Weergaveopties:

Van 13:30 tot 15:30 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven: bankzaken regelen, een reis boeken, een baan zoeken, tweedehands koopjes, informatie van de woningbouwvereniging, gemeente en overheid.

di 24 sep

• Juridisch spreekuur Rechtwijzer Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

Heb je iets gekocht en ben je daar ontevreden over? Ga je scheiden? Heb je problemen met de gemeente? Of wil je misschien je geldzaken op orde krijgen en af van de schulden? Kom dan naar het gratis juridisch spreekuur Rechtwijzer!

wo 25 sep

• Schrijverscafé Oisterwijk Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | de Bibliotheek Oisterwijk

In het Schrijverscafé kun je voordragen uit eigen werk, feedback geven en ontvangen en creativiteit stimuleren en dit allemaal met behulp van lokale schrijvers en dichters! Geregeld schuift ook een gast-schrijver aan met verrassende bijdragen.

vr 27 sep

• Taalcafé Oisterwijk Bekijk details

Van 11:00 tot 12:30 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Voor nieuwkomers en vluchtelingen die graag beter Nederlands willen leren spreken én Oisterwijkers die het leuk vinden om nieuwe inwoners hierbij op weg te helpen.

za 28 sep

• Taalhuisspreekuur Oisterwijk Bekijk details

Van 09:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

di 01 okt

di 01 okt

• Juridisch spreekuur Rechtwijzer Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)