Weergaveopties:

Van 10:00 tot 10:30 | de Bibliotheek Udenhout

Elke eerste woensdag van de maand is er in de Bibliotheek Udenhout een voorleesuurtje voor peuters. Kom je ook luisteren?

wo 04 sep

• Cursusmarkt Bekijk details

Van 12:00 tot 16:00 | De Bibliotheek LocHal

Het nieuwe cursusseizoen staat voor de deur en daarom organiseert de Bibliotheek Midden-Brabant een Cursusmarkt. Kom gratis kennismaken met de cursussen die we dit seizoen aanbieden en doe mee met de verschillende workshops rondom het cursusaanbod!

za 07 sep

• Werkplaats Udenhout: Minecraft Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | de Bibliotheek Udenhout

In de Werkplaats in de Bibliotheek Udenhout mag jij aan de slag gaan met gamen, virtual reality, video en nog veel meer! Wat ga jij maken in de Werkplaats?

wo 18 sep

• Digi-spreekuur Udenhout Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | de Bibliotheek Udenhout

Heb je al enige computerervaring, maar nog moeite om zelfstandig problemen op te lossen op je smartphone, tablet of laptop? Heb je vragen over het internet? Dan is het Digi-Spreekuur iets voor jou!

di 24 sep

• Start cursus Les in Jazz Bekijk details

Van 19:30 tot 21:10 | StemmingMakerij (Bibliotheek LocHal)

Een lesprogramma voor jazzliefhebbers en concertbezoekers. Deze cursus van vier lessen gaat over jazz stijlen en is een vervolg op de Les in Jazz colleges door Vera Vingerhoeds, zoals die vorig jaar werd gegeven. De cursus is bedoeld voor jazzliefhebbers en concertbezoekers en is ook toegankelijk voor mensen die de eerste cursus niet hebben gevolgd.

ma 30 sep

wo 02 okt

• Digi-spreekuur Udenhout Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | de Bibliotheek Udenhout

di 22 okt

• Werkplaats Udenhout: SketchNation en Puppet Pals Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | de Bibliotheek Udenhout

wo 23 okt

• Cursus Geschiedenis van Udenhout en Biezenmortel Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | de Bibliotheek Udenhout

’t Schoor, heemcentrum voor Udenhout en Biezenmortel, organiseert in maart en oktober de cursus 'Geschiedenis van Udenhout en Biezenmortel' in de Bibliotheek Udenhout.

do 31 okt

wo 06 nov