Agenda | online activiteiten

• CoderDojo Online: Virtual Reality in CoSpaces Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | online(*)

Alles leren over coderen, programmeren en zelf apps en games ontwerpen: nu we even niet samen in de bieb aan de slag kunnen, kun je gewoon vanuit huis meedoen met onze CoderDojo Online. Voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Meld je snel aan en doe mee 1 mei, 5 juni en/of 3 juli!

za 05 jun

• Budget coaching online spreekuur - Voor al je vragen over geldzaken Bekijk details

Van 15:30 tot 16:00 | online(*)

Je geldzaken kunnen heel veel stress veroorzaken als je deze niet goed in beeld of onder controle hebt. Veranderingen in bijvoorbeeld je inkomen kunnen er voor zorgen dat je geen overzicht meer hebt. De Bibliotheek Oisterwijk biedt vanaf 25 mei een spreekuur budget coaching aan om je hierbij te helpen. Bij dit spreekuur kun je allerlei vragen neerleggen over het omgaan met je budget.

ma 07 jun

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | online(*)

Ouder(s) en verzorger(s) zijn van harte welkom voor een online bezoek aan aan onze LeesTrainer. Zit je met vragen op het gebied van lezen? Krijg je je kind niet geïnspireerd tot meer leesplezier? Of is er sprake van dyslexie? Of is lezen té makkelijk voor je kind of juist lastig?

do 10 jun

• CoderDojo online: Scratch Bekijk details

Van 13:00 tot 15:00 | online(*)

Ben je tussen de 7-12 jaar en wil je op een eenvoudige manier leren programmeren? In de Bibliotheek Oisterwijk is er een Coderdojo waar je van alles kunt leren over programmeren. In dit blok gaan we werken met Scratch. Je maakt kennis met Scratch door het maken van een naam-project. Heb je al ervaring met Scratch of ben je toe aan een volgende programmeerstap, dan leer je vanuit een naamproject een e-card maken en versturen!

za 12 jun

do 17 jun

Van 10:00 tot 10:30 | online(*)

di 22 jun

• Ouders Meet Up Online: Omgaan met (grote) veranderingen Bekijk details

Van 20:00 tot 21:00 | online (*)

De wereld van kinderen is relatief nog klein maar wordt alsmaar groter. Hun leven kent in de basis al veel veranderingen waar ze continu zich weer op aan moeten passen. Laat staan als er grote dingen veranderen. In het begin is een verandering voor kinderen nog abstract, ze kunnen zich er geen voorstelling van maken. Toch voelen en weten ze wel dat er van alles gaat gebeuren en dat geeft vaak onrust. Door veranderingen kunnen er gevoelens in de war raken. Hoe kun je je kind begeleiden door veranderingen heen?

wo 23 jun

do 24 jun

• Walk&Talk online Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | online(*)

Ben je op zoek naar (ander) werk? Daar kan je soms wel wat hulp bij gebruiken. Walk & Talk is voor werkzoekenden in Waalwijk en omgeving. Met de maandelijkse netwerkbijeenkomst biedt de Bibliotheek Midden-Brabant je de kans om op een laagdrempelige manier andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en ervaringen te delen. Ook krijg je tips van een deskundige: elke editie is er een andere gastspreker aanwezig die vertelt over succesvol solliciteren.

do 01 jul

• CoderDojo Online: Virtual Reality in CoSpaces Bekijk details