Weergaveopties:

• Inloopspreekuur Dementieconsulenten Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek LocHal

Het is heel normaal om zo nu en dan iets te vergeten. Dat doen we allemaal. Vergeetachtigheid kan echter ook een teken zijn van (beginnende) dementie. Of het gevolg van een andere hersenaandoening. Vergeetachtigheid brengt hierdoor vaak onzekerheid of angst met zich mee. Vooral als je wat ouder wordt. Heb je vragen over vergeetachtigheid, (beginnende) dementie) of zaken die hiermee te maken hebben? Dan ben je welkom bij het inloopspreekuur Dementieconsulenten.

di 20 aug

• Open Source Space [woensdag] Bekijk details

Van 13:30 tot 17:30 | Elke week | DigiLab (Bibliotheek LocHal)

In het DigiLab kun je iedere woensdag-, vrijdag-, en zaterdagmiddag kennis maken met open source hard- en software. In de Open Source Space staat de Linux Education Foundation klaar om al je vragen over open source te beantwoorden, en kun je meedoen met leuke projecten waarin je zelf aan de slag gaat met programmeren van open source toepassingen en het bouwen van open source hardware.

wo 21 aug

• Juridisch spreekuur Rechtwijzer Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

Heb je iets gekocht en ben je daar ontevreden over? Ga je scheiden? Heb je problemen met de gemeente? Of wil je misschien je geldzaken op orde krijgen en af van de schulden? Kom dan naar het gratis juridisch spreekuur Rechtwijzer!

wo 21 aug

• Open Source Space [vrijdag] Bekijk details

vr 23 aug

• Juridisch inloopspreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 13:00 | Elke week | Overlegruimte 0.4 (Bibliotheek LocHal)

Kun jij juridisch advies gebruiken? Tijdens het inloopspreekuur (elke zaterdag) in de Bibliotheek LocHal geven juristen van Jureka gratis juridische ondersteuning op allerlei vlakken.

• Redhead Days festival Bekijk details

Van 13:00 tot 16:00 | Bibliotheek LocHal

Op zaterdag 24 en zondag 25 augustus kleurt Tilburg rood! Dit jaar komt het Redhead Days festival namelijk voor het eerst naar Tilburg. Met ruim 40.000 bezoekers uit meer dan 80 landen zijn is deze Roodharigendag het grootste internationale event voor roodharigen en fans.

• Open Source Space [zaterdag] Bekijk details

• Kinderprogramma Boeken rond het paleis Bekijk details

Van 12:00 tot 13:00 | Koningsplein tent

Zondag 25 augustus kunnen kinderen onder begeleiding van illustrator Djenné Fila, tijdens Boeken rond het paleis, zelf aan de slag gaan met het creëren van hun eigen illustratie op basis van verhalen rondom Griekse mythes.

zo 25 aug

• Redhead Days festival Bekijk details