Agenda | online activiteiten

• wo 21 sep [geannuleerd] Rondje Brabant Presenteert: het interview met Damiaan Denys Bekijk details

Van 20:00 tot 21:30 | online(*)

Damiaan Denys, psyscholoog en filosoof, is op woensdag 21 september 2022 te gast tijdens ‘Rondje Brabant Presenteert’ in Huis73. Hij wordt geïnterviewd door Theo Verbruggen. Je kunt deze avond in de Bibliotheek Den Bosch bijwonen of online volgen via de livestream.

• wo 12 okt Start cursus Financieel je btw op orde Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | online(*)

Als startend ondernemer of ondernemer in spé komt er veel op je pad en moet je veel regelen. Je komt met veel nieuwe regels en onderwerpen in aanraking en deze hebben (waarschijnlijk) niks met je eigen business te maken. Toch wil je alles bij de start van je bedrijf goed geregeld hebben. Neem als eerste taak de tijd, om de financiële kant van je onderneming goed neer te zetten. Daar is nu het moment voor! Tijdens onze training nemen we je bij de hand als het om de BTW Aangifte gaat. Dan kan jij goed van start met wat je echt graag doet én waar je goed in bent. Deze cursus van Nihal Vogels is online en start woensdag 12 oktober om 19.00 uur.

• wo 19 okt [geannuleerd] Rondje Brabant Presenteert...Interview met Rudy Asibey Bekijk details

Van 20:00 tot 21:30 | online(*)

Rudy Asibey vertelt op woensdag 19 oktober 2022, als gast tijdens ‘Rondje Brabant Presenteert’ in de Bibliotheek Heusden, over hoe het is als zwarte vrouw op te groeien in Nederland. Ze wordt geïnterviewd door Theo Verbruggen. Je kunt deze avond in de Bibliotheek Heusden bijwonen of online volgen via de livestream.