Weergaveopties:

• wo 08 feb Klik & Tik-training Udenhout Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Udenhout

Wil jij ook minder afhankelijk worden van anderen voor je digitale zaken? Doe dan mee met de Klik & Tik cursus. Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven: bankzaken regelen, een reis boeken, een baan zoeken, tweedehands koopjes, informatie van de woningbouwvereniging, gemeente en overheid.

• di 14 feb [vol] Start cursus praktische filosofie Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | De Bibliotheek LocHal

De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten met de thema's: Identiteit: wie zijn wij eigenlijlk, Sociaal-economische veranderingen: wat doet geld met ons, Sociaal-Culturele verschillen: bedreiging of verrijking, Kunst: wat heet mooi, Religie en spiritualiteit: waarnaar zijn we op zoek, Ethiek en moraal: waarom doen we zoals we doen. De cursus startend op dinsdag 14 februari onder leiding van Ineke van Pelt om 19.30 uur in de Bibliotheek LocHal is vol.

• wo 15 feb Klik & Tik-training Udenhout Bekijk details

• wo 15 feb Geheugenspreekuur Bekijk details

Van 11:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Udenhout

Het is heel normaal om zo nu en dan iets te vergeten. Dat doen we allemaal. Vergeetachtigheid kan echter ook een teken zijn van beginnende dementie. Of het gevolg van een andere hersenaandoening. Vergeetachtigheid brengt hierdoor vaak onzekerheid of angst met zich mee voor zowel de persoon die hier mee te maken heeft als de omgeving. Heeft u vragen over vergeetachtigheid, beginnende dementie of zaken die hiermee te maken hebben? Loop dan gerust binnen bij het Geheugenspreekuur elke derde woensdag van de maand.

• wo 22 feb Klik & Tik-training Udenhout Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Udenhout

• wo 22 feb In de Werkplaats: Bouw een huis voor jouw favoriete boekpersonage in Minecraft Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | de Bibliotheek Udenhout

Heb je laatst nog een leuk boek gelezen en ben jij dol op de hoofdpersoon van het boek? En bouw je graag de gekste dingen in Minecraft? Dan mag je deze activiteit niet missen! Je mag in deze workshop aan de slag om in Minecraft een huis te bouwen voor jouw favoriete boekpersonage. Je mag helemaal zelf weten voor wie je een huis gaat bouwen: van Bram Botermans of Elmer de olifant tot Ron Wemel en Nikki Maxwell. Samen bouwen we in Minecraft een hele stad voor de personages uit onze lievelingsboeken!

• di 28 feb Start cursus Engels B2.1 Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | de Bibliotheek 't Sant

Tijdens deze cursus breid je je kennis van het Engels uit met extra veel aandacht voor de luister- en spreekvaardigheid. Uiteraard komen woordenschat en grammatica ook aan bod middels oefeningen en leesopdrachten. Ook zullen er (beperkt) huiswerkopdrachten gegeven worden. De cursus gevgeen door Marion Bernard-Groen start dinsdag 28 februari in de Bibliotheek 't Sant om 10.00 uur.

• wo 01 mrt Klik & Tik-training Udenhout Bekijk details

• wo 01 mrt Voorleeshalfuurtje in de Bibliotheek Udenhout Bekijk details

Van 10:00 tot 10:30 | de Bibliotheek Udenhout

Elke eerste woensdag van de maand is er in de Bibliotheek Udenhout een voorleeshalfuurtje voor peuters. Kom je ook luisteren?

• wo 01 mrt In de Werkplaats: Robot Circuit Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | de Bibliotheek Udenhout

Robots zijn superhandig: ze kunnen namelijk alles doen wat jij zegt. Maar robots begrijpen helaas geen mensentaal. Als je een robot een opdracht wilt geven dan moet je hem programmeren. In deze workshop maak je kennis met allerlei verschillende robots die allemaal op hun eigen manier werken: van racende robotauto’s tot Legorobots die je zelf mag bouwen!

Paginanavigatie