Weergaveopties:

Van 14:00 tot 15:30 | de Bibliotheek Udenhout

Heb je al enige computerervaring, maar nog moeite om zelfstandig problemen op te lossen op je smartphone, tablet of laptop? Heb je vragen over het internet of het downloaden van e-books? Dan is het Digi-Spreekuur iets voor jou!

di 28 apr

• KennisKans: Schrijfcollege door Martijn Neggers Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | StemmingMakerij (Bibliotheek LocHal)

Kenniskans: Schrijfcolleges door bekende auteurs. In samenwerking met Fontys Hogeschool voor de Journalistiek. Geïnteresseerd in schrijven? En wil je daar meer over horen van vakmensen? Kom dan naar het schrijfcollege door Martijn Neggers.

do 07 mei

• Werkplaats Udenhout: Minecraft Survival Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | de Bibliotheek Udenhout

In de Bibliotheek worden elke maand digitale workshops georganiseerd, waarbij kinderen hun digitale vaardigheden ontwikkelen en hun talent kunnen ontdekken. Meedoen aan de workshops kan in verschillende vestigingen van de Bibliotheek Midden-Brabant. Er wordt steeds met een ander thema gewerkt. Wat ga jij maken in de Werkplaats?

wo 20 mei

di 26 mei

• Voorleeshalfuurtje in Udenhout Bekijk details

Van 10:00 tot 10:30 | de Bibliotheek Udenhout

Elke eerste woensdag van de maand is er in de Bibliotheek Udenhout een voorleesuurtje voor peuters. Kom je ook luisteren?

wo 03 jun

di 23 jun

• Voorleeshalfuurtje in Udenhout Bekijk details

Van 10:00 tot 10:30 | de Bibliotheek Udenhout

wo 01 jul

Van 12:00 tot 14:00 | FutureLab (Bibliotheek LocHal)

De Ruimtevaartschool zorgt voor een unieke reis naar Mars voor kinderen tussen de 9 en 12 jaar. Zes zondagen komen ze bij elkaar. In die dagen worden ze helemaal klaargestoomd. De deelnemers mogen zich na afloop echte jonge astronauten noemen. Maar dat gaat niet zomaar! Eerst ondergaan zij een fitheidstest, leren ze echte astronautenvoer eten, zelf een raket bouwen én afvuren. Ook ontdekken ze hoe te overleven op een andere planeet.

zo 30 aug

zo 06 sep