Weergaveopties:

• Schrijfatelier LocHal [dinsdag] Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | WoordLab (Bibliotheek LocHal)

Altijd al eens een eigen verhaal of zelfs een boek willen schrijven? Of heb je al heel veel geschreven en zou je graag feedback willen ontvangen van anderen? Schuif dan aan bij het Schrijfatelier in de Bibliotheek LocHal.

di 27 aug

• Klik & Tik-training Digilab Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Elke week | DigiLab (Bibliotheek LocHal)

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is er elke woensdag de gratis Klik&Tik-training in het Digilab (Bibliotheek LocHal).

• Walk&Talk LocHal: Het nieuwe solliciteren Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Workshopruimte (Bibliotheek LocHal)

Ben je op zoek naar (ander) werk? Tijdens deze Walk&Talk-bijeenkomst krijg je tips en tricks over solliciteren met een video. Gastspreker van vandaag is Bart Naber.

• Inloopspreekuur individuele dienstverlening Bekijk details

Van 11:00 tot 12:30 | de Bibliotheek LocHal

Heb jij of ken jij iemand met een laag inkomen en wil je weten waar je recht op heeft? Heb je zorg nodig of ken je iemand die zorg nodigt heeft, maar weet je niet waar te beginnen? Kom dan naar het gratis spreekuur 'individuele dienstverlening'.

• Open Source Space [woensdag] Bekijk details

Van 13:30 tot 17:30 | Elke week | DigiLab (Bibliotheek LocHal)

In het DigiLab kun je iedere woensdag-, vrijdag-, en zaterdagmiddag kennis maken met open source hard- en software. In de Open Source Space staat de Linux Education Foundation klaar om al je vragen over open source te beantwoorden, en kun je meedoen met leuke projecten waarin je zelf aan de slag gaat met programmeren van open source toepassingen en het bouwen van open source hardware.

• Juridisch spreekuur Rechtwijzer Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

Heb je iets gekocht en ben je daar ontevreden over? Ga je scheiden? Heb je problemen met de gemeente? Of wil je misschien je geldzaken op orde krijgen en af van de schulden? Kom dan naar het gratis juridisch spreekuur Rechtwijzer!

• Open Source Space [vrijdag] Bekijk details

vr 30 aug

• Juridisch inloopspreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 13:00 | Elke week | Overlegruimte 0.4 (Bibliotheek LocHal)

Kun jij juridisch advies gebruiken? Tijdens het inloopspreekuur (elke zaterdag) in de Bibliotheek LocHal geven juristen van Jureka gratis juridische ondersteuning op allerlei vlakken.

za 31 aug

• Open Source Space [zaterdag] Bekijk details

za 31 aug

• EHBBo - Eerste Hulp Bij Bordspellen Bekijk details

Van 12:30 tot 16:30 | GameLab (Bibliotheek LocHal)

Wil jij nieuwe bordspellen leren spelen? Of wil je leren je ouders te verslaan in een spel dat je al kent? Sluit dan aan bij de workshops 'EHBBO - Eerste Hulp Bij Bordspellen'.

zo 01 sep