Weergaveopties:

• za 11 feb Taalcafé Oisterwijk Bekijk details

Van 11:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk, ingang Lindeplein

Voor iedereen die graag beter Nederlands wil leren spreken én Oisterwijkers die het leuk vinden om nieuwe inwoners hierbij op weg te helpen.

• ma 13 feb Klik & Tik-training Moergestel Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Moergestel

Wil jij ook minder afhankelijk worden van anderen voor je digitale zaken? Doe dan mee met de Klik & Tik cursus. Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven: bankzaken regelen, een reis boeken, een baan zoeken, tweedehands koopjes, informatie van de woningbouwvereniging, gemeente en overheid.

• ma 13 feb Spreekuur ‘Hulp bij websites overheid’ in Oisterwijk Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Dingen regelen met de overheid: het gebeurt steeds vaker op de computer, via Internet. Dat is soms lastig. Heb je een vraag over bijvoorbeeld het aanvragen van een DigiD, belastingen, toeslagen, pensioen of het verlengen van je rijbewijs? Stel je vraag dan aan een van onze speciaal opgeleide bibliotheekmedewerkers. Tijdens het inloopspreekuur Digitale Overheid helpen we je graag op weg, denken mee of verwijzen je door naar de juiste organisatie. Kom naar het spreekuur bij het Informatiepunt Digitale Overheid ín de Bibliotheek Oisterwijk. Dan helpt een bibliotheekmedewerker je graag verder.

• di 14 feb Taalhuisspreekuur Oisterwijk Bekijk details

Van 09:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

• di 14 feb Klik & Tik-training Oisterwijk Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

• di 14 feb Taalcafé Oisterwijk Bekijk details

Van 15:30 tot 16:30 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk, ingang Lindeplein

• di 14 feb [vol] Start cursus praktische filosofie Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | De Bibliotheek LocHal

De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten met de thema's: Identiteit: wie zijn wij eigenlijlk, Sociaal-economische veranderingen: wat doet geld met ons, Sociaal-Culturele verschillen: bedreiging of verrijking, Kunst: wat heet mooi, Religie en spiritualiteit: waarnaar zijn we op zoek, Ethiek en moraal: waarom doen we zoals we doen. De cursus startend op dinsdag 14 februari onder leiding van Ineke van Pelt om 19.30 uur in de Bibliotheek LocHal is vol.

• do 16 feb Klik & Tik-training Haaren Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Den Domp (de Bibliotheek Oisterwijk)

• do 16 feb Spreekuur ‘Hulp bij websites overheid’ in Haaren Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Elke week | Den Domp, Haaren

Dingen regelen met de overheid: het gebeurt steeds vaker op de computer, via Internet. Dat is soms lastig. Heb je een vraag over bijvoorbeeld het aanvragen van een DigiD, belastingen, toeslagen, pensioen of het verlengen van je rijbewijs? Stel je vraag dan aan een van onze speciaal opgeleide bibliotheekmedewerkers. Tijdens het inloopspreekuur Digitale Overheid helpen we je graag op weg, denken mee of verwijzen je door naar de juiste organisatie. Kom naar het spreekuur bij het Informatiepunt Digitale Overheid ín Haaren. Dan helpt een bibliotheekmedewerker je graag verder.

• do 16 feb Spreekuur ‘Hulp bij websites overheid’ in Oisterwijk Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk