Weergaveopties:

• Digi-spreekuur Udenhout Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | de Bibliotheek Udenhout

Heb je al enige computerervaring, maar nog moeite om zelfstandig problemen op te lossen op je smartphone, tablet of laptop? Heb je vragen over het internet? Dan is het Digi-Spreekuur iets voor jou!

di 25 jun

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

Heb je iets gekocht en ben je daar ontevreden over? Ga je scheiden? Heb je problemen met de gemeente? Of wil je misschien je geldzaken op orde krijgen en af van de schulden? Kom dan naar het gratis juridisch spreekuur Rechtwijzer!

wo 26 jun

Van 22:00 tot 23:00 | theater De Nieuwe Vorst (binnentuin)

Kort & Laat is een reeks zomeravonden in de tuin van De Nieuwe Vorst waarop liefhebbers van korte verhalen elkaar voorlezen. Met een kampvuur, en met drankjes. Én met een zendmast, want samen met samen met De Nieuwe Vorst, Tilt en Omroep Tilburg zet de Bibliotheek Midden-Brabant haar eerste schreden op het podcastpad: luister deze zomer naar ‘Kort & Laat: de podcast’.

wo 26 jun

• Openbaar college: Opvoeden in de digitale wereld Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | KennisMakerij (Bibliotheek LocHal)

Op 27 juni is er een openbaar college - georganiseerd door Fontys for Society - over opvoeding in de digitale wereld.

do 27 jun

wo 03 jul

wo 03 jul

• Voorleeshalfuurtje in Udenhout Bekijk details

Van 10:00 tot 10:30 | de Bibliotheek Udenhout

Elke eerste vrijdag van de maand is er in de Bibliotheek Udenhout een voorleesuurtje voor peuters. Kom je ook luisteren?

vr 05 jul

wo 10 jul