Weergaveopties:

Van 14:00 tot 15:30 | de Bibliotheek Waalwijk

za 20 jul

Van 14:00 tot 16:30 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Schrijfateliers zijn werkplaatsen voor mensen die graag schrijven. Samen schrijven en feedback geven op elkaars werk, zijn de hoofdactiviteiten van een Schrijfatelier.

di 23 jul

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

Heb je iets gekocht en ben je daar ontevreden over? Ga je scheiden? Heb je problemen met de gemeente? Of wil je misschien je geldzaken op orde krijgen en af van de schulden? Kom dan naar het gratis juridisch spreekuur Rechtwijzer!

wo 24 jul

• Taalhuisspreekuur Waalwijk Bekijk details

Van 14:00 tot 17:00 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

do 25 jul

di 30 jul

wo 31 jul

• Walk&Talk Waalwijk [GEANNULEERD] Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Seats2Meet, locatie de Bibliotheek Waalwijk

Ben je op zoek naar (ander) werk? Tijdens de maandelijkse Walk&Talk-bijeenkomsten kun je ervaringen uitwisselen met andere werkzoekenden en krijg je tips van een deskundige. Elke editie is er een andere gastspreker op het gebied van succesvol solliciteren aanwezig.

do 01 aug

• Taalhuisspreekuur Waalwijk Bekijk details