Weergaveopties:

• Juridisch spreekuur Rechtwijzer Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

Heb je iets gekocht en ben je daar ontevreden over? Ga je scheiden? Heb je problemen met de gemeente? Of wil je misschien je geldzaken op orde krijgen en af van de schulden? Kom dan naar het gratis juridisch spreekuur Rechtwijzer!

wo 28 aug

• Taalhuisspreekuur Waalwijk Bekijk details

Van 14:00 tot 17:00 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

do 29 aug

• Schrijfatelier Waalwijk Bekijk details

Van 14:00 tot 16:30 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Schrijfateliers zijn werkplaatsen voor mensen die graag schrijven. Samen schrijven en feedback geven op elkaars werk, zijn de hoofdactiviteiten van een Schrijfatelier.

di 03 sep

• Juridisch spreekuur Rechtwijzer Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Jeugdafdeling (Bibliotheek LocHal)

wo 04 sep

• Walk&Talk Bibliotheek Waalwijk Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Seats2Meet, locatie de Bibliotheek Waalwijk

Ben je op zoek naar (ander) werk? Tijdens de maandelijkse Walk&Talk-bijeenkomsten kun je ervaringen uitwisselen met andere werkzoekenden en krijg je tips van een deskundige. Elke editie is er een andere gastspreker op het gebied van succesvol solliciteren aanwezig.

do 05 sep

• Taalhuisspreekuur Waalwijk Bekijk details

Van 14:00 tot 17:00 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

do 05 sep

• CoderDojo Waalwijk Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Waalwijk

Coderdojo Waalwijk

za 07 sep

• Schrijfatelier Waalwijk Bekijk details

Van 14:00 tot 16:30 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

di 10 sep

• Digicafé BaLaDe Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | BaLaDe

In het Wijkdienstencentrum BaLaDe vindt op dinsdagavond 10 september van 19.30 – 21.00 uur het Digicafé plaats. Het Digicafé of digitaal Café is opgezet om mensen hulp te bieden bij alle vragen over het gebruik van computer, internet, tablet, apps, smartphone, laptop en over veilig werken op uw pc. Heb je al enige computerervaring, maar nog moeite om zelfstandig problemen op te lossen op je smartphone, tablet of laptop? Dan is het Digicafé iets voor jou!

di 10 sep

• Klik & Tik-training Waalwijk Bekijk details

6 februari 2019, 09:30 t/m 3 januari 2020, 11:30 | de Bibliotheek Waalwijk

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik en Tik-training.

06 feb t/m 03 jan