Weergaveopties:

• Inloopspreekuur: Whapp zeg je? Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Kun je af en toe je best wat hulp gebruiken in de tuin, iemand die helpt met de bingo-avond of gewoon een gezellig gesprek? Stel je vraag dan via de app Whapp. Tijdens het wekelijke inloopspreekuur kun je met je vragen over Whapp terecht in de Bibliotheek Waalwijk.

wo 02 okt

• Walk&Talk Waalwijk: Zinvol en gezond werken Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | De bibliotheek Waalwijk

Ben je op zoek naar (ander) werk? Tijdens deze Walk&Talk-bijeenkomst krijg je tips en tricks over solliciteren met een video. Gastspreker van vandaag is Inge Asmus.

do 03 okt

• Taalhuisspreekuur Waalwijk Bekijk details

Van 14:00 tot 17:00 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

do 03 okt

• Juridisch scheidingsspreekuur Bekijk details

Van 12:00 tot 14:00 | de Bibliotheek Waalwijk

Een echtscheiding is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in een mensenleven. Het roept veel vragen op, zoals wat is de beste regeling voor de kinderen? Wie kan er in de woning blijven? Hoe verdelen we de inboedel? De Bibliotheek Waalwijk organiseert daarom een vrijblijvend juridisch scheidingsspreekuur waarbij je al jouw vragen kan stellen.

za 05 okt

• CoderDojo Waalwijk Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Waalwijk

Coderdojo Waalwijk

za 05 okt

• Klik & Tik-training Waalwijk Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik en Tik-training.

• Klik & Tik-inloopspreekuur Waalwijk Bekijk details

Van 11:30 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik & Tik-training en het Klik & Tik-inloopspreekuur.

• Juridisch spreekuur Rechtwijzer Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

Heb je iets gekocht en ben je daar ontevreden over? Ga je scheiden? Heb je problemen met de gemeente? Of wil je misschien je geldzaken op orde krijgen en af van de schulden? Kom dan naar het gratis juridisch spreekuur Rechtwijzer!

• Inloopspreekuur: Whapp zeg je? Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk