Weergaveopties:

• Juridisch inloopspreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 13:00 | Elke week | Overlegruimte 0.4 (Bibliotheek LocHal)

Kun jij juridisch advies gebruiken? Tijdens het inloopspreekuur (elke zaterdag) in de Bibliotheek LocHal geven juristen van Jureka gratis juridische ondersteuning op allerlei vlakken.

• Reis mee naar de maan met Curiosity world Bekijk details

Van 11:00 tot 14:00 | FutureLab (Bibliotheek LocHal)

Kun je leven op een andere planeet dan de planeet aarde? Hoe kom je daar dan achter? Hoe bijzonder is de aarde ten opzichte van de andere planeten binnen ons zonnestelsel?

• Open Source Space [zaterdag] Bekijk details

Van 13:30 tot 17:30 | Elke week | DigiLab (Bibliotheek LocHal)

In het DigiLab kun je iedere woensdag-, vrijdag-, en zaterdagmiddag kennis maken met open source hard- en software. In de Open Source Space staat de Linux Education Foundation klaar om al je vragen over open source te beantwoorden, en kun je meedoen met leuke projecten waarin je zelf aan de slag gaat met programmeren van open source toepassingen en het bouwen van open source hardware.

• Vreemde voertuigen Bekijk details

Van 13:00 tot 16:00 | de Bibliotheek LocHal

Heb je wel eens gefietst of gereden op een vreemd voertuig zoals de eenwieler, skatebike en mini fiets?

zo 13 okt

• Schrijfatelier LocHal [maandag] Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | WoordLab (Bibliotheek LocHal)

Altijd al eens een eigen verhaal of zelfs een boek willen schrijven? Of heb je al heel veel geschreven en zou je graag feedback willen ontvangen van anderen? Schuif dan aan bij de schrijfatelier in de Bibliotheek LocHal.

ma 14 okt

• Inloopspreekuur Dementieconsulenten Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek LocHal

Het is heel normaal om zo nu en dan iets te vergeten. Dat doen we allemaal. Vergeetachtigheid kan echter ook een teken zijn van (beginnende) dementie. Of het gevolg van een andere hersenaandoening. Vergeetachtigheid brengt hierdoor vaak onzekerheid of angst met zich mee. Vooral als je wat ouder wordt. Heb je vragen over vergeetachtigheid, (beginnende) dementie) of zaken die hiermee te maken hebben? Dan ben je welkom bij het inloopspreekuur Dementieconsulenten.

di 15 okt

• Expositie ‘Tilburg bevrijd!’ Bekijk details

16 oktober 2019, 08:00 t/m 1 december 2019, 23:00 | TijdLab (Bibliotheek LocHal)

De Tilburgse fotograaf en restaurateur Jan van Oevelen heeft in het kader van ‘Tilburg bevrijd!’ een aantal zwart-wit foto’s van de bevrijdingsfeesten van 1944 ingekleurd. Vanaf woensdag 16 oktober worden deze foto’s in het TijdLab geëxposeerd.

16 okt t/m 01 dec

• Klik & Tik-training Digilab Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Elke week | DigiLab (Bibliotheek LocHal)

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is er elke woensdag de gratis Klik&Tik-training in het Digilab (Bibliotheek LocHal).

• Open Source Space [woensdag] Bekijk details

Van 13:30 tot 17:30 | Elke week | DigiLab (Bibliotheek LocHal)

• Juridisch spreekuur Rechtwijzer Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

Heb je iets gekocht en ben je daar ontevreden over? Ga je scheiden? Heb je problemen met de gemeente? Of wil je misschien je geldzaken op orde krijgen en af van de schulden? Kom dan naar het gratis juridisch spreekuur Rechtwijzer!