Weergaveopties:

Van 15:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Udenhout

Heb je al enige computerervaring, maar nog moeite om zelfstandig problemen op te lossen op je smartphone, tablet of laptop? Heb je vragen over het internet of het downloaden van e-books? Dan is het Digi-Spreekuur iets voor jou!

di 07 jul

Van 13:30 tot 15:00 | de Bibliotheek Udenhout

Heb jij samenkomen in de Werkplaats ook zo gemist? In de zomer worden dit jaar in de bibliotheken van Berkel-Enschot, Udenhout en Wagnerplein digitale workshops georganiseerd. Kinderen kunnen daarbij op een speelse en creatieve manier, hun digitale vaardigheden ontwikkelen en hun talent ontdekken. Er wordt steeds met een ander thema gewerkt.

do 16 jul

Van 10:30 tot 12:00 | Telefonisch via telefoonnummer 088 – 787 1580

Zit je in een lastige situatie thuis of met je werk en wil je weten wat je rechten en plichten zijn? Bel dan gratis naar het telefonisch spreekuur Rechtwijzer. De studenten van de Juridische Hogeschool Avans & Fontys helpen je op weg naar een oplossing.

vr 17 jul

di 28 jul

do 30 jul

vr 31 jul

do 06 aug

vr 14 aug

di 25 aug

• Webinar: Symboliek in de 17e-eeuwse Hollandse schilderkunst Bekijk details

Van 20:00 tot 21:15 | Online

Wil jij ook met andere ogen (leren) kijken naar 17e eeuwse Hollandse schilderkunt? Dat kan door meer te leren over de symboliek in deze schilderijen. Volg hiervoor de gratis webinar op donderdag 27 augustus.

do 27 aug