Weergaveopties:

• wo 07 sep Voorleeshalfuurtje in Udenhout Bekijk details

Van 10:00 tot 10:30 | de Bibliotheek Udenhout

Elke eerste woensdag van de maand is er in de Bibliotheek Udenhout een voorleeshalfuurtje voor peuters. Kom je ook luisteren?

• wo 21 sep [geannuleerd] Rondje Brabant Presenteert: het interview met Damiaan Denys Bekijk details

Van 20:00 tot 21:30 | online(*)

Damiaan Denys, psyscholoog en filosoof, is op woensdag 21 september 2022 te gast tijdens ‘Rondje Brabant Presenteert’ in Huis73. Hij wordt geïnterviewd door Theo Verbruggen. Je kunt deze avond in de Bibliotheek Den Bosch bijwonen of online volgen via de livestream.

• wo 28 sep In de Werkplaats: ontwerp je eigen 3D-wereld Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | de Bibliotheek Udenhout

Je gaat woensdag 28 september op de tablet je eigen 3D wereld ontwerpen waar álles kan gebeuren wat je maar kunt bedenken. De wereld die je maakt werkt helemaal met augmented reality, of AR. Dat betekent dat je alles wat je maakt dus zo in het echt kunt projecteren. Denk aan Pokémon Go, maar dan in plaats van Pokémon mag je helemaal zelf weten wat je gaat bouwen: van ridders, piraten of dierentuinen tot flatgebouwen, prinsessen en ruimtemannetjes.

• wo 05 okt Voorleeshalfuurtje in Udenhout Bekijk details

• wo 12 okt Start cursus Financieel je btw op orde Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | online(*)

Als startend ondernemer of ondernemer in spé komt er veel op je pad en moet je veel regelen. Je komt met veel nieuwe regels en onderwerpen in aanraking en deze hebben (waarschijnlijk) niks met je eigen business te maken. Toch wil je alles bij de start van je bedrijf goed geregeld hebben. Neem als eerste taak de tijd, om de financiële kant van je onderneming goed neer te zetten. Daar is nu het moment voor! Tijdens onze training nemen we je bij de hand als het om de BTW Aangifte gaat. Dan kan jij goed van start met wat je echt graag doet én waar je goed in bent. Deze cursus van Nihal Vogels is online en start woensdag 12 oktober om 19.00 uur.

• wo 19 okt [geannuleerd] Rondje Brabant Presenteert...Interview met Rudy Asibey Bekijk details

Van 20:00 tot 21:30 | online(*)

Rudy Asibey vertelt op woensdag 19 oktober 2022, als gast tijdens ‘Rondje Brabant Presenteert’ in de Bibliotheek Heusden, over hoe het is als zwarte vrouw op te groeien in Nederland. Ze wordt geïnterviewd door Theo Verbruggen. Je kunt deze avond in de Bibliotheek Heusden bijwonen of online volgen via de livestream.

• wo 26 okt In de Werkplaats: waanzinnige Boomhutten bouwen in Minecraft Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | de Bibliotheek Udenhout

Van 5 t/m 16 oktober is het Kinderboekenweek! Het thema van dit jaar is Gi-ga-groen, dus dat betekent dat we met de Werkplaats woensdag 26 oktober lekker virtueel de natuur in gaan. Je kent vast de boeken over de Waanzinnige Boomhut wel - die ene met héél veel verdiepingen. Als jij een Waanzinnige Boomhut kon maken waarin álles mogelijk was, hoe zou die er dan uit zien? Samen bouwen we in Minecraft een hele stad van Waanzinnige Boomhutten!

• wo 02 nov Voorleeshalfuurtje in Udenhout Bekijk details

Van 10:00 tot 10:30 | de Bibliotheek Udenhout

• wo 23 nov In de Werkplaats: programmeer je eigen game met Scratch Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | de Bibliotheek Udenhout

Met de website Scratch kun je je eigen games en animaties maken met een echte programmeertaal: dus precies zoals échte games ook gemaakt worden. Ben jij benieuwd hoe games gemaakt worden en wil jij je eigen spelletjes programmeren? Kom dan woensdag 23 november je eigen game programmeren met Scratch!

• wo 07 dec Voorleeshalfuurtje in Udenhout Bekijk details

Paginanavigatie