Weergaveopties:

• BoekStart coach in Waalwijk Bekijk details

27 juni 2019 | Consultatiebureau Waalwijk

In het consultatiebureau Waalwijk is er een BoekStart coach aanwezig die komt voorlezen, voorleestips geeft en met ouders in gesprek gaat over het belang voor de taalontwikkeling van kinderen tussen de 0 en 12 jaar oud.

do 27 jun

• Taalhuisspreekuur Waalwijk Bekijk details

Van 14:00 tot 17:00 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

do 27 jun

• Juridisch scheidingsspreekuur Bekijk details

Van 12:00 tot 14:00 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Een echtscheiding is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in een mensenleven. Het roept ook veel vragen op, zoals wat is de beste regeling voor de kinderen? Wie kan er in de woning blijven? Hoe verdelen we de inboedel? Elke zaterdag organiseert de Bibliotheek Waalwijk daarom een vrijblijvend juridisch scheidingsspreekuur waarbij je al jouw vragen kan stellen.

za 29 jun

• Schrijfatelier Waalwijk Bekijk details

Van 14:00 tot 16:30 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Schrijfateliers zijn werkplaatsen voor mensen die graag schrijven. Samen schrijven en feedback geven op elkaars werk, zijn de hoofdactiviteiten van een Schrijfatelier.

di 02 jul

• Juridisch spreekuur Rechtwijzer Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

Heb je iets gekocht en ben je daar ontevreden over? Ga je scheiden? Heb je problemen met de gemeente? Of wil je misschien je geldzaken op orde krijgen en af van de schulden? Kom dan naar het gratis juridisch spreekuur Rechtwijzer!

wo 03 jul

• Voorleesmomentje in Waalwijk Bekijk details

Van 15:00 tot 15:30 | de Bibliotheek Waalwijk

Woensdag 3 juli is er een voorleesmoment in de Bibliotheek Waalwijk voor peuters, kleuters en hun (groot)ouders.

wo 03 jul

• Walk&Talk Bibliotheek Waalwijk Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Seats2Meet, locatie de Bibliotheek Waalwijk

Ben je op zoek naar (ander) werk? Tijdens de maandelijkse Walk&Talk-bijeenkomsten kun je ervaringen uitwisselen met andere werkzoekenden en krijg je tips van een deskundige. Elke editie is er een andere gastspreker op het gebied van succesvol solliciteren aanwezig.

do 04 jul

• Taalhuisspreekuur Waalwijk Bekijk details