Weergaveopties:

• Building the future Bekijk details

Van 13:00 tot 16:00 | de Bibliotheek LocHal

Vette Tech! In de LocHal kun je tijdens de High Tech Ontdekkingsroute op zaterdag 25 mei duiken in allerlei coole tech activiteiten.

za 25 mei

• Taalcafé Oisterwijk Bekijk details

Van 11:00 tot 12:30 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Voor nieuwkomers en vluchtelingen die graag beter Nederlands willen leren spreken én Oisterwijkers die het leuk vinden om nieuwe inwoners hierbij op weg te helpen.

za 25 mei

• Taalhuisspreekuur Oisterwijk Bekijk details

Van 09:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

• Klik & Tik-training Oisterwijk Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven: bankzaken regelen, een reis boeken, een baan zoeken, tweedehands koopjes, informatie van de woningbouwvereniging, gemeente en overheid.

• CoderDojo Oisterwijk Bekijk details

Van 15:00 tot 17:30 | de Bibliotheek Oisterwijk

Je kunt goed overweg met je computer of je smartphone. Je bezoekt veel websites, speelt games, struint op social media… Maar, heb je er wel eens aan gedacht om zelf dingen te produceren? En dan bedoelen we niet het schrijven van blogs of het maken van YouTube filmpjes, maar bijvoorbeeld zelf een website bouwen of een game ontwikkelen.

• Juridisch spreekuur Rechtwijzer Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

Heb je iets gekocht en ben je daar ontevreden over? Ga je scheiden? Heb je problemen met de gemeente? Of wil je misschien je geldzaken op orde krijgen en af van de schulden? Kom dan naar het gratis juridisch spreekuur Rechtwijzer!

wo 29 mei

• Schrijverscafé Oisterwijk Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | de Bibliotheek Oisterwijk

In het Schrijverscafé kun je voordragen uit eigen werk, feedback geven en ontvangen en creativiteit stimuleren en dit allemaal met behulp van lokale schrijvers en dichters! Geregeld schuift ook een gast-schrijver aan met verrassende bijdragen.

do 30 mei

• Taalcafé Oisterwijk Bekijk details

Van 11:00 tot 12:30 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

za 01 jun

• Oma Boekentas leest voor Bekijk details

Van 14:00 tot 14:30 | Bibliotheek Oisterwijk

Voorlezen aan kinderen is heel belangrijk. Naast dat het natuurlijk erg gezellig is, is het ook van groot belang voor de taalontwikkeling van een kind. Kinderen die regelmatig worden voorgelezen hebben namelijk een grotere woordenschat. Kom je ook luisteren naar een mooi verhaal? Dit keer komt Oma Boekentas voorlezen!

za 01 jun

• Taalhuisspreekuur Oisterwijk Bekijk details