Weergaveopties:

• Voorleeshalfuurtje in Udenhout Bekijk details

Van 10:00 tot 10:30 | de Bibliotheek Udenhout

Elke eerste woensdag van de maand is er in de Bibliotheek Udenhout een voorleesuurtje voor peuters. Kom je ook luisteren?

wo 02 okt

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

Heb je iets gekocht en ben je daar ontevreden over? Ga je scheiden? Heb je problemen met de gemeente? Of wil je misschien je geldzaken op orde krijgen en af van de schulden? Kom dan naar het gratis juridisch spreekuur Rechtwijzer!

wo 02 okt

wo 09 okt

wo 16 okt

• Digi-spreekuur Udenhout Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | de Bibliotheek Udenhout

Heb je al enige computerervaring, maar nog moeite om zelfstandig problemen op te lossen op je smartphone, tablet of laptop? Heb je vragen over het internet? Dan is het Digi-Spreekuur iets voor jou!

di 22 okt

• Werkplaats Udenhout: SketchNation en Puppet Pals Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | de Bibliotheek Udenhout

In de Werkplaats in de Bibliotheek Udenhout mag jij aan de slag gaan met gamen, virtual reality, video en nog veel meer! Wat ga jij maken in de Werkplaats?

wo 23 okt

wo 23 okt

wo 30 okt

• Cursus Geschiedenis van Udenhout en Biezenmortel Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | de Bibliotheek Udenhout

’t Schoor, heemcentrum voor Udenhout en Biezenmortel, organiseert in maart en oktober de cursus 'Geschiedenis van Udenhout en Biezenmortel' in de Bibliotheek Udenhout.

do 31 okt

• Voorleeshalfuurtje in Udenhout Bekijk details