Weergaveopties:

• Sinterklaas leest voor in de Bibliotheek Loon op Zand Bekijk details

Van 14:00 tot 14:45 | de Bibliotheek Loon op Zand

Hoog bezoek in de Bibliotheek Loon op Zand woensdag 20 november! Sinterklaas komt langs in de bibliotheken en leest voor over zijn eigen belevenissen. Kom je ook luisteren, dan hoeft de Sint jou niet te missen?

wo 20 nov

Van 15:30 tot 16:30 | de Bibliotheek Loon op Zand

Voorlezen aan kinderen is heel belangrijk. Naast dat het natuurlijk erg gezellig is, is het ook van groot belang voor de taalontwikkeling van een kind. Kinderen die regelmatig worden voorgelezen hebben namelijk een grotere woordenschat. Elke maand is er in de Bibliotheek Loon op Zand een voorleesuurtje voor peuters. Kom je ook luisteren?

wo 27 nov

wo 18 dec