Weergaveopties:

• Voorleeshalfuurtje in Oisterwijk Bekijk details

Van 10:00 tot 10:30 | de Bibliotheek Oisterwijk

Voorlezen aan kinderen is heel belangrijk. Naast dat het natuurlijk erg gezellig is, is het ook van groot belang voor de taalontwikkeling van een kind. Kinderen die regelmatig worden voorgelezen hebben namelijk een grotere woordenschat. Voor kinderen van 0 t/m 4 jaar samen met vader, moeder, opa of oma. Kom je ook luisteren naar een mooi verhaal?

vr 20 dec

• Schrijverscafé Oisterwijk Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | de Bibliotheek Oisterwijk

In het Schrijverscafé kun je voordragen uit eigen werk, feedback geven en ontvangen en creativiteit stimuleren en dit allemaal met behulp van lokale schrijvers en dichters! Geregeld schuift ook een gast-schrijver aan met verrassende bijdragen.

vr 20 dec

Van 11:00 tot 12:30 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Voor nieuwkomers en vluchtelingen die graag beter Nederlands willen leren spreken én Oisterwijkers die het leuk vinden om nieuwe inwoners hierbij op weg te helpen.

za 21 dec

Van 09:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

di 24 dec

za 28 dec

di 31 dec

za 04 jan

• Klik & Tik-training Oisterwijk Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven: bankzaken regelen, een reis boeken, een baan zoeken, tweedehands koopjes, informatie van de woningbouwvereniging, gemeente en overheid.

• Digicafé in Oisterwijk Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | De Bibliotheek Oisterwijk

Elke dinsdagochtend vindt er in de Bibliotheek Oisterwijk een Digicafé plaats.