Weergaveopties:

• Minecraft: Future Blocks of Tilburg Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | DigiLab (De Bibliotheek LocHal)

Bouw jouw eigen toekomstvisie van Tilburg in Minecraft! Tijdens 3 workshops in de DigiLab (Bibliotheek LocHal).

do 08 aug

• Schrèèfatteljee: schrijven in het Tilburgs Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | de Bibliotheek LocHal

Et Schrèèfatteljee brengt mensen bij elkaar die in het Tilburgse dialect willen schrijven. In de Bibliotheek LocHal ontmoeten zij elkaar en geven feedback op elkaars werk.

do 08 aug

• Open Source Space [vrijdag] Bekijk details

Van 13:30 tot 17:30 | Elke week | DigiLab (Bibliotheek LocHal)

In het DigiLab kun je iedere woensdag-, vrijdag-, en zaterdagmiddag kennis maken met open source hard- en software. In de Open Source Space staat de Linux Education Foundation klaar om al je vragen over open source te beantwoorden, en kun je meedoen met leuke projecten waarin je zelf aan de slag gaat met programmeren van open source toepassingen en het bouwen van open source hardware.

vr 09 aug

• Juridisch inloopspreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 13:00 | Elke week | Overlegruimte 0.4 (Bibliotheek LocHal)

Kun jij juridisch advies gebruiken? Tijdens het inloopspreekuur (elke zaterdag) in de Bibliotheek LocHal geven juristen van Jureka gratis juridische ondersteuning op allerlei vlakken.

za 10 aug

• Open Source Space [zaterdag] Bekijk details

Van 13:30 tot 17:30 | Elke week | DigiLab (Bibliotheek LocHal)

za 10 aug

• EHBBo - Eerste Hulp Bij Bordspellen Bekijk details

Van 12:30 tot 16:30 | GameLab (Bibliotheek LocHal)

Wil jij nieuwe bordspellen leren spelen? Of wil je leren je ouders te verslaan in een spel dat je al kent? Sluit dan aan bij de workshops 'EHBBO - Eerste Hulp Bij Bordspellen'.

zo 11 aug

• Workshop: Maak je eigen stop motion filmpje Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Workshopruimte (Bibliotheek LocHal)

Wil je zelf een stop motion filmpje maken? Wil je weten hoe je dat doet? Kom dan naar de workshop stop motion in de Bibliotheek LocHal en leer hoe je van foto’s een supergaaf filmpje kunt maken.

• Code middag - Leren programmeren Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | DigiLab (Bibliotheek LocHal)

Heb jij aan het einde van de zomervakantie nog geen plannen? Wil je graag met leeftijdsgenootjes aan de slag om je eigen website te leren bouwen en programmeren? Meld je dan nu aan voor de Code Middag in Tilburg op dinsdagmiddag 13 augustus!

• Inloopspreekuur Dementieconsulenten Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek LocHal

Het is heel normaal om zo nu en dan iets te vergeten. Dat doen we allemaal. Vergeetachtigheid kan echter ook een teken zijn van (beginnende) dementie. Of het gevolg van een andere hersenaandoening. Vergeetachtigheid brengt hierdoor vaak onzekerheid of angst met zich mee. Vooral als je wat ouder wordt. Heb je vragen over vergeetachtigheid, (beginnende) dementie) of zaken die hiermee te maken hebben? Dan ben je welkom bij het inloopspreekuur Dementieconsulenten.

• Schrijfatelier LocHal [dinsdag] Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | WoordLab (Bibliotheek LocHal)

Altijd al eens een eigen verhaal of zelfs een boek willen schrijven? Of heb je al heel veel geschreven en zou je graag feedback willen ontvangen van anderen? Schuif dan aan bij het Schrijfatelier in de Bibliotheek LocHal.