Weergaveopties:

• Taalhuisspreekuur Waalwijk Bekijk details

Van 14:00 tot 17:00 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

do 12 dec

• Digicafé Waalwijk: Phising Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | De Bibliotheek Waalwijk

Waalwijk – Elke tweede zaterdag van het kwartaal vindt er in Bibliotheek Waalwijk het Digicafé plaats. Het Digicafé biedt hulp bij alle vragen en uitdagingen die u op internet tegen kunt komen, bijvoorbeeld het aanmaken van een account, het updaten van een programma of de instellingen van uw Facebook.

za 14 dec

• Klik & Tik-training Waalwijk Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik en Tik-training.

• Klik & Tik-inloopspreekuur Waalwijk Bekijk details

Van 11:30 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik & Tik-training en het Klik & Tik-inloopspreekuur.

• Inloopspreekuur: Whapp zeg je? Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Kun je af en toe je best wat hulp gebruiken in de tuin, iemand die helpt met de bingo-avond of gewoon een gezellig gesprek? Stel je vraag dan via de app Whapp. Tijdens het wekelijke inloopspreekuur kun je met je vragen over Whapp terecht in de Bibliotheek Waalwijk.

• Taalhuisspreekuur Waalwijk Bekijk details

Van 14:00 tot 17:00 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

do 19 dec

• Klik & Tik-training Waalwijk Bekijk details

6 februari 2019, 09:30 t/m 3 januari 2020, 11:30 | de Bibliotheek Waalwijk

06 feb t/m 03 jan

• Workshop 'Hulp bij studiekeuze' Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | de Bibliotheek Waalwijk

Je wilt de juiste opleiding kiezen; het gaat niet vanzelf, maar het is echt heel belangrijk. Kies je verkeerd, dan kost je dat met het huidige leenstelsel veel geld en kostbare studietijd. En misschien zelfs de motivatie om te studeren. Kom donderdag 23 januari 2020 naar de workshop 'Hulp bij studiekeuze'.

do 23 jan