Weergaveopties:

Van 14:00 tot 17:00 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

do 08 aug

Van 14:00 tot 16:30 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Schrijfateliers zijn werkplaatsen voor mensen die graag schrijven. Samen schrijven en feedback geven op elkaars werk, zijn de hoofdactiviteiten van een Schrijfatelier.

di 13 aug

• Digicafé BaLaDe Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | BaLaDe

In het Wijkdienstencentrum BaLaDe vindt op dinsdagavond 13 augustus van 19.30 – 21.00 uur het Digicafé plaats. Het Digicafé of digitaal Café is opgezet om mensen hulp te bieden bij alle vragen over het gebruik van computer, internet, tablet, apps, smartphone, laptop en over veilig werken op uw pc. Heb je al enige computerervaring, maar nog moeite om zelfstandig problemen op te lossen op je smartphone, tablet of laptop? Dan is het Digicafé iets voor jou!

di 13 aug

• Juridisch spreekuur Rechtwijzer Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

Heb je iets gekocht en ben je daar ontevreden over? Ga je scheiden? Heb je problemen met de gemeente? Of wil je misschien je geldzaken op orde krijgen en af van de schulden? Kom dan naar het gratis juridisch spreekuur Rechtwijzer!

wo 14 aug

do 15 aug

• Digicafé in Waalwijk Bekijk details

Van 14:00 tot 15:30 | de Bibliotheek Waalwijk