasbaar zowel zakelijk als privé. De cursus start dinsdag 6 januari 2021 in de Bibliotheek LocHal om 19.30 uur.

wo 06 jan

• Start cursus Basis Windows 10 Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | de Bibliotheek LocHal

Met de introductie van Windows 8 van Microsoft kwam er een totaal nieuwe Windows op de markt. Voortbouwend op Windows 7, maar met een volledig nieuwe gebruikersinterface die draait om touch. Inmiddels bestaat de mogelijkheid om te upgraden naar Windows 10.

ma 08 mrt

• Start cursus Introductie in filosofie Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | De Bibliotheek LocHal

Aan de hand van de belangrijkste filosofen krijg je een indruk wat filosofie betekent. Filosofie is een kunst om het leven vorm te geven en inzicht te krijgen hoe je in het leven staat. De cursus start dinsdag 16 maart 2021 onder leiding van Ineke van Pelt in de Bibliotheek LocHal om 19.30 uur.

di 16 mrt

• Start cursus Online veiligheid & privacy Bekijk details