Weergaveopties:

• Cursusmarkt Bekijk details

Van 12:00 tot 16:00 | De Bibliotheek LocHal

Het nieuwe cursusseizoen staat voor de deur en daarom organiseert de Bibliotheek Midden-Brabant een Cursusmarkt. Kom gratis kennismaken met de cursussen die we dit seizoen aanbieden en doe mee met de verschillende workshops rondom het cursusaanbod!

za 07 sep

• CoderDojo Waalwijk Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Waalwijk

Coderdojo Waalwijk

za 07 sep

• Workshop Herkennen en doorverwijzen Waalwijk Bekijk details

Van 19:00 tot 21:00 | De Bibliotheek Waalwijk

In de gemeente Waalwijk hebben ongeveer 3500 mensen moeite met de basisvaardigheden lezen, schrijven, rekenen en/of het gebruiken van een computer. Wil je meer weten over laaggeletterdheid? Wil je het leren herkennen en weten wat de mogelijkheden vervolgens zijn? Kom dan naar deze workshop in de Bibliotheek Waalwijk.

di 10 sep

• Klik & Tik-training Waalwijk Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik en Tik-training.

• Klik & Tik-inloopspreekuur Waalwijk Bekijk details

Van 11:30 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Wil je informatie opzoeken, iets kopen of bankzaken regelen? Het gaat steeds vaker via internet. Een groot aantal mensen is hier nog niet bekend mee en wil graag meer weten. Voor hen is de gratis Klik & Tik-training en het Klik & Tik-inloopspreekuur.

• Inloopspreekuur: Whapp zeg je? Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Kun je af en toe je best wat hulp gebruiken in de tuin, iemand die helpt met de bingo-avond of gewoon een gezellig gesprek? Stel je vraag dan via de app Whapp. Tijdens het wekelijke inloopspreekuur kun je met je vragen over Whapp terecht in de Bibliotheek Waalwijk.

• Taalhuisspreekuur Waalwijk Bekijk details

Van 14:00 tot 17:00 | Elke week | de Bibliotheek Waalwijk

Wil je beter Nederlands leren lezen of schrijven? Of wil je misschien beter leren rekenen of met de computer omgaan? Dan is het Taalhuisspreekuur iets voor jou.

do 12 sep

• Digicaf√© in Waalwijk Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | De Bibliotheek Waalwijk

za 14 sep

• Voorstelling WAS Waalwijk Bekijk details

Van 20:00 tot 21:30 | De Bibliotheek Waalwijk

In WAS zien we een vrouw. Een vrouw zoals er zoveel zijn. Met haar eigen beslommeringen en overwegingen. En een verleden. Een verleden dat ze achter zich moet laten om vooruit te kunnen.

di 17 sep

• Klik & Tik-training Waalwijk Bekijk details