Weergaveopties:

• Schrijverscafé Oisterwijk Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | de Bibliotheek Oisterwijk

In het Schrijverscafé kun je voordragen uit eigen werk, feedback geven en ontvangen en creativiteit stimuleren en dit allemaal met behulp van lokale schrijvers en dichters! Geregeld schuift ook een gast-schrijver aan met verrassende bijdragen.

do 27 feb

• Taalcafé Oisterwijk Bekijk details

Van 11:00 tot 12:30 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Voor nieuwkomers en vluchtelingen die graag beter Nederlands willen leren spreken én Oisterwijkers die het leuk vinden om nieuwe inwoners hierbij op weg te helpen.

za 29 feb

• Start basiscursus Wordpress Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | De Bibliotheek LocHal

Met een doelgerichte instructie van Ruud de Vet leer je hoe een echte website werkt en maak je kennis met het meest populaire CMS. Binnen korte tijd ben je in staat om een site te bouwen en diverse functionaliteiten toe te voegen. De cursus start maandag 2 maart 2020 om 19.30 uur in de Bibliotheek LocHal.

ma 02 mrt

• Taalhuisspreekuur Oisterwijk Bekijk details

Van 09:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

• Klik & Tik-training Oisterwijk Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven: bankzaken regelen, een reis boeken, een baan zoeken, tweedehands koopjes, informatie van de woningbouwvereniging, gemeente en overheid.

• Digicafé in Oisterwijk Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | De Bibliotheek Oisterwijk

Elke dinsdagochtend vindt er in de Bibliotheek Oisterwijk een Digicafé plaats.

• Start cursus Zelfredzaamheid voor ouderen Bekijk details

Van 15:00 tot 17:15 | de Bibliotheek 't Sant

Wat kun je zelf al doen? Met deze cursus wil ik mijn hulp als wijkverpleegkundige al aanbieden, voordat je zorg nodig hebt. Met alle ervaring en kennis die ik heb kan ik je helpen op de vlakken waar jij tegenaan loopt. Samen creëren we inzicht in welke hulpmiddelen en kleine aanpassingen jou kunnen helpen om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Juist in deze tijd, waarin het krijgen van zorg schaars aan het worden is en hulp vragen bij familie en vrienden soms moeilijk lijkt, omdat zij het ook druk hebben, vind ik het belangrijk en leuk om jou te helpen stappen te zetten, zodat je het zelf kan blijven doen.

vr 06 mrt

• Taalcafé Oisterwijk Bekijk details

Van 11:00 tot 12:30 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

za 07 mrt

• Start cursus Excel 2016 voor gevorderden Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | De Bibliotheek 't Sant

In deze cursus gaat Daan Michielsen de meer geavanceerdere onderdelen van Excel behandelen. Samen behandelen we onder andere het maken van filters en tabellen, draaitabellen en macro’s. De cursus start maandag 9 maart 2020 in de Bibliotheek 't Sant om 19.00 uur.

ma 09 mrt

• Start cursus Communiceren met kinderen Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | De Bibliotheek LocHal

In deze cursus Communiceren met kinderen ontdekken volwassenen hoe ze beter met kinderen (4 t/m 12 jaar) kunnen communiceren. Ze leren van Selma van Noije echt naar het kind te kijken en te luisteren om zo er achter te komen wat de behoefte van het kind is. De cursus start maandag 9 maart 2020 om 19.30 uur in de Bibliotheek LocHal.

ma 09 mrt