Weergaveopties:

• Blockchain co-working day Bekijk details

Van 10:00 tot 15:00 | DigiLab (Bibliotheek LocHal)

Blockchain technologie gaat mogelijk verschillende bedrijfsmodellen op zijn kop zetten en heeft de potentie in zich om de grootste technologische ontwikkeling sinds het internet te worden. Ben je zelf bezig met blockchain, of heb je idee├źn voor een project met blockchain? Kom dan naar de blockchain co-working day om je ervaringen te delen, te brainstormen en samen te werken.

• Schrijfatelier LocHal [maandag] Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | WoordLab (Bibliotheek LocHal)

Altijd al eens een eigen verhaal of zelfs een boek willen schrijven? Of heb je al heel veel geschreven en zou je graag feedback willen ontvangen van anderen? Schuif dan aan bij de schrijfatelier in de Bibliotheek LocHal.

• Hack/Make/Learn Bekijk details

Van 20:00 tot 22:00 | DigiLab (Bibliotheek LocHal)

Ben je graag bezig met technologie; maak je zelf producten met 3D printers en/of lasersnijders; bouw je robots of apparatuur; programmeer je games of andere zaken; dan is hack/make/learn de avond waarop je kunt komen sparren met gelijkgestemden; lekker aan eigen projecten knutselt en nieuwe kennis opdoet!

• Inloopspreekuur Dementieconsulenten Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek LocHal

Het is heel normaal om zo nu en dan iets te vergeten. Dat doen we allemaal. Vergeetachtigheid kan echter ook een teken zijn van (beginnende) dementie. Of het gevolg van een andere hersenaandoening. Vergeetachtigheid brengt hierdoor vaak onzekerheid of angst met zich mee. Vooral als je wat ouder wordt. Heb je vragen over vergeetachtigheid, (beginnende) dementie) of zaken die hiermee te maken hebben? Dan ben je welkom bij het inloopspreekuur Dementieconsulenten.

di 20 aug

• Rondleiding LocHal: ontdek de collectie Bekijk details

Van 14:00 tot 14:30 | De Bibliotheek LocHal

Ben je na de verhuizing naar de Bibliotheek LocHal de weg in de collectie een beetje kwijtgeraakt, of ben je voor het eerst in de bibliotheek en wil je graag weten waar je de boeken van je favoriete schrijvers kunt vinden? Om antwoord te geven op deze vragen organiseert de Bibliotheek LocHal rondleidingen door de collectie.

di 20 aug

• Open Source Space [woensdag] Bekijk details

Van 13:30 tot 17:30 | Elke week | DigiLab (Bibliotheek LocHal)

In het DigiLab kun je iedere woensdag-, vrijdag-, en zaterdagmiddag kennis maken met open source hard- en software. In de Open Source Space staat de Linux Education Foundation klaar om al je vragen over open source te beantwoorden, en kun je meedoen met leuke projecten waarin je zelf aan de slag gaat met programmeren van open source toepassingen en het bouwen van open source hardware.

• Juridisch spreekuur Rechtwijzer Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

Heb je iets gekocht en ben je daar ontevreden over? Ga je scheiden? Heb je problemen met de gemeente? Of wil je misschien je geldzaken op orde krijgen en af van de schulden? Kom dan naar het gratis juridisch spreekuur Rechtwijzer!

• Schrijfatelier LocHal [woensdag] Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | WoordLab (Bibliotheek LocHal)

• Open Source Space [vrijdag] Bekijk details

Van 13:30 tot 17:30 | Elke week | DigiLab (Bibliotheek LocHal)

vr 23 aug

• Juridisch inloopspreekuur Bekijk details

Van 10:00 tot 13:00 | Elke week | Overlegruimte 0.4 (Bibliotheek LocHal)

Kun jij juridisch advies gebruiken? Tijdens het inloopspreekuur (elke zaterdag) in de Bibliotheek LocHal geven juristen van Jureka gratis juridische ondersteuning op allerlei vlakken.

za 24 aug