Weergaveopties:

Van 10:00 tot 10:30 | de Bibliotheek Oisterwijk

Voorlezen aan kinderen is heel belangrijk. Naast dat het natuurlijk erg gezellig is, is het ook van groot belang voor de taalontwikkeling van een kind. Kinderen die regelmatig worden voorgelezen hebben namelijk een grotere woordenschat. Voor kinderen van 0 t/m 4 jaar samen met vader, moeder, opa of oma. Kom je ook luisteren naar een mooi verhaal?

vr 27 mrt

vr 17 apr

Van 10:00 tot 10:30 | de Bibliotheek Oisterwijk

Voorlezen aan kinderen is heel belangrijk. Naast dat het natuurlijk erg gezellig is, is het ook van groot belang voor de taalontwikkeling van een kind. Kinderen die regelmatig worden voorgelezen hebben namelijk een grotere woordenschat. Kom je ook luisteren naar een mooi verhaal?

vr 29 mei

vr 26 jun