Weergaveopties:

Van 15:00 tot 17:00 | Online

De hele maand augustus kan je gratis meedoen aan het Lockdown LocHal Fortnite toernooi van Arcanum Esports! Op maandag 3, 10, 17, 24 en 31 (Finale) augustus vindt het toernooi online plaats van 15.00 – 17.00 uur. De prijzenpot is vol met items ter waarde van 100,- euro. Meld je snel aan en doe mee!

ma 10 aug

• Online workshop: Red de zee! Plastic soep, weg ermee! Red de zee! Plastic soep, weg ermee! Deel 3: Ontwerp de poster Bekijk details

Van 15:30 tot 16:30 | Online

Houd jij ook zo van dieren? Door alle plastic troep in de zee komen er helaas steeds meer dieren in de problemen. We vragen de Gorgels, Superjuffie en Stella en Stinky om hulp om de dieren te redden. In de online workshops helpt illustrator Sharon Hamers van Studio Droombeeld je om in drie stappen een poster te maken om ze te helpen! Teken je mee?

wo 12 aug

• Rechtwijzer – telefonisch spreekuur Bekijk details

Van 10:30 tot 12:00 | Telefonisch via telefoonnummer 088 – 787 1580

Zit je in een lastige situatie thuis of met je werk en wil je weten wat je rechten en plichten zijn? Bel dan gratis naar het telefonisch spreekuur Rechtwijzer. De studenten van de Juridische Hogeschool Avans & Fontys helpen je op weg naar een oplossing.

vr 14 aug

ma 17 aug

• Online Summerwriting Workshop Bekijk details

Van 19:30 tot 22:00 | Online

Houd jij van schrijven? Om goed te schrijven, moet je vlieguren maken, jezelf tijd en ruimte geven om te experimenteren, om fouten te maken, om te vallen en weer op te staan.

di 18 aug

• Webinar - schrijfworkshop door Maria Genova: Hoe vind je een goede uitgever voor je manuscript en hoe komt je boek in de media? Bekijk details

Van 20:00 tot 21:30 | Online

In dit webinar gaat Maria Genova, schrijfster van diverse bestsellers, heel uitgebreid in op de voor- en nadelen van publiceren via bekende uitgevers, minder bekende uitgevers en zelf uitgeven. Met veel voorbeelden uit de praktijk. Ze vertelt ook over de kosten en de opbrengsten.

do 20 aug

• Klooien met kinderboeken: lees- en doe-programma Bekijk details

11 juli 2020, 10:00 t/m 23 augustus 2020, 18:00 | de Bibliotheken in de gemeente Loon op Zand en Waalwijk

Doe jij ook mee in de zomervakantie, van 11 juli t/m 23 augustus? De Bibliotheek verzamelt de gekste en gezelligste boeken boordevol activiteiten. Een ‘Klooien met kinderboeken-collectie’ om te komen ontdekken. Denk aan stropdassen knopen, kevers verzamelen en een glow in the dark drilpudding maken.

11 jul t/m 23 aug

ma 24 aug

• Webinar: Symboliek in de 17e-eeuwse Hollandse schilderkunst Bekijk details

Van 20:00 tot 21:15 | Online

Wil jij ook met andere ogen (leren) kijken naar 17e eeuwse Hollandse schilderkunt? Dat kan door meer te leren over de symboliek in deze schilderijen. Volg hiervoor de gratis webinar op donderdag 27 augustus.

do 27 aug

• Rechtwijzer – telefonisch spreekuur Bekijk details