Weergaveopties:

• Klooien met kinderboeken: lees- en doe-programma Bekijk details

11 juli 2020, 10:00 t/m 23 augustus 2020, 18:00 | de Bibliotheken in de gemeente Loon op Zand en Waalwijk

Doe jij ook mee in de zomervakantie, van 11 juli t/m 23 augustus? De Bibliotheek verzamelt de gekste en gezelligste boeken boordevol activiteiten. Een ‘Klooien met kinderboeken-collectie’ om te komen ontdekken. Denk aan stropdassen knopen, kevers verzamelen en een glow in the dark drilpudding maken.

11 jul t/m 23 aug

Van 10:30 tot 12:00 | Telefonisch via telefoonnummer 088 – 787 1580

Zit je in een lastige situatie thuis of met je werk en wil je weten wat je rechten en plichten zijn? Bel dan gratis naar het telefonisch spreekuur Rechtwijzer. De studenten van de Juridische Hogeschool Avans & Fontys helpen je op weg naar een oplossing.

vr 17 jul

vr 31 jul

vr 14 aug

• Webinar: Symboliek in de 17e-eeuwse Hollandse schilderkunst Bekijk details

Van 20:00 tot 21:15 | Online

Wil jij ook met andere ogen (leren) kijken naar 17e eeuwse Hollandse schilderkunt? Dat kan door meer te leren over de symboliek in deze schilderijen. Volg hiervoor de gratis webinar op donderdag 27 augustus.

do 27 aug

vr 28 aug

Van 12:00 tot 14:00 | FutureLab (Bibliotheek LocHal)

De Ruimtevaartschool zorgt voor een unieke reis naar Mars voor kinderen tussen de 9 en 12 jaar. Zes zondagen komen ze bij elkaar. In die dagen worden ze helemaal klaargestoomd. De deelnemers mogen zich na afloop echte jonge astronauten noemen. Maar dat gaat niet zomaar! Eerst ondergaan zij een fitheidstest, leren ze echte astronautenvoer eten, zelf een raket bouwen én afvuren. Ook ontdekken ze hoe te overleven op een andere planeet.

zo 30 aug

zo 06 sep

zo 13 sep

• Start cursus Chinese karakters Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | De Bibliotheek ‘t Sant

Chinese karakters bestaan al duizenden jaren en uit hun vorm kun je veel aflezen over de Chinese cultuur en geest van hun gebruikers. In deze cursus neemt docent Amy Hsiao 80 van deze karakters onder de loep, waarbij je ze leert schrijven en inzicht krijgt in de manier waarop Chinezen leven en denken. De cursus start donderdag 17 september 2020 om 19.00 uur bij de Bibliotheek 't Sant.

do 17 sep