Weergaveopties:

• Taalhuisspreekuur Oisterwijk Bekijk details

Van 09:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

• Klik & Tik-training Oisterwijk Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven: bankzaken regelen, een reis boeken, een baan zoeken, tweedehands koopjes, informatie van de woningbouwvereniging, gemeente en overheid.

• Digicafé in Oisterwijk Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | De Bibliotheek Oisterwijk

Elke dinsdagochtend vindt er in de Bibliotheek Oisterwijk een Digicafé plaats.

• Cursus Digisterker de Bibliotheek Oisterwijk Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | de Bibliotheek Oisterwijk

Vind jij het ook moeilijk om met de websites van de overheid te werken? Steeds meer contacten met de overheid lopen via internet: bijvoorbeeld het aanvragen van zorg, werk zoeken of het doorgeven van een verhuizing.

• Voorleesontbijt Oisterwijk 22 januari Bekijk details

Van 09:30 tot 11:00 | de Bibliotheek Oisterwijk

In het kader van de Nationale Voorleesdagen organiseert de Bibliotheek Oisterwijk op woensdag 22 januari een voorleesontbijt voor kinderen van 0-4 jaar.

wo 22 jan

• Taalcafé Oisterwijk Bekijk details

Van 11:00 tot 12:30 | Elke week | de Bibliotheek Oisterwijk

Voor nieuwkomers en vluchtelingen die graag beter Nederlands willen leren spreken én Oisterwijkers die het leuk vinden om nieuwe inwoners hierbij op weg te helpen.

za 25 jan

• Werkplaats Programmeren voor kinderen Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | de Bibliotheek Oisterwijk

Ben je tussen de 7-12 jaar en wil je op een eenvoudige manier leren programmeren ? In de Bibliotheek Oisterwijk is er om de 6 weken een Coderdojo werkplaats waar je van alles kunt leren over programmeren. Van het maken van een spel tot een robot. We helpen elkaar bij het programmeren en delen elkaars ervaringen.

za 25 jan

• Mini Book Foodfestival LocHal Bekijk details

Van 13:00 tot 15:30 | de Bibliotheek LocHal

Zondag 26 januari staat de hele LocHal in het teken van het Mini Book Foodfestival. Het wordt een groot kleurfestijn. Met een muzikaal Voorlees en Kleurfeest vieren we niet alleen het 1-jarig bestaan, maar ook de Nationale Voorleesdagen.

zo 26 jan

• Verhalenkring Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | de Bibliotheek Oisterwijk

Voor mensen die verhalen willen delen over verleden en heden.

ma 27 jan

• Taalhuisspreekuur Oisterwijk Bekijk details