Weergaveopties:

• Vrouwtje Wiep vertelt in de Bibliotheek Waalwijk (blok 1) Bekijk details

Van 15:00 tot 15:20 | de Bibliotheek Waalwijk

Elke 3e woensdag van de maand kun je in Bibliotheek Waalwijk luisteren naar de mooiste, grappigste, spannendste verhalen van Vrouwtje Wiep. Alle peuters, kleuters en natuurlijk (groot)ouders zijn van harte welkom bij dit leuke voorleesmoment.

wo 17 feb

• Rondje Brabant Presenteert… Maarten van Rossem Bekijk details

Van 20:00 tot 21:30 | online & Theater de Schalm Veldhoven

Hij is prikkelend en uitdagend, gortdroog en vlijmscherp. Een avond met Maarten van Rossem betekent veel leren Ă©n lachen over de toestand in de wereld.

wo 17 feb

• Start cursus Loop door de tijd: geschiedenis voor iedereen Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | de Bibliotheek LocHal

Voor mensen die het verleden willen kennen Een overzicht van de belangrijkste veranderingen vanaf 1900 tot aan het begin van de Tweede Wereldoorlog. De wereld voor 1914 was een heel andere wereld dan die er na kwam. De naoorlogse periode was er een van grote onzekerheid en van de opkomst van totalitaire systemen. In de cursus worden veel politieke, economische en culturele veranderingen behandeld uit die verwarrende tijd die uitliep op de enorme tragedie van de Tweede Wereldoorlog. De cursus start met een uitgebreide tijdlijn.

ma 22 feb

• Taalhuisspreekuur Waalwijk Bekijk details

Van 15:00 tot 17:00 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

wo 24 feb

• Juridisch spreekuur: werk en inkomen Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | de Bibliotheek Waalwijk

Wil je even sparren over jouw werk en/of inkomenssituatie? Wil je weten wat er in jouw arbeidsovereenkomst staat? Heb je twijfels over jouw nieuwe baan? Heb je te maken met een reorganisatie of ontslag en wil je duidelijkheid over jouw rechten? Wat moet ik doen als ik ziek wordt? Voor al dit soort vragen kom gratis naar het inloopspreekuur in de Bibliotheek. Djoline van der Heijden van DJF Advies helpt je graag op weg.

za 27 feb

• Children for the future verkiezingseditie Bekijk details

Van 12:30 tot 14:00 | FutureLab (Bibliotheek LocHal)

Vraag jij je weleens af hoe het zou zijn om de baas van Nederland te zijn? Zou jij later een minister willen worden? Op 17 maart mogen de volwassenen allemaal gaan stemmen. Maar ook kinderen krijgen die kans, tijdens Children 4 the Future verkiezingseditie.

zo 28 feb

• Start cursus Wandkleedjes weven voor beginners Bekijk details

Van 19:00 tot 22:00 | De Bibliotheek Waspik

Tijdens deze workshop leer je het weefraam opspannen, verschillende weeftechnieken en het afwerken van je wandkleedje. Na de workshop beschik je over de basisvaardigheden van het weven en je neemt uiteraard een uniek kunstwerkje voor aan de muur mee naar huis.

di 02 mrt

• Taalhuisspreekuur Waalwijk Bekijk details

Van 15:00 tot 17:00 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

wo 03 mrt

• Gedichten in de Bibliotheek Bekijk details

Van 10:30 tot 12:30 | de Bibliotheek Waalwijk

Houd je van gedichten? Dan ben je bij de Bibliotheek Waalwijk aan het goede adres. Iedereen is welkom om te komen luisteren naar het bespreken van gedichten of uiteraard zelf een gedicht in te brengen om te bespreken.

za 06 mrt

• Children for the future verkiezingseditie Bekijk details

Van 12:30 tot 14:00 | FutureLab (Bibliotheek LocHal)

zo 07 mrt