Weergaveopties:

• Voorleesontbijt Loon op Zand (Nationale Voorleesdagen) Bekijk details

Van 09:30 tot 10:30 | de Bibliotheek Loon op Zand

Op woensdag 23 januari kun je genieten van een mooi verhaal en een lekker hapje en drankje tijdens het voorleesontbijt in de Bibliotheek Loon op Zand. Dit keer komt Rineke Paes van Poppentheater Rineke voorlezen.

wo 23 jan

• Human Library Tilburg Bekijk details

Van 13:00 tot 18:30 | de Bibliotheek LocHal

Op vrijdag 25 januari opent Human Library Tilburg haar deuren weer. Tussen 13:00 en 18:30 kun je vrij binnenlopen om in gesprek te gaan met een of meer levende boeken, deel te nemen aan groepsgesprekken en om verschillende lezingen bij te wonen. Özcan Akyol verzorgt de opening. Kom langs en leen een bijzonder persoon in plaats van een boek voor een goed gesprek!

vr 25 jan

Van 15:30 tot 16:30 | de Bibliotheek Loon op Zand

Voorlezen aan kinderen is heel belangrijk. Naast dat het natuurlijk erg gezellig is, is het ook van groot belang voor de taalontwikkeling van een kind. Kinderen die regelmatig worden voorgelezen hebben namelijk een grotere woordenschat. Elke maand is er in de Bibliotheek Loon op Zand een voorleesuurtje voor peuters. Kom je ook luisteren?

wo 30 jan

wo 20 feb