Weergaveopties:

• Klik & Tik-training Oisterwijk Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven: bankzaken regelen, een reis boeken, een baan zoeken, tweedehands koopjes, informatie van de woningbouwvereniging, gemeente en overheid.

di 04 jun

• Inloopspreekuur e-books Oisterwijk Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | de Bibliotheek Oisterwijk

Ben je in het bezit van een iPad, e-reader of tablet en wil je graag advies over hoe je e-books kunt lezen op dit apparaat? Kom dan naar het inloopspreekuur. Wij vertellen je er alles over zodat je volledig geïnformeerd naar huis gaat.

di 04 jun

• Juridisch spreekuur Rechtwijzer Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

Heb je iets gekocht en ben je daar ontevreden over? Ga je scheiden? Heb je problemen met de gemeente? Of wil je misschien je geldzaken op orde krijgen en af van de schulden? Kom dan naar het gratis juridisch spreekuur Rechtwijzer!

wo 05 jun

• Bildung in onderwijs: maakt lezen gelukkiger? Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | KennisMakerij (Bibliotheek LocHal)

Op woensdag 5 juni vindt in de Bibliotheek LocHal een interactieve lezing plaats over Bildung in het onderwijs. Sandra Verbruggen - projectleider van Bildung Brabant en verbonden aan de Bildung Academie in Amsterdam - geeft de lezing. Daarnaast delen een aantal sprekers uit het onderwijs hun ervaringen over Bildung in hun organisatie.

wo 05 jun

• Taalcafé Oisterwijk Bekijk details

Van 11:00 tot 12:30 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Voor nieuwkomers en vluchtelingen die graag beter Nederlands willen leren spreken én Oisterwijkers die het leuk vinden om nieuwe inwoners hierbij op weg te helpen.

za 08 jun

• Taalhuisspreekuur Oisterwijk Bekijk details

Van 09:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

di 11 jun

• Klik & Tik-training Oisterwijk Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

di 11 jun

• Juridisch spreekuur Rechtwijzer Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

wo 12 jun

• Taalcafé Oisterwijk Bekijk details

Van 11:00 tot 12:30 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

za 15 jun

• Oma Boekentas leest voor Bekijk details

Van 14:00 tot 14:30 | Bibliotheek Oisterwijk

Voorlezen aan kinderen is heel belangrijk. Naast dat het natuurlijk erg gezellig is, is het ook van groot belang voor de taalontwikkeling van een kind. Kinderen die regelmatig worden voorgelezen hebben namelijk een grotere woordenschat. Kom je ook luisteren naar een mooi verhaal? Dit keer komt Oma Boekentas voorlezen!

za 15 jun