Weergaveopties:

• Inloopspreekuur individuele dienstverlening Bekijk details

Van 11:00 tot 12:30 | de Bibliotheek LocHal

Heb jij of ken jij iemand met een laag inkomen en wil je weten waar je recht op heeft? Heb je zorg nodig of ken je iemand die zorg nodigt heeft, maar weet je niet waar te beginnen? Kom dan naar het gratis spreekuur 'individuele dienstverlening'.

• Open Source Space [woensdag] Bekijk details

Van 13:30 tot 17:30 | Elke week | DigiLab (Bibliotheek LocHal)

In het DigiLab kun je iedere woensdag-, vrijdag-, en zaterdagmiddag kennis maken met open source hard- en software. In de Open Source Space staat de Linux Education Foundation klaar om al je vragen over open source te beantwoorden, en kun je meedoen met leuke projecten waarin je zelf aan de slag gaat met programmeren van open source toepassingen en het bouwen van open source hardware.

• Op yoga-reis met Kikker, Egel en Elske Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

Op 14 augustus kun je op avontuur gaan met Egel, Kikker en Elske. Samen gaan zij op reis. Doe je ook mee?

• Minecraft: Future Blocks of Tilburg Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | DigiLab (De Bibliotheek LocHal)

Bouw jouw eigen toekomstvisie van Tilburg in Minecraft! Tijdens 3 workshops in de DigiLab (Bibliotheek LocHal).

do 15 aug

• Inloopspreekuur | Leren en Werken Midden-Brabant Bekijk details

Van 16:00 tot 20:00 | de Bibliotheek LocHal

Iedere derde donderdag van de maand kun je bij de Bibliotheek LocHal terecht voor gratis loopbaangesprekken verzorgd door Leren en Werken Midden-Brabant.

do 15 aug

• Open Source Space [vrijdag] Bekijk details

vr 16 aug

• Juridisch inloopspreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 13:00 | Elke week | Overlegruimte 0.4 (Bibliotheek LocHal)

Kun jij juridisch advies gebruiken? Tijdens het inloopspreekuur (elke zaterdag) in de Bibliotheek LocHal geven juristen van Jureka gratis juridische ondersteuning op allerlei vlakken.

za 17 aug

• Open Source Space [zaterdag] Bekijk details

za 17 aug

• Blockchain co-working day Bekijk details

Van 10:00 tot 15:00 | DigiLab (Bibliotheek LocHal)

Blockchain technologie gaat mogelijk verschillende bedrijfsmodellen op zijn kop zetten en heeft de potentie in zich om de grootste technologische ontwikkeling sinds het internet te worden. Ben je zelf bezig met blockchain, of heb je idee├źn voor een project met blockchain? Kom dan naar de blockchain co-working day om je ervaringen te delen, te brainstormen en samen te werken.

ma 19 aug

• Hack/Make/Learn Bekijk details

Van 20:00 tot 22:00 | DigiLab (Bibliotheek LocHal)

Ben je graag bezig met technologie; maak je zelf producten met 3D printers en/of lasersnijders; bouw je robots of apparatuur; programmeer je games of andere zaken; dan is hack/make/learn de avond waarop je kunt komen sparren met gelijkgestemden; lekker aan eigen projecten knutselt en nieuwe kennis opdoet!

ma 19 aug