Weergaveopties:

• Inloopspreekuur Dementieconsulenten Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek LocHal

Het is heel normaal om zo nu en dan iets te vergeten. Dat doen we allemaal. Vergeetachtigheid kan echter ook een teken zijn van (beginnende) dementie. Of het gevolg van een andere hersenaandoening. Vergeetachtigheid brengt hierdoor vaak onzekerheid of angst met zich mee. Vooral als je wat ouder wordt. Heb je vragen over vergeetachtigheid, (beginnende) dementie) of zaken die hiermee te maken hebben? Dan ben je welkom bij het inloopspreekuur Dementieconsulenten.

di 18 feb

• Inloopspreekuur Dementieconsulenten Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek LocHal

di 18 feb

• Klik & Tik-training LocHal Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Elke week | Workshopruimte (Bibliotheek LocHal)

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is er elke woensdag de gratis Klik&Tik-training in Workshopruimte 3.1 in de Bibliotheek LocHal.

• Open Source Space [woensdag] Bekijk details

Van 13:30 tot 17:30 | Elke week | DigiLab (Bibliotheek LocHal)

In het DigiLab kun je iedere woensdag-, vrijdag-, en zaterdagmiddag kennis maken met open source hard- en software. In de Open Source Space staat de Linux Education Foundation klaar om al je vragen over open source te beantwoorden, en kun je meedoen met leuke projecten waarin je zelf aan de slag gaat met programmeren van open source toepassingen en het bouwen van open source hardware.

• Juridisch spreekuur Rechtwijzer Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

Heb je iets gekocht en ben je daar ontevreden over? Ga je scheiden? Heb je problemen met de gemeente? Of wil je misschien je geldzaken op orde krijgen en af van de schulden? Kom dan naar het gratis juridisch spreekuur Rechtwijzer!

• Spoorlezen LocHal Bekijk details

Van 14:30 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek LocHal

Kom luisteren naar leuke, lieve, grappige, stoere, spannende verhalen, versjes en liedjes. Iedere week een nieuw voorleesavontuur uit de Spoorleeslocomotief'. Iedere woensdag van 14.30 - 15.00 uur voor de kinderen van 3 t/m 6 jaar.

• Internet of Things Meet Up Bekijk details

Van 19:00 tot 22:00 | FutureLab (Bibliotheek LocHal)

De vaste Meet Up avond van de LoRa/Internet of Things community over de mogelijkheden van het inzetten van LoRa en Internet of Things toepassingen.

• Schrijfatelier LocHal [woensdag] VOL Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | WoordLab (Bibliotheek LocHal)

Altijd al eens een eigen verhaal of zelfs een boek willen schrijven? Of heb je al heel veel geschreven en zou je graag feedback willen ontvangen van anderen? Schuif dan aan bij de schrijfatelier in de Bibliotheek LocHal.

• Workshop: introductie Dungeons & Dragons [VOL] Bekijk details

Van 19:00 tot 21:30 | GameLab (Bibliotheek LocHal)

Wil jij ook Dungeons & Dragons spelen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Doe dan mee aan onze introductie workshops in het GameLab. De eerste serie was een groot succes, dus schrijf je snel in!

do 20 feb

• Open Source Space [vrijdag] Bekijk details

Van 13:30 tot 17:30 | Elke week | DigiLab (Bibliotheek LocHal)

vr 21 feb