Weergaveopties:

Van 10:00 tot 13:00 | Elke week | Overlegruimte 0.4 (Bibliotheek LocHal)

Kun jij juridisch advies gebruiken? Tijdens het inloopspreekuur (elke zaterdag) in de Bibliotheek LocHal geven juristen van Jureka gratis juridische ondersteuning op allerlei vlakken.

za 11 jul

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Telefonisch via telefoonnummer 088 – 787 1580

Zit je in een lastige situatie thuis of met je werk en wil je weten wat je rechten en plichten zijn? Bel dan gratis naar het telefonisch spreekuur Rechtwijzer. De studenten van de Juridische Hogeschool Avans & Fontys helpen je op weg naar een oplossing.

wo 15 jul

• Spoorlezen LocHal Bekijk details

Van 14:30 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek LocHal

Kom luisteren naar leuke, lieve, grappige, stoere, spannende verhalen, versjes en liedjes. Iedere week een nieuw voorleesavontuur uit de Spoorleeslocomotief'. Iedere woensdag van 14.30 - 15.00 uur voor de kinderen van 3 t/m 6 jaar.

wo 15 jul

Van 10:30 tot 12:00 | Telefonisch via telefoonnummer 088 – 787 1580

vr 17 jul

za 18 jul

wo 22 jul

• Spoorlezen LocHal Bekijk details

Van 14:30 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek LocHal

wo 22 jul

za 25 jul

• Zomer workshops in het Tijdlab: Maak met Hoi-Shan Mak je eigen handgetekende prent Bekijk details

Van 10:30 tot 12:30 | TijdLab (Bibliotheek LocHal)

In deze tijd van quarantaine ontstaan nieuwe woorden en krijgen bestaande woorden een andere lading. De coronacrisis zette de Tilburgse kunstenares Hoi-Shan Mak aan tot het maken van een nieuw woordenboek, het Coronabeeldwoordenboek. Het TijdLab en Hoi-Shan Mak organiseren in de zomer workshops om handgetekende prenten te maken die geheel in het teken staan van corona. Meld je aan voor een van de drie zomer workshops!

za 25 jul

wo 29 jul