Weergaveopties:

• Voorleesontbijt Udenhout (Nationale Voorleesdagen) Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | de Bibliotheek Udenhout

Op woensdag 23 januari kun je genieten van een mooi verhaal en een lekker hapje en drankje tijdens het voorleesontbijt. Dit keer leest prentenboekenschrijfster Mylo Freeman voor uit 'Een huis voor Harry'.

wo 23 jan

• Human Library Tilburg Bekijk details

Van 13:00 tot 18:30 | de Bibliotheek LocHal

Op vrijdag 25 januari opent Human Library Tilburg haar deuren weer. Tussen 13:00 en 18:30 kun je vrij binnenlopen om in gesprek te gaan met een of meer levende boeken, deel te nemen aan groepsgesprekken en om verschillende lezingen bij te wonen. Özcan Akyol verzorgt de opening. Kom langs en leen een bijzonder persoon in plaats van een boek voor een goed gesprek!

vr 25 jan

Van 10:00 tot 10:30 | de Bibliotheek Udenhout

Elke eerste vrijdag van de maand is er in de Bibliotheek Udenhout een voorleesuurtje voor peuters. Kom je ook luisteren?

vr 01 feb

• Theatervoorstelling Mispoes! Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | de Bibliotheek Udenhout

Tijdens de Nationale Voorleesdagen kunnen alle kinderen genieten van een theatervoorstelling van 'Mispoes!'.

vr 01 feb

• Workshop senioren: Ongelukjes (EHBO) in en om het huis Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Udenhout

Zelfredzaam zijn en de regie in eigen hand houden: van belang voor ons allemaal en zeker voor senioren die zelfstandig thuis willen (blijven) functioneren. De Bibliotheek Udenhout, Contour de Twern, KBO Udenhout en het Rode Kruis hebben daarom gezamenlijk een aantal workshops georganiseerd om daarbij te ondersteunen en adviezen te geven.

ma 04 feb

vr 01 mrt