Weergaveopties:

• Schrijfatelier LocHal [dinsdag] Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | WoordLab (Bibliotheek LocHal)

Altijd al eens een eigen verhaal of zelfs een boek willen schrijven? Of heb je al heel veel geschreven en zou je graag feedback willen ontvangen van anderen? Schuif dan aan bij het Schrijfatelier in de Bibliotheek LocHal.

di 08 okt

• Pieter Waterdrinker over de ‘macho’ houding van Rusland op het wereldtoneel Bekijk details

Van 20:00 tot 22:00 | KennisMakerij (Bibliotheek LocHal)

Vindt Pieter Waterdrinker Rusland een 'macho'-macht? Tijdens zijn bezoek aan de LocHal op dinsdag 8 oktober zal hij nader ingaan op deze vraag en hoe het gedrag van Rusland rond bijvoorbeeld MH17 en de Krim, te verklaren valt vanuit de Russische geschiedenis, identiteit, normen en waarden. En hoe kunnen andere landen daarmee het beste omgaan wanneer het doel is met elkaar in gesprek te blijven?

di 08 okt

• Klik & Tik-training Digilab Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Elke week | DigiLab (Bibliotheek LocHal)

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is er elke woensdag de gratis Klik&Tik-training in het Digilab (Bibliotheek LocHal).

• Inloopspreekuur individuele dienstverlening Bekijk details

Van 11:00 tot 12:30 | de Bibliotheek LocHal

Heb jij of ken jij iemand met een laag inkomen en wil je weten waar je recht op heeft? Heb je zorg nodig of ken je iemand die zorg nodigt heeft, maar weet je niet waar te beginnen? Kom dan naar het gratis spreekuur 'individuele dienstverlening'.

• André Kuipers leest voor uit André het astronautje Bekijk details

Van 11:30 tot 13:00 | de Bibliotheek LocHal

Ruimtevaarder André Kuipers bezoekt de LocHal en leest voor uit zijn prentenboek André het astronautje: Op zoek naar Laika.

• Open Source Space [woensdag] Bekijk details

Van 13:30 tot 17:30 | Elke week | DigiLab (Bibliotheek LocHal)

In het DigiLab kun je iedere woensdag-, vrijdag-, en zaterdagmiddag kennis maken met open source hard- en software. In de Open Source Space staat de Linux Education Foundation klaar om al je vragen over open source te beantwoorden, en kun je meedoen met leuke projecten waarin je zelf aan de slag gaat met programmeren van open source toepassingen en het bouwen van open source hardware.

wo 09 okt

• Creatieve dansvoorstelling geïnspireerd door André het Astronautje Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | de Bibliotheek LocHal

Elske neemt je mee aan de hand van het prentenboek André het astronautje.

• Juridisch spreekuur Rechtwijzer Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

Heb je iets gekocht en ben je daar ontevreden over? Ga je scheiden? Heb je problemen met de gemeente? Of wil je misschien je geldzaken op orde krijgen en af van de schulden? Kom dan naar het gratis juridisch spreekuur Rechtwijzer!

• Schrèèfatteljee: schrijven in het Tilburgs Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | WoordLab (Bibliotheek LocHal)

Et Schrèèfatteljee brengt mensen bij elkaar die in het Tilburgse dialect willen schrijven. In de Bibliotheek LocHal ontmoeten zij elkaar en geven feedback op elkaars werk.

• Open Source Space [vrijdag] Bekijk details

Van 13:30 tot 17:30 | Elke week | DigiLab (Bibliotheek LocHal)

vr 11 okt