Weergaveopties:

Van 19:30 tot 21:30 | de Bibliotheek Udenhout

’t Schoor, heemcentrum voor Udenhout en Biezenmortel, organiseert in maart en oktober de cursus 'Geschiedenis van Udenhout en Biezenmortel' in de Bibliotheek Udenhout.

ma 25 mrt

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

Heb je iets gekocht en ben je daar ontevreden over? Ga je scheiden? Heb je problemen met de gemeente? Of wil je misschien je geldzaken op orde krijgen en af van de schulden? Kom dan naar het gratis juridisch spreekuur Rechtwijzer!

wo 27 mrt

• Workshop senioren: Voor 't zelfde geld (Budgetcoach) Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Udenhout

Zelfredzaam zijn en de regie in eigen hand houden: van belang voor ons allemaal en zeker voor senioren die zelfstandig thuis willen (blijven) functioneren. De Bibliotheek Udenhout, Contour de Twern, KBO Udenhout en het Rode Kruis hebben daarom gezamenlijk een aantal workshops georganiseerd om daarbij te ondersteunen en adviezen te geven.

ma 01 apr

ma 01 apr

wo 03 apr

• Voorleeshalfuurtje in Udenhout Bekijk details

Van 10:00 tot 10:30 | de Bibliotheek Udenhout

Elke eerste vrijdag van de maand is er in de Bibliotheek Udenhout een voorleesuurtje voor peuters. Kom je ook luisteren?

vr 05 apr

ma 08 apr

wo 10 apr

• Inloopspreekuur e-books Udenhout Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Udenhout

Ben je in het bezit van een iPad, e-reader of tablet en wil je graag advies over hoe je e-books kunt lezen op dit apparaat? Kom dan naar het inloopspreekuur. Wij vertellen je er alles over zodat je volledig geïnformeerd naar huis gaat.

do 11 apr

• In de werkplaats: Puppet Pals Bekijk details

Van 15:30 tot 17:00 | de Bibliotheek Udenhout

In de Werkplaats in de Bibliotheek Udenhout mag jij aan de slag gaan met gamen, virtual reality, video en nog veel meer! Wat ga jij maken in de Werkplaats?

vr 12 apr