Weergaveopties:

• Taalhuisspreekuur 't Sant Bekijk details

Van 09:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek 't Sant

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

• Klik & Tik-inloopspreekuur 't Sant Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | de Bibliotheek 't Sant

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik & Tik-training en het Klik & Tik-inloopspreekuur.

• Digicafé in Bibliotheek 't Sant Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Elke week | De Bibliotheek 't Sant

Elke woensdagmiddag vindt er in Wijkcentrum 't Sant een Digicafé plaats.

• Juridisch spreekuur Rechtwijzer Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

Heb je iets gekocht en ben je daar ontevreden over? Ga je scheiden? Heb je problemen met de gemeente? Of wil je misschien je geldzaken op orde krijgen en af van de schulden? Kom dan naar het gratis juridisch spreekuur Rechtwijzer!

• Digi-uurtje Jeugd: Book-O-Matic Bekijk details

Van 15:30 tot 17:30 | Wijkcentrum 't Sant

Tijdens het Digiuurtje in ’t Sant kun je kennis maken met nieuwe technieken. In maart is dat de Boek-o-Matic. Hoe werkt dit nu precies?

vr 29 mrt

• Meeleesclub ‘t Sant Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | de Bibliotheek 't Sant

Iedere maandagavond is in Wijkcentrum ’t Sant de meeleesclub voor mensen die moeite hebben met lezen en schrijven. Van 19:00 tot 20:30 uur is iedere geïnteresseerde vanaf 18 jaar die zichzelf (of iemand in hun omgeving) herkent in onderstaande omschrijving van harte welkom. Deze activiteit wordt verzorgd door de Bibliotheek ’t Sant, in samenwerking met Taalnetwerk.

ma 01 apr

• Taalhuisspreekuur 't Sant Bekijk details

Van 09:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek 't Sant

• Klik & Tik-inloopspreekuur 't Sant Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | de Bibliotheek 't Sant

• Digicafé in Bibliotheek 't Sant Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Elke week | De Bibliotheek 't Sant

Elke woensdagmiddag vindt er in Wijkcentrum 't Sant een Digicafé plaats.

• Juridisch spreekuur Rechtwijzer Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)